Hehe, cred ca stiu care-i diferenta... pot sa ma laud ca am baut si de la aparat (pt. home use, nici macar nu era aparat pt. bar) de 10.000 EUR. M-a speriat insa ca trebuia sa-ti reglezi singur presiunea, sa-ti rasnesti tu, sa tragi de diverse leviere si sa verifici n ceasuri... Pentru mine, diferenta a fost cam de 9.800 EUR!
Ca sa indeplineasca ce imi doresc eu ar trebui sa pui tutoriale si despre cum sa-mi fac singur ceai, ciocolata calda, cafea cu ciocolata, cappuccino, caffe machiatto, caramel machiatto, starbucks, and so on. Cu alte cuvinte, la atata deranj, mai bine nu! Mai ales ca pentru fiecare sortiment trebuie o anumita presiune, o anumita temperatura, o anumita durata, etc... Prefer un singur aparat care sa stie sa le faca pe toate.
Cat despre prospetime, nu-mi fac probleme. Capsulele sunt sigilate si au cod de bare cu data pana la care se recomanda desfacerea lor. Aparatul e destept si iti spune daca e ceva expirat.
P.S. Nu stiu ce nu ti-a placut la Tassimo, dar daca ai testat in Cora & Co... Bleah. Am testat si eu acum 2 zile... cred ca aparatele alea ori au facut jde mii de cafele pe zi, ori n-au fost niciodata curatate (sau pun cine stie ce apa de la robinet). Incomparabil cu ce imi fac acasa. Si nu trebuie sa ma crezi pe mine... vezi parerile celor care detin un Tassimo. Sau, te astept pe la mine oricand la o specialitate :)