Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 77 of 77

Thread: Nintendo Switch 2 in the making...

1. #61 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ecranul va fi 1080p, dar nu va fi OLED ci LCD.

2. #62 SP
    Member codpin's Avatar
    Iar vorbiti de rezolutii si performanta pe un thread Nintendo. They just don't care about this stuff...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Iar vorbiti de rezolutii si performanta pe un thread Nintendo. They just don't care about this stuff...
    Daca nu le-ar fi pasat de performanta si rezolutii, nu se mai chinuiau sa scoata o consola mai performanta, aka Switch 2. Primul Switch le genereaza tone de bani oricum...

---------- Post added 14-01-2025 at 10:24 ----------

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    For LCD, I'll just PASS. Din pacate o sa le ia niste ani sa scoata varianta OLED...

4. #64 SP
    Member codpin's Avatar
    Pai e normal sa scoata model nou, un update hardware pentru ca asa impingi chiar si oamenii care au deja consola ta sa mai bage niste bani in modelul cel mai nou. Dar nu cred ca o sa vedem ceva nou de la ei in 60fps.

Asa si Steam Deck scoate 120fps in jocuri 2d vechi, dar nu as numi-o o consola performanta. Let's call it what it is.

Iar daca intr-adevar scot doar LCD dupa ce au deja un ecran OLED pe prima generatie, mi se pare ciudat.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. #65 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu sunt de parere ca trebuie neaparat OLED day 1. La fel, eu cred ca va merge "totul" 1080p 60fps handheld si putin mai mare, cu upscalling in 4K, docked.

DAR. Eu cred ca va vinde ca naiba si daca va veni doar cu LCD pt primii 2-3 ani. La fel, daca vor avea rezolutie mica si doaer 30fps.

Ba mai mult, cred ca si eu il voi cumpara in primul an, chiar daca are aceste minusuri. De ce? De prost, probabil

6. #66 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    S-a confirmat ceva sau e doar la nivel de zvon?
    Cum adica, pai scoti Switch OLED si la Switch 2 ma intorci la LCD? Nici nu ma uit la el daca nu vine cu OLED din prima zi. Ar fi nesimtire...

7. #67 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pentru moment sunt doar zvonuri, dar nu am prea vazut zvonuri care sa mentioneze ecranul OLED.

8. #68 SP
    Culmea, eu doar despre OLED am vazut zvonurile...

9. #69 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Zvon sau nu, fac un efort sa inteleg de ce ar face una ca asta, cand tu ai deja OLED pe 'old gen', de ce te-ai intoarce la o tehnologie mai veche, ca nici mari costuri de productie nu ar salva, deja face toata lumea OLED nu e ca si cum investesc Nintendo in cercetare...

10. #70 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca am de ales intre un LCD bun și mizeria de OLED care se găsește pe switch-ul actual, prefer sincer LCD. Am dat retur la 3 pentru că aveau green tint, și până la urmă am rămas tot cu un panou plin de defecte doar pentru că dacă mai dadeam retururi ar fi expirat oferta de preț la momentul ăla.

Un OLED cum e pe telefoane as vrea sa vad, însă nu îmi fac mari speranțe, știind ce calitate are hardware-ul Nintendo in general.

11. #71 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Probabil au tras linie observand vanzarile de Switch LCD vs Oled si au luat o decizie cat mai viabila financiar. Si eu sunt dezamagit ca nu vor scoate cu OLED din prima dar, cine vrea consola din momentul lansarii va trebui sa treaca peste acest minus sau daca nu va trebui sa astepte. Eu sunt doar interesat de framerate fiindca nu am jucat niciodata un joc nintendo pentru grafica, sper ca BOTW si TOTK sa ruleze ambele in 60fps locked.

12. #72 SP
    De ce esti dezamagit? Au anuntant ceva? Poate scot ambele in acelasi timp si alegerea sa fie la consumator.
    Hai sa mai asteptam putin totusi - dupa aia putem sa fim dezagiti.

13. #73 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Pentru battery life au aparut zvonuri?

14. #74 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    De ce esti dezamagit? Au anuntant ceva? Poate scot ambele in acelasi timp si alegerea sa fie la consumator.
    Hai sa mai asteptam putin totusi - dupa aia putem sa fim dezagiti.
    Mie imi place sa ma dezamagesc anticipat, da?!

15. #75 SP
    CG
    CG Avatar CG's Avatar
    Deci peste 5 minute avem prezentarea lui Switch 2? Woohoo!

16. #76 SP
    Member VictusG's Avatar
    Ce ciudata prezentare sau ce o fi.

17. #77 SP
    Manager paul's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4