Zicea Pizzi :) ca el se va ocupa de Lansari la APA ! :))
Printable View
Zicea Pizzi :) ca el se va ocupa de Lansari la APA ! :))
Daca terenul nu este prevazut corespunzator cu plasa de 15 metri deasupra terenului, eu ce sa le fac:)) Lacul e destul de departe, sper sa reusesc 1-2 transformari :D
Ps: Terenurile sunt foarte misto si se ajunge destul de usor de oriunde ai veni.
Oricum e mingea ta Pizzi :))
Ma ocup eu de lovituri libere....:P
Incercati sa veniti maine pe la 17.30, cel tarziu, pentru ca la 18.00 sa fim toti acolo. Va reamintesc ca am inchiriat terenul pentru 2 ore intre 18.00 - 20.00http://fc07.deviantart.net/fs44/f/20..._WizzyWolf.gif
Offtopic: Vrea cineva o figurina afro sackboy la 30 RON? Daca tot ne intalnim mai multi poate o vrea cineva... :D Am una in plus si e si sigilata, so....
Adu-o s-o vedem ... cine stie , poate o vinzi acolo :)
Mi s-au cam rupt adidasii mei preferati .. Vad eu ce fac.
:(. Macar sa-ti iei chilotii norocosi
Unde este mai exact terenul? Sa nu ma invart aiurea maine pe acolo :D
Am vazut ca sunt pe lista, cu semnul intrebarii, nu, nu vin, locatia e destul de departe de mine (stau in Dr. Taberei). As fi venit, insa inainte am ceva treaba destul de aproape de ora 18 si imi e imposibil sa ajung atunci.
De la statia de metrou titan , o iei spre lac pe linia de tramvai , si inainte sa treci lacul faci stanga pe strada ... si ajungi la terenuri ..
pictures for galati & falticeni. sper sa fiti in forma saptamana viitoare. ptr ca o facem lata iara. cel putin asa sper...
Am pus o hartă c�teva pagini mai �n urmă, e destul de simplu de ajuns.
Cam ploua afara ..
E NOUA DIMINEATA !!! CHILL :) ATI VRUT TEREN AFARA , MERGEM AFARA ... Graft , vii sa hang out da ??
Ce Panicati :))