Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 360 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1741 SP
    Member Sepy's Avatar
    Sa vedeti cum o sa apara fanii lui B.Dortmund si B.Munchen .....sunt Madridist si cu putin noroc puteau trece peste B.Dortmumnd

2. #1742 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    bayern a predat o lectie de fotbal anul acesta ! mie niciodata nu mi-a placut stilul de joc al barcelonei, practic era un antijoc, tineau de minge si o pasau pe lateral si in spate, ca la handbal, pana gresea echipa adversa si le oferea spatii de verticalizare. ati vazut aseara cat de bine s-a inchis bayern si ce potential aveau pe contra-atac? nu stiu daca ati observat, dar bayern a dat impresia ca poate inscrie cand vrea si ca nu o impiedica absolut nimic (bineinteles in afara de egoismul lui robben). nu mi-a placut bayern, nu sunt fan, nu-mi place fotbalul german, insa bayern chiar practica un fotbal modern, de calitate si extrem de atragator. acelasi lucru pot sa-l spun si despre BVB, real madrid nu a avut nicio sansa in fata ei, cel putin cu un antrenor ca mourinho care este obisnuit sa joace defensiv si sa joace pe contra-atac (sunt fan real madrid). locul lui este la chelsea, echipa potrivita pentru el sau inter . sper ca dupa sezonul acesta sa vad o alta fata a celor de la RM si o barcelona mai concentrata pe goluri, pe actiune si ocazii, decat pe posesie. sa fim seriosi barceloan a avut peste 65% posesie si totusi a pierdut cu 7-0... o infrangere foarte grea...

3. #1743 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Ce gol belea a dat David Luiz in meciul cu Basel.

4. #1744 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Chiar daca Barca a pierdut atat de drastic cu Bayern, nu sunt suparat, din doua motive.
    1. Pt ca echipele cele mai bune s-au calificat in finala, Bayern a meritat pe deplin, fata de anul trecut, cand Chelsea, cu un antijoc si noroc care a scarbit atata lume a ajuns in finala.
    2. Acest dus rece este exact de ce are nevoie Barca pt a face niste investitii serioase in aparare. Sper sa nu il vad pe Neymar.

5. #1745 SP
    Member enemigo's Avatar
    numa de castigat ar avea daca l-ar aduce pe Neymar, o sa fie, chiar e deja un jucator extraordinar..oricum si eu sper sa nu ajunga la barca, nu de alta, dar nu-i suport

6. #1746 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    a mai fost unu, robinho, nu cred ca neymar face faţa in europa, mie nu imi place

7. #1747 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    La fel zic si eu Neymar n-ar face fata in Europa. Dacă făcea, era deja aici

8. #1748 SP
    Member TheSpider's Avatar
    oricum la cati bani face ar putea sa se pensioneze linistit deja. nu cred ca o sa isi dea prea mult interesul.

9. #1749 SP
    pai asa se intampla cand nu mai cumperi titulari de cativa ani, l-au luat pe fabregas, mai mult rezerva, l-au luat pe song (mie mi-a placut la arsenal) si de abia miercuri am aflat ca joaca si el la barcelona. nu inteleg de ce nu investesc cativa banuti si in transferuri, au castigat atatea trofee si au atatia fani mai mult ca sigur au bani. uite la real madrid care cumpara pe banda rulanta, de cele mai multe ori prost (vezi modric, o suma colosala pentru un jucator slabut), dar cumpara.

am fost ieri la meci, frumoasa atmsofera si am prins prima repriza pe soare si mi-a placut mult, mereu m-am intrebat cum traiesc spectactorii din anglia un meci de fotbal .

PS suntem campioni pentru 24 de ore

10. #1750 SP
    Senior Member tray's Avatar

11. #1751 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^Du-te ba la Chelsea si mai scuteşte-mă, lasă-l pe Klopp la Real!

12. #1752 SP
    in completare la ce a postat tray si btw a confirmat "prietenul la catarama" a lui mourinho, victor becali, ca va merge la chelsea

"reporter :in these 3 years do you think you succeed as a real coach?
    mourinho:my famous papers as i always expect "smart" reports
    the records league are mine
    you are going to try to erase it but you cant
    20 years without winning a cup its because it isnt easy, and we´ve done that and you cant erase it
    But the 3 semifinals, that personally dont feel pleased about, but it cant be easy.and i can explain you why(Real coach list) 18 coaches only went 5 times combined and im the one thats bad""

le: @D@nT3 trebuie sa recunosti ca a fost singurul in stare sa opreasca barcelona lui guardiola, castigand chiar un titlu si 2 finale impotriva lor si a ajuns si in 3 semifinale, este bun, mie unul imi place ca antrenor si mi-a placut mult de echipa pe care a format-o la chelsea, nu si la real madrid ce e drept. cred ca cel mai bine i se potriveste fotbalul din anglia si italia..

13. #1753 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu i-am negat calităţile de antrenor, ba dimpotriva, il consider cel mai bun antrenor, dar nu imi place ce a făcut din Real, asta e părerea mea. Vreau sa vad fotbal cum vad la Bayern si Borussia. Cer prea mult? Probabil ca da, e vorba de Mourinho cu al lui celebru 4-2-3-1.

PS trebuie sa recunoşti ca a reuşit cam putin in 3 ani, Real nu e Steaua, unde primăvara europeana e o performanta. Orice trofeu ratat e un eşec, un titlu de campion in 3 ani, cam putin.( Cupa Regelui nu ma interesează )

PPS a oprit barca lui guardiola dar pe a lui tito care a fost umilita in champions league...

14. #1754 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu a facut treaba buna la Real. A avut tot ce isi poate dori un antrenor de pe lumea asta. A avut toti banii de pe lume si a facut fix pix. Sper sa-l faca presa praf pentru treaba asta, ca merita trezit la realitate.

In ciuda lucrurilor astea, eu as vrea sa ramana. Nu vreau iar 10 antrenori in 3 ani.

15. #1755 SP
    Si Mancini nu e in aceasi situatie? Comparati performantele celor 2. Sa nu mai zic ca Mourinho a castigat titlul in era Guardiola.

16. #1756 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Si Mancini nu e in aceasi situatie? Comparati performantele celor 2. Sa nu mai zic ca Mourinho a castigat titlul in era Guardiola.
    asta incerc si eu sa spun... lumea uita ca a jucat cu probabil cea mai bune echipa din istorie, cel putin asa o considera 99% din suporteri si ziaristi, iar el a castigat si un titlu si 2 finale si a ajuns si de 3 ori in semifinale. va mai aduceti aminte de cati ani buni real madrid nu a mai trecut de optimi? oricum, daca ai buget nelimitat (de ex) crezi ca automat ai o echipa competitiva? alti antrenori la real madrid nu au avut aceleasi conditii?

17. #1757 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by enemigo View Post
    numa de castigat ar avea daca l-ar aduce pe Neymar, o sa fie, chiar e deja un jucator extraordinar..oricum si eu sper sa nu ajunga la barca, nu de alta, dar nu-i suport
    Rosell il vrea pe Neymar doar pt marketing, nu pt nevoile echipei. Este un ingamfat umflat cu pompa, exact de ce nu are nevoie Barcelona. Va veni si va fi un mare fas, poate doarr din marketing sa mai scoata bani pe el. Nu neg ca nu are calitati, dar nu il vad sa faca fata la Barca, acolo se cere altceva, nu ingamfare de brazilian star.
    Bine, mai rau decat Alexis nu se poate, daca stai sa te gandesti si la asta, dar clar nu Neymar..

---------- Post added 04-05-2013 at 11:10 AM ----------

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    pai asa se intampla cand nu mai cumperi titulari de cativa ani, l-au luat pe fabregas, mai mult rezerva, l-au luat pe song (mie mi-a placut la arsenal) si de abia miercuri am aflat ca joaca si el la barcelona. nu inteleg de ce nu investesc cativa banuti si in transferuri, au castigat atatea trofee si au atatia fani mai mult ca sigur au bani. uite la real madrid care cumpara pe banda rulanta, de cele mai multe ori prost (vezi modric, o suma colosala pentru un jucator slabut), dar cumpara.

am fost ieri la meci, frumoasa atmsofera si am prins prima repriza pe soare si mi-a placut mult, mereu m-am intrebat cum traiesc spectactorii din anglia un meci de fotbal .

PS suntem campioni pentru 24 de ore
    Barcelona nu ai investit niciodata sume colosale pe jucatori, nu asta e filosofia lor. Real este cea care cumpara staruri pe banda rulanta, uneori le merge, alteori nu. Barca prefera un jucator doi celebri, si apoi ce vine de la La Masia, asa a fost intotdeauna, nu isi vor schimba reteta asta.
    Poate gresesc, poate nu, asta se va ve dea in viitor.

18. #1758 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Noi vorbeam de antrenori aici, Mancini a fost un jucător bun si cam atât. Asta cu Mou si titlul câştigat in era Guardiola e tare, sa înţeleg ca Tito e peste Guardiola

19. #1759 SP
    Intelegi ce vrei, Guardiola nu a pierdut titlul ca a jucat slab echipa, ci ca Real a fost mai buna. Era firesc sa castige Barcelona, doar ca Mourinho a reusit minunea.

Tito a demonstrat ce se zicea si anume ca oricine castiga ceva cu Barcelona.

Tito:

"Echipa nu are nevoie de mari schimbări. La vremea respectiva şi "Dream Team"-ul a cîştigat titlul, dar a pierdut finala de la Atena, s-au schimbat foarte multe lucruri şi în anii care au urmat situaţia a fost mult mai grea.
    Presupun că jucătorul care a vorbit de schimbări nu s-a gîndit că ar putea fi chiar el vizat, nu?!", s-a întrebat, retoric, tehnicianul Barcelonei într-o conferinţă de presă. (pique)"

20. #1760 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ok, trec la muritori, Steaua in sfârşit campioana si matematic. Bravo băieţi! 24

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 360 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast