Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 20 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 382

Thread: Tenis

1. #61 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

2. #62 SP

3. #63 SP
    Incredibil...Nadal e aproape sa paraseasca Wimbledon-ul pentru al doilea an la rand in tururiile preliminare..

Edit: E gata...

4. #64 SP

5. #65 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://m.espn.go.com/general/tennis/...70&src=desktop
    Simona Halep beat Caroline Wozniacki 6-2, 7-5 on Friday night to reach the New Haven Open final.

---------- Post added 24-08-2013 at 23:43 ----------

http://m.prosport.ro/alte-sporturi/t...eturi-11270013

6. #66 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Felicitări Simona!
    Simona Halep a câştigat finala Turneului Campioanelor de la Sofia, cel de-al şaselea turneu pe care şi l-a trecut în palmares în acest an. Halep a disputat azi, de la ora 17.30, finala competiţiei din capitala bulgară împotriva*australiancei*Samatha Stosur, 29 ani, pe care a învins-o cu scorul de 2-6,6-2,6-2Simona Halep va ocupa începând de luni, 4 noiembrie, locul 11 mondial în clasamentul WTA, după victoria de la Sofia. Acesta a fost ultimul meci al jucătoarei din Constanţa pentru acest an, turneul din bulgaria încheind ediţia din 2013 a circuitului WTA.
    Cu o victorie de moral, obţinută la Sofia, Simona va începe anul 2014 într-o formă mare, numărul 11 mondial urmând să înceapă eventual cursa pentru câştigarea primului grand slam din carieră.*Următoarea ţintă a Simonei va fi cel mai probabil Australian Open, din ianuarie, primul turneu de mare slam a lui 2014.
    Sursa: Romania Libera

7. #67 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate in tenisul feminin de azi mai ai nevoie si de forţă nu doar talentul joacă. Simona Halep deşi era favorită s-a oprit in sferturi la Australian Open dupa ce a fost învinsă de "slovacul" Cibulkova in două seturi 3-6 / 0-6

8. #68 SP
    Banned killuminati's Avatar
    La 1,60 si 55 kg nu stiu daca Cibulkova se poate numi barbat.Halep la 1,68m si 60 kg a batut adevarati "barbati" dim circuitul WTA(ex stosur).Puterea loviturilor in tenis nu vine atat din forta cu care lovesti cat din acceleratie imprimata mingiei.

9. #69 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by killuminati View Post
    imprimata mingiei.
    Asa e, glumeam si eu, eram obosit si nervos. Serena Williams e cel mai adevărat barbat din tenisul feminin.

PS mingii nu mingiei

10. #70 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Simona s-a calificat in finala de la Doha, bravo!

Simona Halep - Agnieszka Radwanska 7/5 6/2

Maine finala cu Angelique Kerber pe Digi Sport 2

11. #71 SP
    Member Mariush's Avatar
    A fost senzational meciul. In sfarsit vad si eu un sportiv roman cu tarie psihica. Bravo Simona, un pahar in cinstea ta!

12. #72 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata si finala cu A. Kerber, felicitări Simona! Dupa doar o ora si 5 minute: 6/2, 6/3

13. #73 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nicio emotie nu mi-a dat simona in finala aceasta meci permis cardiacilor

14. #74 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pacat de accidentare, mare pacat. nu-i nimic, poate avea nevoie si de o pauza, mi-ar placea sa prinda o finala la un tunreu de mare slam anul acesta

15. #75 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Avea probleme la glezna din timpul turneului de la Doha, cred ca efortul depus si-a spus cuvantul.

16. #76 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O mai avem pe Sorana, poate vedem o surpriza

17. #77 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells dupa un meci destul de scurt, aprox 60 de min . Bravo!
    Simona Halep - Casey Dellacqua 6/2, 6/2.
    Pt un loc in finala Simona se va lupta cu învingătoarea din celălalt sfert de finala, Jelena Jankovici vs. Agnieszka Radwanska.

18. #78 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O semifinala superba la Madrid, maine finala cel mai probabil împotriva Mariei Sharapova. Bv Simona!

19. #79 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte bun articolul despre Simona, eu chiar cred ca are sanse. Ajung maine la Paris si sper sa reusesc sa ajung la un meci de-al ei in zilele urmatoare.

Match Striker: The Increasingly Unclassifiable, Increasingly Unstoppable Simona Halep �

20. #80 SP
    Member carcru's Avatar
    Felicitari pentru finala Simona !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 20 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast