Vedem la fata locului cine ce si cum !![]()
in urmatorul weekend dupa 10 ani de absenta se intoarce pe teren portarul Dark Wadder, acest "Dasaev" de Danubius. akum cu o noua formula, ceva mai grizonata...![]()
E si greu sa iti dai seama uitandu-te la semnatura mea ...
Fuuc ... nu mai am semnatura .. why ??
Monky ... ne-am intors la quick reply vechi ...
Nu am apucat sa sun, dar o sa trec maine sa fac rezervarea ! Sunt sigur ca nu ar fii nimeni programat pentru sambata la 6 !
L.E -> O sa sun pentru orice eventualitate si maine dimineata !
Vesti proaste ... la meteo spun baietii ca va ploua sambata . Cred ca va trebui sa ne orientam catre o sala sau catre un teren cu balon ... any ideas ???
Bun, atunci pana la urma rezerv la o sala (tray, eu ma gandesc la aia de langa billa) sau jucam si pe o mica ploaie ?! Ca sa stiu ce sa fac ?!![]()
Eu zic sa ramana cum am stabilit.si azi au zis ca ploua si acum e soare.ploile daca sunt sunt de vara si nu ne topesc.
Acum parerile sunt impartite. Unii doresc afara, altii in sala. Eu recomand sala pentru a nu avea surprize neplacute cu vremea. Acum, cum doriti si voi.
Pai sa-si mai dea cu parerea si ceilalti participanti ... Vreti la sala sa nu ne facem griji din cauza vremii , sau vreti pe sintetic si exista sanse sa ne ploua ?
Sambata se preconizeaza 20 de grade asa ca nu cred ca vom avea probleme cu vremea,si este mult mai frumos pe sintetic decat in sala![]()
Bookmarks