Daaaa, noaptea e cel mai fun. De obicei jucam de pe la 12-1 pana spre dimineata.
Haideti ma , nu mai fiti batrani ... e vorba de putina miscare , ne mai cunoastem , ne mai injuram face2face , daca nu ne-am injurat destul pe forum sau online in jocuri ... pana mea ...
Recomand terenurile din Ghencea , Moghiorosi , Crangasi , am inteles ca si in incinta liceului Petru Poni este un sintetic care se poate inchiria , oricum daca hotarati ceva un PM .
Ne anunti si poate venim maine...Terenurile sunt pe langa un restaurant,tip terasa...nu ma refer la cele facute de primarie sa stam sa ne certam cu fiecare satra care joaca primii,te interesezi la cele private.
Fiind duminica , nici nu cred ca se pune problema de ora aia ... Hai sa vedem , cine vrea sa mearga maine si sa propuna o ora , ceva ...
Sa ma contactati si pe mine , daca se lasa cu vreun futbol maine . Daca nu ploua ne vedem sigur .
abia amu aflai si io de noua echipa de fotbal ce se aduna aici. parerea mea este ca ar trebui ales un teren cu accesibilitate ridicata - in apropiere de o statie de metrou. de asemenea ar trebui sa stabilim o data si o ora ptr o prima convocare a lotului. iar daca ne obisnuim n-ar strica si niste tricouri cu sigla consolegames.ro. o opinie? as zice ziua de 29 mai - ca sa avem timp sa ne eliberam programul - si terenul propus mai sus din preajma statiei de metrou Aurel Vlaicu.
Frate , vremea e frumoasa ... interesati-va de un teren liber , si mergem ... Inca nu e nimeni care sa preia initiativaWe need a leader !!!
Bookmarks