Acum pe bune... nu sunt toti zei ai fotbalului dar de fun asa:)
Printable View
1. Pizzy
2. Ovidiu
3. k1du
4. AndRewqp
5. JohnnRO
6.consol3
7. ocy
Hai sa facem si vineri si sambata lol
sau mai face ovidiu un poll cu vineri sau sambata :))
Doar 7?! Nu mai vrea nimeni?
Eu ma bag , am si votat , am dat si thanks si am vb si cu Ovidiu
Probabil s-a emotionat :))
deci 9, am precizat pot vineri
1. Pizzy
2. Ovidiu
3. k1du
4. AndRewqp
5. JohnnRO
6.consol3
7. ocy
8. Web
haida haida !!!
Vineri la 18 ?
Vineri sa fie....
1. Pizzy
2. Ovidiu
3. k1du
4. AndRewqp
5. JohnnRO
6.consol3
7. ocy
8. Web
9. tray
Inca unu....daca aveti prieteni care au fost la scoli de fotbal / cluburi / fosti jucatori profesionisti , ii asteptam.
De cand astept iesire organizate la fotbal , in care sa fiu umilit :) :)
Up !! haideti baieti , don't be shy ! Daca vreti , cei care veniti deja mai puteti aduce un prieten ... sa fim mai multi !
Vineri de la ora 18:00 e rezervat terenul 2 pentru o ora . Daca vrem sa mai continuam , ne mutam pe terenul 1 . Cine nu a mai venit , sa stie ca este 100 de lei ora , asa ca in functie de cati suntem , variaza intre 10 si 12-13 lei .
si ce-i cu iepurele ala ?
Pentru ca postasem tot eu inainte , am vrut sa nu-mi faca merge la post-uri :) Haideti guyz !!! Inca unul ! sa fim 10 !
si altceva in afara de iepure nu gaseai? :)) de exemplu o minge de fotbal? ma sperie putin iepurele ala :s
Ce-am gasit prin calculatorul de la servici ( plin cu poze cu animale , ca deh , cu asta ne ocupam ) am pus la repezeala:))
Hai ca daca mai slabesc vreo 10Kg, vin si eu :))
Hai ma Chief , esti chiar culmea :) Eu la 121 vin , veneam si cand eram mai greu , nu mai trage de timp si vino sa ne driblezi :)
Tu ai vointa man... eu sunt una cu scaunul de birou... Mi-a ajuns cat atletism am facut la viata mea, acum sunt in faza de vegetatie. Inca un pic sa infloresc, si vin :))
Pai nu e bine, trebuie sa vad cat slabesc doar cu dieata... deci fara factori externi in ecuatie. Dupa primele 2 luni, cand e din ce in ce mai greu de slabit, atunci trebuie si sport :)