Incredibil...Nadal e aproape sa paraseasca Wimbledon-ul pentru al doilea an la rand in tururiile preliminare..
Edit: E gata...
http://m.espn.go.com/general/tennis/...70&src=desktop
Simona Halep beat Caroline Wozniacki 6-2, 7-5 on Friday night to reach the New Haven Open final.
---------- Post added 24-08-2013 at 23:43 ----------
http://m.prosport.ro/alte-sporturi/t...eturi-11270013
Felicitări Simona!
Sursa: Romania LiberaSimona Halep a câştigat finala Turneului Campioanelor de la Sofia, cel de-al şaselea turneu pe care şi l-a trecut în palmares în acest an. Halep a disputat azi, de la ora 17.30, finala competiţiei din capitala bulgară împotriva*australiancei*Samatha Stosur, 29 ani, pe care a învins-o cu scorul de 2-6,6-2,6-2Simona Halep va ocupa începând de luni, 4 noiembrie, locul 11 mondial în clasamentul WTA, după victoria de la Sofia. Acesta a fost ultimul meci al jucătoarei din Constanţa pentru acest an, turneul din bulgaria încheind ediţia din 2013 a circuitului WTA.
Cu o victorie de moral, obţinută la Sofia, Simona va începe anul 2014 într-o formă mare, numărul 11 mondial urmând să înceapă eventual cursa pentru câştigarea primului grand slam din carieră.*Următoarea ţintă a Simonei va fi cel mai probabil Australian Open, din ianuarie, primul turneu de mare slam a lui 2014.
Din păcate in tenisul feminin de azi mai ai nevoie si de forţă nu doar talentul joacă. Simona Halep deşi era favorită s-a oprit in sferturi la Australian Open dupa ce a fost învinsă de "slovacul"Cibulkova in două seturi 3-6 / 0-6
La 1,60 si 55 kg nu stiu daca Cibulkova se poate numi barbat.Halep la 1,68m si 60 kg a batut adevarati "barbati" dim circuitul WTA(ex stosur).Puterea loviturilor in tenis nu vine atat din forta cu care lovesti cat din acceleratie imprimata mingiei.
Simona s-a calificat in finala de la Doha, bravo!
Simona Halep - Agnieszka Radwanska 7/5 6/2
Maine finala cu Angelique Kerber pe Digi Sport 2
A fost senzational meciul. In sfarsit vad si eu un sportiv roman cu tarie psihica. Bravo Simona, un pahar in cinstea ta!
pacat de accidentare, mare pacat. nu-i nimic, poate avea nevoie si de o pauza, mi-ar placea sa prinda o finala la un tunreu de mare slam anul acesta![]()
Avea probleme la glezna din timpul turneului de la Doha, cred ca efortul depus si-a spus cuvantul.
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells dupa un meci destul de scurt, aprox 60 de min. Bravo!
Simona Halep - Casey Dellacqua 6/2, 6/2.
Pt un loc in finala Simona se va lupta cu învingătoarea din celălalt sfert de finala, Jelena Jankovici vs. Agnieszka Radwanska.
O semifinala superba la Madrid, maine finala cel mai probabil împotriva Mariei Sharapova. Bv Simona!
Foarte bun articolul despre Simona, eu chiar cred ca are sanse. Ajung maine la Paris si sper sa reusesc sa ajung la un meci de-al ei in zilele urmatoare.
Match Striker: The Increasingly Unclassifiable, Increasingly Unstoppable Simona Halep �
Bookmarks