Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 96

Thread: Bucatarie la... minut

1. #61 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    "Beef" e vita, daca apare "calf" sau "veal" inseamna ca trebuie sa folosesti vitel.

2. #62 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Revin si cu impresii. A iesit extrem de bine, si neintelegand ce ingrediente foloseste ptr sos nu am folosit sos. Daca vrea careva sa incerce, give t a try It's better than the real thing
    Attached Images Attached Images 100_0781.jpg

3. #63 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Hai baieti sa va dau si eu o reteta care imi place mult de tot .

Rasmali

Asa avem nevoie de
    2 litri lapte
    1 lamaie
    1 esenta vanilie
    3 plicuri zahar vanilat
    1 pachet alune sau fistic ( ce aveti prin casa sau ce preferati mai mult )
    2-3 linguri faina ( optional )
    3-4 linguri zahar

Mod preparare
    Se pune 1 litru lapte intr-o oala la fiert cand incepe sa fiarba se adauga tot sucul de la o lamaie
    si se amesteca incontinuu pana laptele se incheaga , dupa aceea luam un tifon si strecuram
    laptele bine de tot sa nu ramana zer , rezultatul va fi o branza numita panir pe care o punem
    in frigider 30-45 de minute obligatoriu
    Dupa 30-45 de minute luam bulbul de branza il zdrobim intr-un bol si adaugam
    esenta de vanilie , amestecam iar si facem bilute de dimensiuni medii ( nu prea
    mari pentru ca ele cresc cand le fierbem ) ar trebui sa iasa 12-15 bilute depinde cat de mari
    le faceti , bun dupa ce avem bilutele intr-o oala punem celalat litru de lapte 3-4 linguri zahar
    si trei plicuri de esenta de vanilie.
    Dupa ce laptele a stat 5 minute pe foc punem bilele si lasam totul sa fiarba
    6-8 minute , dupa ce au fiert luam bilele din lapte si le punem intr-un bol la frigider 30 de minute ,
    cu laptele ramas putem sa adaugam 2-3 linguri de faina si sa ai mai dam un clocot sa devina mai gros
    depinde cum va place dupa ce am terminat cu laptele il punem si pe el 30 de minute in frigider .
    Dupa de 30 min luam o farfurie punem 3-4 bile si punem lapte cat dorim , de asupra presaram alune
    sau fistic ( atentie daca alune sau fisticul sunt sarata puneti-le putin in apa sa iasa sare ) .
    Bofta buna

4. #64 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    O reteta foarte buna gasita pe 4chan. Pofta buna!

Eu am pus si o felie de sunca la mijloc, pe langa cea de cascaval.

P.S.: Gaura din paine o puteti face cu o cana sau un pahar.
    Attached Images Attached Images 1280356976979.jpg

5. #65 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Vaaai si eu acum stiu de Thread-ul asta, ca o sa va arat si eu niste retete Chinezesti si Italienesti cat de curand + pozee

It's gonna be yum yum.
    Azi incerc si eu Brownies

6. #66 SP
    UberDude Honord's Avatar
    • Pizza Calzone
    • Ingrediente :
    • 1 kg faina alba
      drojdie uscata
      sare
      4 oua
      100 ml ulei de masline
      1 ceapa
      2 catei de usturoi
      cimbru, busuioc, oregano
      150 g sunca fiarta
      500 g sos de rosii picant
      200 g ciuperci
      2 ardei capia rosii
      200 g cascval ras
    • Preparare :
    • Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu mirodeniile in putin ulei. Se adauga sunca taiata cubulete si sosul de rosii. Se spala bine ciupercile, se taie felii, ardeii se taie cubulete si se calesc separat in restul de ulei. Aluatul se taie in patru si li se da bucatilor o forma rotunda. Se unge jumatate din suprafata fiecareia cu sos, se pun apoi legumele si cascavalul ras. Se sparge pe fiecare cate un ou. Cu o pensula se uda marginile aluatului, se impaturesc in doua si se preseaza putin. Se pun intr-o tava pe hartie pergament si se lasa 10 minute sa creasca, apoi se uda cu apa si se pun la cuptor la 180 grade pentru 20-30 minute.
    Am incercat-o ieri seara, este de exceptie, nu dureaza mult si este foarte delicioasa.Buon appetito!
    ( poza nu este facuta de mine fiindca am uitat sa fac poze, fiindca... deh salivam, dar ies exact la fel! )

Am facut si Brownies si sunt foarte foarte bune multumesc pentru reteta.
    Attached Images Attached Images wheat-calzone.jpg

7. #67 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Potato Chips with Chicken and Thyme Seasoning Recipe - Visual Recipes

Tocmai am facut ..

Magnific !

Eu am facut doar chipsuri , fara pui .

8. #68 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Pyro's sandwich:

Se iau :
    2 felii de paine
    1 blister de salam Chorizo (picant / condimentat sa fie)
    2 felii de cascaval afumat(merge oricare)
    2 lingurite de sos - Arrabiatta/ Mexican

Se poate adauga ketchup iute (nu picant) si feliutze de ridichii dupa gust.
    Revin cu poze tomorrow!

9. #69 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Clatite americane
    Reteta o gasiti aici: Pancakes (clatite americane) - Retete Pancakes, clatite - Gastronomie online, retete culinare Gourmandine
    Nu sunt chiar atat de greu de facut.Se fac repede, dar trebuie sa ai grija sa nu se arda.Cand au dat bulbucii trebuie sa o intorci.
    Dupa cum se vede si mie mi s-au ars un pic, dar nu e rau pentru prima data
    Sunt proaspat facute, nu stiu ce mi-a venit sa fac clatite la ora 9 seara.Cred ca Monky mi-a facut pofta
    Attached Images Attached Images dsc00161.jpg

10. #70 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Ufff... mi-ai facut pofta . Maine trebuie sa fac si eu clatite americane!

11. #71 SP
    Member iUser's Avatar
    Mai postati si voi retete scurte ca vine vacanta si nu are cine sa-mi faca de mancare ,asadar trebuie sa ma adaptez...

12. #72 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Banuiesc ca stiti reteta.
    Attached Images Attached Images imag0275.jpg imag0277.jpg imag0281.jpg

13. #73 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

na!

14. #74 SP
    Member Cata96's Avatar
    BAM!
    A luat 2 minute fara ulei
    Si erau crocante
    +Paine moale si proaspata=
    Attached Images Attached Images gr.jpg

15. #75 SP
    Member iUser's Avatar

16. #76 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Cum e cu pork ribs astea? Au carne macra? Ca am un restaurant in apropiere(Four Roses - Brasov) care e celebru cica pt asta si as vrea sa stiu daca merita sa incerc, eu nemancand niciodata carne cu grasime multa, tendoane si nebunii..

17. #77 SP
    Member iUser's Avatar
    Buna pt. lenesi (ca mine de altfel)!
    Pizza "8 minute"

18. #78 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..pizza de 8 minute a carei preparare implica si 2 ore de asteptare...asa fac pizza clasica la cuptor si iese mult mai buna..

19. #79 SP
    Member iUser's Avatar
    Poti sa-l lasi la dospit si mai putin de o ora, dar nu va iesi la fel de pufos.

20. #80 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks