Ilie Dumitrescu si-a dat demisia de la Steaua dupa ce a facut egal in Ghencea cu ultima clasata!!!
Ilie Dumitrescu si-a dat demisia de la Steaua dupa ce a facut egal in Ghencea cu ultima clasata!!!
polonezu ala meritia omorat , sper sa il prinda suporteri si sa ai de ce merita 8 luni de coma
E doar un meci de fotbal....mai bine eram noi destepti si aveam grija sa nu luam rosu ca tampiti la 3-0.
Nu stiu ce s-a intamplat cu Kapetanos.. poate are dubla personalitate, altfel nu i se pot explica iesirile astea extrem de agresive .
Cred ca Polonia este pe displacul multor romani in aceste momente, stim foarte bine de ce .
Hamsik este un killer . Cardoso este o petarda, Cacavani la fel.
Chiar este .. doar un meci de fotbal . Doamne ! Bine ca nu au pierdut cu 3-5 .
hai sa fim seriosi daca prostu de kapetanos nu lua rosu nu se ma ajungea aici orsicum arbitru ala nu ar mai trebui sa calce in viata lui pe un teren de fotbal dai 4 minute de prelungiri tatarusanu sta la ingrijiri 2 minute si dai in total 8 minute de prelungiri , cred ca daca la faza aia nu dadea gol cavani mai prelungea meciul . orsicum suntem romani si toti ne iau de fraieri ne fac tigani si isi bat joc de noi .amin
Da,dar deja e prea mare nesimitirea,de ceva timp suntem furati la fiecare meci de arbitru(in Europa)...nu stiu daca va amintiti ca si anul trecut a fost cam la fel.
Pe de alta parte si Steaua a jucat foarte slab pe final,degajau fara sa se uite,unde nimereau,nu dadeau si ei o pasa,sa tina de minge,sa linisteasca jocul...
In fine,totusi ar fi meritat un pumn in gura arbitru pe finalul meciului![]()
Steaua , slaba rau in ultimile minute . Am scapat de cel puni 5 ori de gol si pana la urma tot a venit . E drept ca arbitrul a tinut clar cu ei dar , asta este situatia ; In unele meciuri noi avem noroc la arbitri , in altele adversarii . Orcum o prima repriza buna asa cum nu am mai vazut de mult .
Sa mai inveselim atmosfera :
Gigi Becali in biserica�la un moment dat se aude o voce:
-Gigi�.Gigi�.
Becali ridica privirea si zice:
-Cine-i?
-Sunt eu, IIsus!
-Si ce vrei de la mine??!
-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!
Becali se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui.
Dupa un timp, se aude iarasi vocea:
-Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!
Atunci, Becali se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme:
-Pleaca din Ghencea!! Becali!! Pleaca din Ghencea!!
Bookmarks