Pai daca face DJ-Andrei rezervare , terenul de la IOR ... Ti s-a mai zis ... acum ... ori nu vrei sa pricepi , sau chiar nu pricepi ... sunt post-uri mai in spate si cu harta , se spune clar ce si cum..
Bun, am vorbit si cu Studentul, pana la urma o sa rezerv terenul sintetic de la IOR, este mai frumos afara si nu va doare daca va picura un pic plus ca in sala ne rupem picioarele daca o sa cadem !![]()
Azi trebuie sa strangem 1 milion pentru avans. Care stati in zona si puteti la 16.30 sa veniti cu niste finante sa dam avansul, va rog sa postati aici.
Dam noi ( eu cu Pizzi ) avansul , dar v-am ruga sa nu ne trageti in tzeapa
Si ca sa fie clar , pentru 12 persoane , 2 ore = 200 de lei , impartit la 12 = aproximativ 17 lei ( 16.6(perioada6) ) / persoana mai exact![]()
Great guys , thanks de organizare !
See you there & remember - Fair play , fara hentz in careu !![]()
Cum fara hentz ... pai nu jucam Handbal ? Parca reeditam Viborg - Oltchim ... or wait ...
PS : Daca era gratis si pe premii , sa vezi cum se inghesuiau vreo 30-40 de insi![]()
Sunt cei care s-au anuntat pana acum. GSols, spune si tu daca vii sigur. Locatia e IOR, ora: 18 punct zero zero.
- tray
- Pizzi
- Studentul
- Christien
- ocy
- k1du
- consol3
- Renegade124
- Laurentiu
- Dante
- DjAndrei
- Web
- GSols?
Lume, lume, locuri mai sunt. Cine doreste sa vina, postati aici si aruncati un PM lui Studentul cu numarul vostru de telefon.
Bun, dupa discutii lungi cu tipu' de la terenuri (initial m-a trecut ca Daniel) am ajuns la un verdict ! Cum au spus mai sus, or sa mearga Studentul si cu Pizzi sa dea avansul ! Baieti, ii ziceti tipului ca sunteti din partea lui Andrei Barbu pentru terenul de Sambata de la ora 18:00 pana la 20:00
! Este mai batran
!
Pentru toate celalte exista Mastercard.
Thnx pentru rezervare guys. Vi s-au parut ok terenurile?
Poate reusesc si eu sa trec pe-acolo cu Cris, sa va vad in actiune (si sa ma uit la voi, of course... ca la tonajul si batranetile mele)... Insa nu promit nimic, pt. ca mi s-au pus in vedere diverse botezuri, nunti si alte alea...
NUUUUU..tocmai cand puteam si eu sa vin in bucuresti, am racit....DOG DAMN!
promiteti ca va mai duceti?![]()
sa faceti si voi 10-15 poze cu voi in timpul cate unui voleula 2 metri deasupra pamantului.
btw: daca este printre noi vreun suteor ca Beckham la mondiale , sa ne spuneti sa ne luam slipii (cine trage peste da mingea in lac lol )
Bookmarks