Felicitari nationalei de U21. Un meci fantastic in care au aratat ca au si o mentalitate foarte puternica pentru varsta lor.
Ar trebuii sa ii multimim in mare lui Gica Hagi pentru generatia asta de jucatori.
CFR CFR ALEO ALEOOOOOOOO!!!!
P.S. sper ca maine Craiova sa intoarca scorul ca se poate si Mlada sa faca un meci excelent
Nasol, nu te-au ajutat cehii. Daca vrei te ajut eu cu o porție dulce din desertul ăla făcut de Feleacul, să-ți mai îndulcești amarul, am observat că îți place destul de des sa consumi așa ceva.
Saptamana viitoare s-a terminat cu norocul, fan Guimaraes de mic. Poti sa manci tu desertul mai ales acuma, mai trebuie sa schimbi si tu un pic meniul, numai cu branza toata ziua nu e ok.
Eu zic că Clujul bate Slavia Praga. Având în vedere că FCSB tocmai și-a luat-o ieri de la Poli Iași cu 2-1 și sunt la 10 pct. de CFR în campionatul intern, nu le dau șanse prea mari în meciul cu portughezii.![]()
Ce-ai mancat de-ai facut acest calcul?
In fotbal e doar o singura certitudine, si anume, mingea e rotunda.
Lazio
Celtic
Rennes
CFR
not great, not terrible
Grupa lanternei
Chindia Târgovişte
Voluntari
Academica Clinceni
FCSB
E grupa grea totusi, Rennes ocupa momentan primul loc in campionatul frantei, Celtic nu va juca la fel si Lazio stim cum sunt, echipe solide totusi, dar e o grupa frumoasa totusi si o sa fie niste meciuri interesante, oricum nu avem nimic de pierdut.
Mai da cine-i copchilu asta,"proprietarul" banutului cu Kratos,un fel de instigator pe forum?Ca il vad postand intr-una,la fiecare thread.Un Gica - contra frustrat...
Eu zic ca Lazio din urna 1 e okay, avand in vedere ce alte echipe sunt in urna eu cred ca are sanse bune CFR sa scoata puncte cu ei. Cu Celtic o sa fie diferit, dar cred ca moral o sa intre cu incredere dupa preliminarii si eu cred ca ar conta. Rennes cred ca e una din cele mai bune echipe din urna a 3-a, poate castiga grupa daca ramane in forma. Daca CFR castiga grupa sau Lazio ar fi ultima putem numi surpriza, in rest fiecare echipa se bate la calificare.
Tucudean a zis ca ia pauza jumatate de an ca are probleme la inima, prin urmare CFR nu are atacant get beget, in UEL nu va face mare branza, ultimul loc va scrie pe fruntea lor.
Lazio ii va sparge pe toti.
Adica a facut Coltescu meciul praf, e oricum prima infrangere, si nu am emotii, tot noi vom castiga campionatul. Aseara Viitorul a uitat cum se joaca fotbalu fix cand au jucat cu oile, interensat, iar etapa viitoare iar joaca fotbalu acela "frumos".
Bookmarks