Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 73 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #141 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Vedem la fata locului cine ce si cum !

2. #142 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

insa...

in urmatorul weekend dupa 10 ani de absenta se intoarce pe teren portarul Dark Wadder, acest "Dasaev" de Danubius. akum cu o noua formula, ceva mai grizonata...

3. #143 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    La ce ora ?

4. #144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dark Wadder View Post
    in urmatorul weekend dupa 10 ani de absenta se intoarce pe teren portarul Dark Wadder, acest "Dasaev" de Danubius...
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    La ce ora ?
    Chiar, la ce ora se intoarce Dasaev ?

Serios acum, parca va musca forumul, nu altceva. E chiar asa dureros sa scrieti cu subiect si predicat ? "La ce ora este iesirea la fotbal din weekend ?" suna mai complet. Si n-a fost deloc greu, nu ?

5. #145 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    E si greu sa iti dai seama uitandu-te la semnatura mea ...

Fuuc ... nu mai am semnatura .. why ??

Monky ... ne-am intors la quick reply vechi ...

6. #146 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Chiar, la ce ora se intoarce Dasaev ?
    pe la 18.00 daca se pastreaza ora de desfasurare.
    apropo, nu vii si tu? cred ca faci fata in aparare...

7. #147 SP
    Ce se mai aude cu rezervarea ?? Ai fost DJ_Andrei ?? Ai sunat ?

8. #148 SP
    Nu am apucat sa sun, dar o sa trec maine sa fac rezervarea ! Sunt sigur ca nu ar fii nimeni programat pentru sambata la 6 !

L.E -> O sa sun pentru orice eventualitate si maine dimineata !

9. #149 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Va zic de pe acum ca joc mijlocas central sau varf impins . In poarta sunt praf , in aparare nu mai zic .
    Eu joc in aparare lol

10. #150 SP
    Vesti proaste ... la meteo spun baietii ca va ploua sambata . Cred ca va trebui sa ne orientam catre o sala sau catre un teren cu balon ... any ideas ???

11. #151 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cat de tare poate sa ploua ? Saptamana asta cea mai lunga ploaie a durat 5 minute

12. #152 SP
    Member dogdan's Avatar
    cineva din timisoara ? am putea iesi ......

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    E si greu sa iti dai seama uitandu-te la semnatura mea ...

Fuuc ... nu mai am semnatura .. why ??

Monky ... ne-am intors la quick reply vechi ...
    Din pacate, daca dezactivam cele 2 extra options din Quick Reply (pentru a-l face mai ergonomic/less space used), automat se pierdea si optiunea de "Show your signature"... Am pus la loc, si acum iti apare semnatura si dupa Quick reply. Sooory

14. #154 SP
    Bun, atunci pana la urma rezerv la o sala (tray, eu ma gandesc la aia de langa billa) sau jucam si pe o mica ploaie ?! Ca sa stiu ce sa fac ?!

15. #155 SP

Iesiri la fotbal

Eu zic sa ramana cum am stabilit.si azi au zis ca ploua si acum e soare.ploile daca sunt sunt de vara si nu ne topesc.

16. #156 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Acum parerile sunt impartite. Unii doresc afara, altii in sala. Eu recomand sala pentru a nu avea surprize neplacute cu vremea. Acum, cum doriti si voi.

17. #157 SP

Iesiri la fotbal

Sincer imi este indiferent.ideea principala e sa mergem

18. #158 SP
    Pai sa-si mai dea cu parerea si ceilalti participanti ... Vreti la sala sa nu ne facem griji din cauza vremii , sau vreti pe sintetic si exista sanse sa ne ploua ?

19. #159 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Sambata se preconizeaza 20 de grade asa ca nu cred ca vom avea probleme cu vremea,si este mult mai frumos pe sintetic decat in sala

20. #160 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ok, atunci unde doriti numai sa mergem

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 73 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast