Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 168

Thread: E3 2018

1. #61 SP
    Senior Member nina's Avatar
    conqueror's blade l-au bagat la xbox conference si am cautat info despre el si e pc game,apare si pe xbox?

2. #62 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ah si Naruto VS Goku? 10plm ia-mi banii.

3. #63 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Pe mine ma surprinde cum Microsoft reusesc mereu sa para niste villaini din filmele cu Bond la conferintele astea. Cum fiecare anunt al lor trebuie sa aiba un asterisc la final. Au facut-o acum doi ani, cu lansarea Xbox, anul trecut, cu exclusivitatea Tomb Raider (care a fost si n-a fost), anul asta cu compatibilitatea jocurilor de 360 (care, din nou, e, dar nu prea e). Mi se pare ca oamenii astia sunt incapabili de o sinceritate minima umana. Doar niste drone care, de 3 ani incoace ne aduc "the best line o exclusive games ever" si primim de fiecare data aceleasi lucruri.
    Scriam asta dupa conferinta Microsoft din 2015 cand, in ciuda unui E3 extraordinar din acel an, Microsoft dezamagea lamentabil. Si as fi putut sa scriu asta si dupa conferinta lor din 2016. As fi putut sa o fac si anul trecut, cand, avand "cea mai puternica consola creata vreodata", am vazut indie-uri pixelate si Minecraft, pentru 80% din timpul conferintei. Nu as putea spune acest lucru si anul acesta. Pentru ca de data asta chiar au incercat. Si le-a reusit foarte bine... la inceput. Acel Halo a fost deosebit de neinteresant, dar Shadows Die Twice, Kingdom Hearts III si faptul ca efectiv nu. se. opreau. din aratat jocuri imi crease o parere neasteptat de buna pentru aceasta conferinta. Dar toate astea nu au durat mult, asa ca am revenit la modul "old school" de a avea o conferinta E3. Cu discursuri interminabile despre lucruri neinteresante, folosirea cuvantului "exclusive" chiar si pentru jocuri multiplatform si un demo cu tipi platiti sa para ca se distreaza in timp ce se joaca. Si anuntul lui Phil cum ca Microsoft a cumparat Ninja Theory a durut, sincer. Stiind cum divizia Xbox si-a tratat nu doar studiourile first party, ci si pe cele independente, cu care a lucrat in ultimii (aproape) 10 ani, imi e greu sa fiu optimist in ceea ce priveste viitorul celor de la Ninja Theory. Pacat, pentru ca Hellblade este un lucru cu adevarat special.

Dar cel mai mult m-a enervat ca lucrurile care chiar m-au dezamagit la aceasta conferinta nici nu au depins de Microsoft. Stiam de ceva vreme ca Devil May Cry o sa fie aratat la E3 si eram deosebit de curios in legatura cu acel joc. Pe de o parte, scepticul din mine se intreba daca mai avem nevoie de Devil May Cry 5, acum ca exista Bayonetta 3. Pe de alta parte... era Devil May Cry. Ce am vazut a fost oribil. Absolut prostesc. Capcom continua lungul sir de dezamagiri, inceput chiar din generatia trecuta si din care nu a scapat decat Resident Evil 7, prin ceea ce trebuie sa consideram a fi noroc prostesc, nu ceva intentionat.

Al doilea lucru "oarecum" dezamagitor a fost Cyberpunk 2077. Aveam asteptari atat de mari de la acest joc si am incercat sincer sa ma entuziasmez in legatura cu ceea ce vedeam, dar pur si simplu nu imi pasa. Si daca tipul ala care vorbeste si urca in masina, la final, o sa fie personajul principal, ii spun clar pas. Sunt constient ca e, totusi, primul trailer si inca mai avem multe de vazut, dar deocamdata imi pare doar un GTA mai "cool". Si nu am mai jucat GTA de ani de zile.

7/10

4. #64 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    8/10 si de la mine. Eu ma bucur de studio-urile care s-au alaturat Microsoft. (altfel era 7/10) Cu ocazia asta poate vedem si noi niste exclusive adevarate pe Xbox. Mi-a placut jocul ala cu Naruto vs Goku, Kingdom Hearts III arata bine... Oricum mai bine ca anii trecuti.

5. #65 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bethesda, slab dpmdv, Starfield si ES6 pe next gen...Fallout 76...online gunoi.
    5/10 de le mine

6. #66 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    6/10 nu cine stie ce... ce ma intereseaza o sa apara pe next gen

7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De la mine nota 10/10 pentru conferinta Microsoft. Avea 9/10 si am spus... "daca-mi da si Cyberpunk 2077, e de 10!". Si mi-au dat. Sar'na!
    Din punctul meu de vedere, asa trebuie sa arate o conferinta de gaming. Cat mai putin blah-blah si jocuri bune la foc automat, pentru toate gusturile. Hai sa vedem ce va fi si la restul, acum ca a fost ridicata stacheta!

La Bethesda n-am mai rezistat. Sorry. I'll watch it today...

8. #68 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Frumix Bethesda, un 7 solid. Doom? Bun. TES? Buun. Fallout cu online adica evolutia lui naturala? Da-mi! Rage 2 osom gameplay? Yeaa boyyy.
    Greatness awaits.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

9. #69 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Doom ...I'm focking hyped.

10. #70 SP
    Member nutzule's Avatar
    ea e3 2018: unravel 2, sea of solitude, anthem

xbox e3 2018 : ori, sekiro, forza horizon 4, dmc5, cuphead, gow5

bethesda e3 2018: rage2, doom eternal, prey mooncrash, wolfenstein youngblood

per total destul de ok

sa vedem sony...

11. #71 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu vreau sa mai vad daca se poate 18 ore de gameplay din Division 2 de care sunt hyped total si gameplay din noul Assasins Creed la conferinta UBI.

12. #72 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Vad ca nu lauda nimeni Xbox Game Pass si ceea ce ofera. Mi se pare foarte tare ca Microsoft ne permite sa jucam day one jocurile sale exclusive printr-un abonament ce costa mai putin decât un titlu indie. Iar pe lângă respectiva exclusivitate mai ai acces la alte 100 de jocuri.
    Cum ar fi ca Sony sa ofere intr-un abonament de $10/luna titlurile sale exclusive? Cu siguranta nu se va intampla, cum s-au incapatanat sa nu aduca nici backward compatibility pe PS4, preferand sa ceara $20/luna pe un abonament PS Now ce functioneaza execrabil.

13. #73 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Cum ar fi ca Sony sa ofere intr-un abonament de $10/luna titlurile sale exclusive? .
    Când o să ajungă și ei disperați, o să vezi așa ceva.

14. #74 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Conferinta Microsoft a fost cea mai OK de pana acum. Nu m-am plictisit o secunda. Asa trebuie sa arate un eveniment dedicat gaming-ului. Vorbesti in 5% din timp, arati jocuri in restul de 95%. Si ca tot veni vorba de next-gen, daca Phil Spencer ramane la Xbox (si va ramane), un cu totul alt start o sa aiba Xbox-ul generatia urmatoare si sunt aproape sigur ca o sa fie un competitor extrem de serios pentru PlayStation.

Am mixed feelings in legatura cu Bethesda. Au inceput in forta cu Rage 2, DLC la Prey, Doom nou, dar de cand a aparut Todd Howard pe scena, lucrurile au luat o intorsatura ciudata.

Mie mi se pare ciudat ca sunt atat de ambitiosi cu un Fallout online. Harta gigantica, servere dedicate, dar jocurile lor single-player au o tona de bug-uri. Va trebui o schimbare radicala pe partea de optimizare sub o forma sau alta ca sa fie sustenabila treaba asta. Si nici nu mi se pare incurajator faptul ca a mentionat Todd Howard de la inceput ca o sa fie bug-uri. Personal, nu ma incanta absolut deloc. S-ar putea sa il joc la un moment dat, dar e jocul pe care il astept cel mai putin dintre cele prezentate de ei azi-dimineata.

Iar dezamagirea cea mai mare e legata de Elder Scrolls VI. Chiar imi doream sa vad ca anunta ceva, dar nu ma asteptam sa vorbeasca despre next-gen si sa spuna ca va aparea dupa noul lor IP Starfield. Nu au aratat practic nimic legat de TES si mi s-a parut ca incercau mai mult sa ne transmita sa tacem odata cu jocul ala pentru ca lucreaza la el. Nici macar nu are un titlu, deci probabil ca 2021 cel mai devreme. La fix pentru aniversarea de 10 ani a Skyrim.

Una peste alta, chiar daca nu m-am topit dupa conferinta lor, ma bucur sa vad ca inca se ocupa de single-player si chiar dau doi bani pe jocurile pe care le fac/publica.

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Razzo: sincer, Microsoft nici nu cred ca mai e interesat sa devina competitor pentru cineva anume. Pe ei ii intereseaza sa mearga bine tandem-ul PC + Xbox. Si chiar daca eram "disperat" dupa exclusive pana nu demult, inteleg ca ei nu mai vor sa-si canibalizeze o platforma sau alta. And that's fine with me. Sony e normal sa traga de exclusive... ei au o singura platforma. Daca pierd exclusivele, ei practic pierd TOT. La fel si Nintendo. Fiecare merge pe felia sa, and that's OK too. Important e ca dupa ce tragem linie, sa avem atat de multe titluri bune incat sa nu avem timp/bani sa le prindem pe toate

16. #76 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu am ce sa zic, give credit where credit is due. Microsoft a avut o conferinta mult mai buna fata de ultimii ani, cu siguranta nu s-au facut de ras. Au prezentat jocuri multe, chiar daca nu erau exclusive, dar se vede ca incearca. Sunt in postura oamenilor care trebuie sa recupereze niste teren si asta se simte. Pana la urma, noi gamerii, avem doar de castigat. Fara competitie, ar bate vantul pe la astfel de conferinte.

Doar ca sa numesc niste jocuri care au atras atentia, spin off-ul dupa Life is Strange pare cel putin la fel de bun ca cel mentionat, mai mult Cuphead este binevenit, Battletoads (all the internet trolls are happy), Crackdown 3 pare ca e ceea ce trebuie, Dying Light 2 si el se prezinta ca un pas inainte pentru franciza, We Happy Few pe care il astept de ceva timp sa fie available, noul Tomb Raider, Metro pentru ca...Metro, Forza, Gears 5 (desi versiunea pop cred ca o sa fie amuzanta rau), Sekiro care promite mult de tot, nici nu are avea cum altfel cand e vorba de From Software, ce mai era...un nou Ori, Kingdom Hearts 3, Halo.

E cam mare lista, cel putin pentru mine. Good job, Microsoft!

Cireasa de pe tort a fost Cyberpunk 2077 care cred ca va fi cam tot ce asteptam plus ceva peste. Asa sa ne tot minunam in fiecare an.

17. #77 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Personal sunt coplesit de cate jocuri faine trebuie sa apara. Dupa broke-tober, urmeaza broke-uary...

EA a fost ok, Microsoft a fost awesome, Bethesda great, Sony se stie deja ce arata asa ca mai sus de awesome nu pot sa mearga!

18. #78 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar... voi ati observat cat de dureros va fi Februarie 2019? Pentru buzunar, cel putin...

19. #79 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    M-am uitat doar de curiozitate la conferinta Microsoft ca oricum nu voi lua niciodata un xbox, au invatat un pic de la altii la cum ar trebui prezentat un E3. Pacat pentru fanii Xbox ca nu prea a fost mare lucru pe partea de exclusive cam 20% exclusive si 80% third party ce o sa fie si pe alte platforme, ouch. Cyberpunk 2077 no words for it, dar asa per total nu a fost rau ca prezentare, nici nu se poate compara cu ce au facut EA, eu i-as da nota 7/10.

P.S. oare cu cat sunt platiti grupurile alea de oameni care urla si aplauda la *****urile alea de subscriptii si alte "servicii"? Erau mereu aceeasi.

20. #80 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    P.S. oare cu cat sunt platiti grupurile alea de oameni care urla si aplauda la *****urile alea de subscriptii si alte "servicii"? Erau mereu aceeasi.
    Probabil cam la fel de mult cat plateste si Sony, Nintendo, EA, Ubi & Co...

Serios acum: voi chiar credeti treaba asta, cum ca e platit cineva acolo sa aplaude? Unii sunt fani inraiti, altii poate fac parte din staff. Normal ca orice organizator se va asigura sa aibe un numar de fani care ar face orice pentru a sta in primele randuri la E3. Eu la Cyberpunk nu doar ca as fi aplaudat, dar as fi sarit pe scena... cu siguranta te-ai fi intrebat cat m-au platit ca sa ma dezbrac pe scena Microsoft la E3...

Si mai serios acum: eu cred ca Soroș si Statul Paralel ii plateste! Am inteles ca e 50 de caciula

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast