1. Pizzy
2. Ovidiu
3. k1du
4. AndRewqp
5. JohnnRO
6.consol3
7. ocy
8. Web
haida haida !!!
Vineri la 18 ?
1. Pizzy
2. Ovidiu
3. k1du
4. AndRewqp
5. JohnnRO
6.consol3
7. ocy
8. Web
9. tray
Inca unu....daca aveti prieteni care au fost la scoli de fotbal / cluburi / fosti jucatori profesionisti , ii asteptam.
De cand astept iesire organizate la fotbal , in care sa fiu umilit![]()
![]()
Up !! haideti baieti , don't be shy ! Daca vreti , cei care veniti deja mai puteti aduce un prieten ... sa fim mai multi !
Vineri de la ora 18:00 e rezervat terenul 2 pentru o ora . Daca vrem sa mai continuam , ne mutam pe terenul 1 . Cine nu a mai venit , sa stie ca este 100 de lei ora , asa ca in functie de cati suntem , variaza intre 10 si 12-13 lei .
Pentru ca postasem tot eu inainte , am vrut sa nu-mi faca merge la post-uriHaideti guyz !!! Inca unul ! sa fim 10 !
si altceva in afara de iepure nu gaseai?de exemplu o minge de fotbal? ma sperie putin iepurele ala :s
Ce-am gasit prin calculatorul de la servici ( plin cu poze cu animale , ca deh , cu asta ne ocupam ) am pus la repezeala![]()
Hai ma Chief , esti chiar culmeaEu la 121 vin , veneam si cand eram mai greu , nu mai trage de timp si vino sa ne driblezi
![]()
Tu ai vointa man... eu sunt una cu scaunul de birou... Mi-a ajuns cat atletism am facut la viata mea, acum sunt in faza de vegetatie. Inca un pic sa infloresc, si vin
Pai nu e bine, trebuie sa vad cat slabesc doar cu dieata... deci fara factori externi in ecuatie. Dupa primele 2 luni, cand e din ce in ce mai greu de slabit, atunci trebuie si sport![]()
Bookmarks