Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 177

Thread: Smartwatches - ceasuri inteligente

1. #61 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, nu cred ca-mi voi lua asa crva, daramite sa fiu primul. Poate daca-l primesc "cadou" atunci nu refuz. Sorry man, poate sa fie si mama lui Apple - trebuie sa ofere mai mult decat ce am vazut pana acum.

Uite, eu as fi sarit chiar si peste partea cu autonomia mica, daca ar fi venit cu o modalitate revolutionara de a-ti lua glicemia. Ar fi facut fericiti multi oameni... Dar, poate la Apple Watch 2S?

2. #62 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pai stai, domnu', uite aici, mare cat casa . Aparent senzorul respectiv va fi compatibil DOAR cu Apple Watch (si cu niciun alt smart device) insa trebuie vazut sub ce forma isi va face aparitia la produsul final (integrat/ senzor de atasat pe abdomen).

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chief, sunt jucarii pentru testat glicemia... o gramada. Le poti conecta la iPhone, Android & Co. Insa acelea folosesc metoda clasica... te intepi, masoara aparatul, transmite la smartphone-ul tau (sau smartwatch-ul in cazul de fata). Eu de la Apple (sau altcineva mare) ma astept sa vina cu o metoda revolutionara prin care nu stiu... sa foloseasca niste senzori destepti, gen IR, UV, laser, whatever... si sa calculeze glucoza din sange direct... fara intepatura.

Exista niste aparate (pt. cei cu diabet de tip 1), automatizate... care injecteaza insulina in functie de ce glicemie ai. Nu mai trebuie sa te intepi, dar ai o "sonda"... Sa nu radeti va rog, n-aveti idee ce greu ma descurc cu bunicul meu cu insulina (din cauza chimoterapiei a facut si diabet). Eu pentru asa ceva, as da cateva mii de dolari pe un astfel de ceas. Din pacate... inca nu se poate. Chiar cei de la Apple au recunoscut ca senzorii lor trebuiau sa faca mult mai multe lucruri, dar tehnologia ii impiedica. Vorbeau despre nu stiu ce senzor care in principiu la ce know-how e acum, ar putea fabrica aproximativ 1000 de bucati pe luna. Ori ei vor sa vanda milioane...

4. #64 SP
    Member dtancu's Avatar
    Eu as vrea un senzor care sa calculeze IQ-ul aluia care il poarta si sa mi-l trimită mie
    Un fel de Find My IQ.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, e oficial. Am pus aici poze si specificatii pentru Vector Watch, primul smartwatch romanesc. Astept parerile voastre

6. #66 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Astept parerile voastre
    Nu-mi plac. Poate daca aveau un model mai...sport sau mai agresiv. Alea-s toate ceasuri elegante :/

7. #67 SP
    Member Hansel31's Avatar
    elegante cu display analog? si 300$... pfff

8. #68 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie nu imi place cel romanesc pentru ca are ditamai numele pe fata. Daca puneau numele ceasului in cadran ca la orice alt ceas obisnuit mi-ar fi placut mai mult. Display-ul analog e un compromis pentru bateria mai buna. Nu m-ar deranja deloc, dar din pacate, cel putin din cate am vazut prin filmulete, ecranul e cam pixelat. Probabil mai economisesc baterie si in felul asta, dar sunt deranjat de cum se vad pixelii.

Eu astept ceva cu E-ink, cred ca ala e un compromis bun. Arata bine, ajuta cu autonomia, se pot face bezeluri mici, densitate ridicata de pixeli, etc.

9. #69 SP
    Member dtancu's Avatar
    Resistance is futile.....ma împotrivesc dar tot Apple Watch o sa scrie pe mine.
    Si ce e mai groaznic pt cardul meu e ca o sa scrie SS space gray link bracelet. E fara scăpare dar daca ajuta cu ceva, ma simt vinovat fata de nevasta

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar

Smartwatches - ceasuri inteligente

dtancu: man, in final... o singura viata avem (sau cel putin eu asa am auzit). Daca tie aia iti place, go for it! Frack the politics and frack the general opinions... Crede-ma, cand murim, nu le luam dupa noi. So, enjoy it while it lasts! Prea rau cu siguranta nu va fi, pentru ca e un produs Apple.

La naiba... poate-mi iau si eu unul

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar guys... am si eu nevoie de un sfat de la cunoscatori. Cum eu nu sunt prea maniac in alte ceasurilor, nu prea le bag in seama prin magazine. Insa caut si eu unul (nu conteaza daca e smartwatch sau nu, dar ar fi bine sa tina bateria extrem de mult) care sa aiba cifrele cat mai mari, si neaparat sa poata fi setate mai multe alarme. Nu radeti... vreau pt. bunicul meu. Deci trebuie sa fie rezistent, sa tina bateria mult, sa aiba cifrele cat mai mari (deh, batranetea), si sa-i pot seta mai multe alarme (pt. insulina). Ce ziceti, gasesc asa ceva?

12. #72 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, gasesti la Casio modele cu nemiluita, au de regula 4 alarme programabile, la unele modele chiar mai multe. Vrand ceva rezistent recomand G-Shock. Sunt multe modele, l-as alege pe cel care mi se pare mai potrivit ca marime. Majoritatea G-Shock au minim 4 alarme, vezi tu in functie de model, si sunt printre cele mai apreciate ceasuri.

Uita-te si la G-7800, GW-M5600 si alte serii similare. Depinde insa si cate alarme trebuie sa aiba ceasul.

13. #73 SP
    Member cr0c0's Avatar
    A178WEA-1AES - CASIO Collection - Watch - Products - CASIO

This model is equipped with a multifunctional alarm. One of these alarms is a snooze alarm. This clock has the perfect alarm for any type of appointment. The model is equipped with a total of four repeat alarms: 1. Daily alarm, sounds at the same time each day, 2. Date alarm, e.g. to help you remember birthdays, 3. Monthly alarm, sounds on the same day at the same time each month, 4. Alarm for every day of a particular month.

*plus baterie 10 ani
    *si e vreo 100 lei

14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks guys! Pana la urma am comandat un Casio SPORT W-212H-1AVES. Stiu ca nu e "smart" si imi cer scuze daca am "poluat" pe-aici. Mie mi s-a parut ca are cifrele suficient de mari, are 5 alarme programabile (din care una cu snooze), are cronometru, lumina... are fata/spate metalica, curea plastic (o sa-i iau ceva de piele - metalic e prea greu pentru bunicu'), bateria spun ei ca tine vreo 5 ani, cantareste doar vreo 40 grame... sper sa-si faca treaba bine. Daca nu, la cat a costat (vreo 150 RON), va ajunge unde ii este locul
    Attached Images Attached Images casio-sport-w-212h-1aves.jpg

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Samsung pregateste ceva... rotund. Se pare ca i-au ascultat ruga lui tudyniuz
    Attached Images Attached Images round-samsung-gear-smartwatch.png

16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu numai ca pare rotund, dar pare fara bezels... Sunt curios cum arata in partea de jos, ca daca arata ca in poza aia, o sa fie genial (ca design).

17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu te mai lua si tu dupa reclamele/teaserele Samsung... ca in ele iti arata doar ce ar vrea ei sa fie. Produsul real de obicei n-are legatura cu teaserul. Stim doar ca va fi rotund... in rest, ramane de vazut

Later edit: new (bigger) teaser!
    Attached Images Attached Images gear_teaser_web_page-1.jpg

18. #78 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    My new watch face

Cand ma uit la ceas imi aduc aminte de Arch Enemy cu piesa blood on your hands

Attached Images Attached Images dsc_0001.jpg

19. #79 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Whaat?

https://www.quickmobile.ro/cauta/apple%20watch--18

Cred ca imi iau si eu doua bucati din alea la 53 milioane. Eftin' eftin'.

Pe cele la 800 milioane sau 500 le las pentru cocalari. Este cu haur.

20. #80 SP
    Member dtancu's Avatar
    Sa stii ca daca te uiți in Apple store prin UK sau DE cam la nivelul ala sunt prețurile. Nu ma aștept sa fie diferențe mari când se va lansa oficial prin istyle/Noumax/Apcom la noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast