Stati linistiti ca in sala nu iti prea vine sa joci fotbal mai ales ca daca te arunci e aproape ca betonul!Tot mai bine e afara!![]()
Stati linistiti ca in sala nu iti prea vine sa joci fotbal mai ales ca daca te arunci e aproape ca betonul!Tot mai bine e afara!![]()
Astia la meteo au anuntat ca o sa fie si soare, pun pariu ca pana la 6 se opreste, chill ! Tray, ce ne mai amintim noi de zilele buna in care jucam si pe grindina in IOR!
nu e vb ca va topeste, e vb ca mocheta aia de pe jos aluneca ingrozitor daca este uda.
daca ploua tare sau torential cu tunete si fulgere e clar ca nu jucam. eu ziceam de ploaia mocaneasca. in caz ca ploua tare sa sunati la teren sa mute rezervarea saptamana viitoare
---------- Post added 22-05-2010 at 01:29 PM ----------
am si eu o rugaminte. plec de acasa si nu mai am acces la net. daca se mai joaca da-ti-mi si mie un sms pe la 5. 0722 458 095
Stiind ce vreme e afara , aseara ati confirmat toti ... Daca nu va prezentati e lipsa de bun simt .
am trecut acum pe langa terenuri si se prezinta acceptabile. eram cu masina si am vazut din mers, dar cred ca va fi ok. poate ajung si eu, macar sa va vad![]()
Am trecut si eu pe langa terenuri cand veneam de la Auchan si mi s-au parut ok ! Afara s-a oprit ploaia si a iesit si un pic de soare asa ca nu am avea motiv sa abandonam...![]()
Vreti distractie? Forget funny football. DJ andrei e belea![]()
azi nu a mers... dar poate data aviatoare dai un autogolasa, pt fani
![]()
Bookmarks