Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 73 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #781 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cand vreti sa mergeti mai exact la fotbal ? si va rog frumos sa nu-mi spuneti weekendul acesta

PS: nu am rabdare sa citesc ultimele pagini

2. #782 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    S-a trezit si petrecaretul ... du-te ma si fa-te praf , si vorbim saptamana viitoare

3. #783 SP
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    S-a trezit si petrecaretul ... du-te ma si fa-te praf , si vorbim saptamana viitoare
    zi mah

PS: am terminat si eu sesiune si am nevoie de miscare

4. #784 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Idem si eu ca si Andrei , asta cu locatia
    O sa iau debrieful de la Pizzi daca Ovidiu nu e user-friendly

5. #785 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    First things first: Ovidiu nu vine vineri la fotbal ca se duce sa bea 40000000 de beri!!! A zis ca poate doar duminica ziua. Apoi: locatia nu am stabilit-o pentru ca nu gasim teren liber. Noi vrem unul acoperit din cauza vremii. Andrei, Web si ceilalti, eu zic sa nu disperam daca nu mergem saptamana asta, ce naiba, nu au intrat zilele in sac. Mai bine sa fim mai multi si hotarati decat sa facem ceva pe ultima suta de metri si sa nu iasa bine. Eu chiar nu am gasit teren intr-un loc acceptabil si liber vineri seara. De aia apelez si la voi. Care stiti vreun teren, etc., va rog sa scrieti aici, nu se supara nimeni. Eu va zic de pe acum: chiar daca nu mergem maine la fotbal eu o sa rezerv un teren si pentru saptaman viitoare, vineri seara, de la 19 la 21, sa fim sigur ca vom prinde un teren liber. O sa incerc la Daimon, in primul rand, daca nu au teren acoperit o sa incerc pe undeva in centru, ma descurc eu si voi posta aici.
    Dar o sa incerc si pentru maine seara, totusi, daca tot ne-am strans cativa, FARA OVIDIU CARE SE DUCE SA BEA!!! Voi reveni maine dimineata si voi posta aici tot ce am aflat. In principiu incerc de la 19 la 21, ceva central.

...si-am incalecat pe-o sa...

6. #786 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mai , vineri seara pt mine e no-go , e Poker Night ... cel putin de la 6 la 8 ar fi ok , de la 7 la 9 chiar e no-go ! sincer !

7. #787 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Mai , vineri seara pt mine e no-go , e Poker Night ... cel putin de la 6 la 8 ar fi ok , de la 7 la 9 chiar e no-go ! sincer !
    Vaai, ce tare ar fii sa facem si o "iesire la poker", bine un pic cam plictisitor pt ca stiu deja castigatorul.

8. #788 SP
    Din cauza faptului ca nu am gasit niciun teren liber, mergem saptamana viitoare. Am rezervat deja acest teren pentru vineri, ora 21. E terenul de langa ambasada Chinei. Am vorbit ieri cu tipul, il voi mai suna si maine pentru o confirmare. Astea fiind spuse, pentru a nu stiu cata oara, facem lista:

1. Pizzi

9. #789 SP
    Member Dante's Avatar
    Din cauza faptului ca nu am gasit niciun teren liber, mergem saptamana viitoare. Am rezervat deja acest teren pentru vineri, ora 21. E terenul de langa ambasada Chinei. Am vorbit ieri cu tipul, il voi mai suna si maine pentru o confirmare. Astea fiind spuse, pentru a nu stiu cata oara, facem lista:

1. Pizzi
    2. Dante (+ cativa daca e nevoie)

10. #790 SP
    Junior Member dan1988's Avatar
    da de la 20 nu se putea

11. #791 SP
    1. Pizzi
    3. AndRewqp

12. #792 SP
    Quote Originally Posted by dan1988 View Post
    da de la 20 nu se putea
    Nu stiu exact. O sa postez maine dupa ce vorbesc cu tipul de la teren.

13. #793 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Vaai, ce tare ar fii sa facem si o "iesire la poker", bine un pic cam plictisitor pt ca stiu deja castigatorul.
    I'm in! Just name the place. Eventual pot sa aduc chips, carti, tot ce trebuie...
    Ontopic: Am fost azi si am jucat un fotbal pe frig de am venit inghetat acasa, pe terenurile sintetice de la Crangasi.

14. #794 SP
    1. Pizzi
    3. AndRewqp
    4. Webpredator

istrategie - Lasa pokerul si treci la fotbal....

Ovidiu - No comment , aia cu poker-night a sunat very americanised

15. #795 SP
    Senior Member tray's Avatar
    1. Pizzi
    3. AndRewqp
    4. Webpredator
    5.tray

A 3-a oara e cu noroc

16. #796 SP
    Junior Member schultzy's Avatar
    1. Pizzi
    3. AndRewqp
    4. Webpredator
    5. Tray
    6. Schultzy (+ oricati vor fi nevoie pentru a fi 15)

17. #797 SP
    S-a schimbat modificarea. Desi am vorbit cu magarul ala de la terenul de langa ambasada chinei vineri pentru rezervare, astazi ma suna si-mi spune ca cel mai devreme are la ora 22.00. De ce nu ma mira, cuvantul la noi este egal cu zero. Asa ca o luam de la capat, cautari, cautari...

-----------------------------

Chiar nu mai stie nimeni niciun teren acoperit, relativ central? Eu tot incerc pe unde mai gasesc si eu pe net, etc, dar momentan nu am noroc. Nu ma dau batut, dar ma gandesc ca daca incercam mai multi, poate reusim de data asta sa jucam. Incercati si voi, va rog, sa gasiti ceva vineri pe la 19-20, doua ore.

18. #798 SP
    Junior Member schultzy's Avatar
    Multumim pentru implicare!
    1. O sa ma mai interesez si eu, cu toate ca este destul de greu sa gasim vinerea o ora acceptabila si indoor..
    2. Din partea mea putem sa jucam si de la ora 22:00, iar cine nu are posibilitate de transport il pot lasa eu in limita locurilor disponibile.. ca nu am duba

19. #799 SP
    Junior Member dan1988's Avatar
    Terenurile acoperite sunt putine. Eu zic sa luam la ambasada chinei pana nu se duce si asta. Eu vin si la ora 22:00

20. #800 SP
    Este un teren ACOPERIT (sala) la Dristor,langa scoala de acolo , dar no clue about phone contact

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 73 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast