Asa cum era de aşteptat avem o semifinala djokovic-federer
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Asa cum era de aşteptat avem o semifinala djokovic-federer
Am vazut pan la urma, pe livescore scrie la 12, dupa mine e la ora 2, ora romaniei. Asa cred..
pe site scrie ca de la 1PM..deci 3 la noi..apropo..Horia Tecau/Robert Lindstedt sunt in semifinale la dublu(unde ii vor intalni pe Melzer/Petzschner,cei care i-au batut in finala din 2010)..iar Horia va fi purtatorul steagului la Jocuriile Olimpice de la Londra("proba" tenis de camp se desfasoara tot la Wimbledon)
Roger Federer are ocazia de a redeveni numărul 1 mondial �n cazul �n care va c�ştiga finala de la Wimbledon, ceea ce ar �nsemna al 17-lea titlu de Grand Slam din cariera sa.Nu prea �nţeleg cum de pe 3 ar ajunge pe 1,diferenta de puncte era asa mica?
LE nole are 12200 iar roger 9400, c�ştigătorul ia 2000 de puncte iar semifinalistul 700,deci?
Aparent se scad puncte la inceputul turneului, nu stiu ce si cum.
Aici ai clasamentul updatat pana azi Live ATP Rankings
Sper sa castige Federer. Redevine numarul 1 iar atunci Djokovic o sa fie motivat sa castige tot. Plus ca tuturor le plac revenirile.
Praf la dublu,au mancat bataie de la doi desculţi
LE ups
LLE mai stau?
stai asa..
---------- Post added 08-07-2012 at 08:14 PM ----------
---------- Post added 08-07-2012 at 09:30 PM ----------
au avut dreptate...
Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anuntat ca nu va mai fi prezent la Jocurile Olimpice de la Londra, unde urma sa fie portdrapelul tarii sale, deoarece nu este in forma necesara pentru a participa la competitie.
"Nu sunt in conditia necesara pentru a participa la Jocurile Olimpice, astfel ca nu voi face deplasarea impreuna cu delegatia spaniola, asa cum era prevazut. Este unul din cele mai triste momente ale carierei mele", a afirmat Nadal, care se recupereaza in urma unei probleme la genunchi.
din pacate corpul lui Nadal nu se ridica la nivelul ambitiei lui titanice....mare pacat
P.S.Cand citesti ce comentarii posteaza unii pe site-uriile sportive legata de stirea asta iti dai seama de ce Romania este cum este si de ce va ramane asa..
s-au tras la sorti tablouriile principale la turneul olimpic (ce are loc in acest an la Wimbledon)..
Federer are un pe tablou adversari destul de slab clasati dar care au fost cat pe ce sa-l elimine la SW19 in acest an la (J.Benneteau in turul 2) si in 2010 A.Falla(turul 1).In absenta lui Nadal adversarii mai incomozi de top 10 pe care i-ar putea intalni ar fi Ferrer sau Juan Martin Del Potro.Interesant este ca Federer ar putea da si peste compatriotul nostru,Adrian Ungur(singurul reprezentant pe care-l avem la baieti) in turul 3 ,daca acesta trece de luxemburghezul G.Muller dar si de castigatorul dintre Verdasco si Istomin.
De partea cealalta Nole are un prim tur cu Fabio Fognini dar si o posibila intalnire tare cu A.Roddick in turul 2 la care se adauga bineinteles o posibila intalnire in semifinale cu favoritul gazdelor A.Murray(care joaca in primul tur un meci foarte tare impotriva lui Wawrinka)
Romanii nostrii n-au fost prea norocosi,fie ca vorbim de fete simplu sau dublu,fie ca vorbim de baieti dublu.Astfel Sorana Carstea o va intalni in primul tur pe F.Penneta(nr.20 mondial), Irina Begu o va infrunta pe V.Azarenka(nr.1 mondial).O misiune ceva mai usoara pare sa aiba Simona Halep care o va intalni pe Shvedova(nr 46 mondial).La fete dublu cuplul Halep/Carstea va da in primul tur peste cuplul format din suroriile Williams,nimeni altele decat castigatoarele medaliilor de aur la Beijing 2008.
Nici baietii n-au fost mai norocosi...Ungur/Tecau vor juca cu Nestor(nr.1 mondial la dublu)/Pospisil
Au schimbat cumva gazonul? Mi se pare mult mai bun decat in urma cu cateva săptăm�ni
Bookmarks