Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Data de lansare pentru Call of Duty: Black Ops !

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Data de lansare pentru Call of Duty: Black Ops !

Activision a dat drumul la apa site-ului oficial al urmatorului joc din franciza Call of Duty - Black Ops. Site-ul oficial al jocului dezvoltat de Treyarch (celalalt studiou Activision cu care momentan nu are probleme) nu ne ofera prea multe informatii in afara de titlul si data de lansare - 9 Noiembrie 2010. Mai multe informatii vor fi dezvaluite in cursul zilei de azi in episodul din GTTV.

Official Site
    Attached Images Attached Images call_of_duty_black_ops.jpg

2. #2 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu am jucat pana acum nici un COD (nu aruncati cu pietre), dar acesta cu siguranta nu il voi rata.

3. #3 SP
    Mai bine incepi cu Call of Duty 4.

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Nu am jucat pana acum nici un COD (nu aruncati cu pietre), dar acesta cu siguranta nu il voi rata.
    Mai bine joaca CoD, CoD 2 si CoD 4. Le consider cele mai bune jocuri ale seriei.

5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Toate sunt bune , mi-a placut mult chiar si MW2 chiar daca multi zic ca acest joc a stricat seria.

Keep up with the good work !

6. #6 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Activision sued by West and Zampella over royalty payments.

Jason West and Vince Zampella, who co-founded Activision’s Infinity Ward studio, sued the company in Los Angeles Superior Court yesterday, claiming breach of contract and wrongful termination. They seek at least $36 million and control over “Modern Warfare,” a subset of the “Call of Duty” combat games, according to a copy of the complaint.
    Nu cred ca o sa mai fie la fel, avand in vedere ca toata echipa a fost data afara / au plecat.

7. #7 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Nu stiu de ce, insa pe zi ce trece Call of Duty : Black Ops ma atrage tot mai tare... Daca va avea un Multiplayer bun, e must-have pentru mine . Sper doar sa nu-l amane pentru primavara lui 2011.

8. #8 SP
    Guys, don't get me wrong.... dar mai exact ce va atrage din ce in ce mai mult la acest joc avand in vedere ca s-a anuntat doar data de lansare?

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Nu stiu de ce, insa pe zi ce trece Call of Duty : Black Ops ma atrage tot mai tare... Daca va avea un Multiplayer bun, e must-have pentru mine . Sper doar sa nu-l amane pentru primavara lui 2011.
    ActiVision n-a amanat niciunul dintre ultimele titluri CoD, nu vor sa rateze sezonul de cumparaturi.

10. #10 SP
    Member klausn's Avatar
    Oho abia astept,am jucat toate Call of Duty cu exceptia Modern Warfare 2...100% NU il voi rata.

11. #11 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Totusi, mai avem ceva de asteptat pana atunci....lol Cu toate astea, sper sa salveze Black Ops seria dupa 'esecul' (in opinia mea) a lui Modern Warfare 2....

12. #12 SP
    naz
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Totusi, mai avem ceva de asteptat pana atunci....lol Cu toate astea, sper sa salveze Black Ops seria dupa 'esecul' (in opinia mea) a lui Modern Warfare 2....
    Ce vi s-a parut asa de deplasat la MW2? Sincer mi s-a parut destul de bun jocul.
    Nu spun ca tu gresesti si ca eu am dreptate sau invers , doar curiozitate.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Ce vi s-a parut asa de deplasat la MW2? Sincer mi s-a parut destul de bun jocul.
    Nu spun ca tu gresesti si ca eu am dreptate sau invers , doar curiozitate.

Mane, sincer, pe mine m-a cam deranjat multiplayer-ul, prea multe laguri (te rog sa nu ma iei cu conexiune de internet sau orice alt ceva) + alte lucruri care nu stau sa le numerotez.... Cel mai bun multiplayer pe PS3 l-am experimentat cu Killzone II ....

14. #14 SP
    naz
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Mane, sincer, pe mine m-a cam deranjat multiplayer-ul, prea multe laguri (te rog sa nu ma iei cu conexiune de internet sau orice alt ceva) + alte lucruri care nu stau sa le numerotez.... Cel mai bun multiplayer pe PS3 l-am experimentat cu Killzone II ....
    Nu am jucat Killzone dar am auzit multe despre el , avand in vedere MW2 si mie mi s-a mai intamplat sa am lag.
    Merci de raspuns , eram curios sa vad si o alta opinie , mie mi-a placut . Poate achizitionez si eu un PS3 si vad cum e si Killzone 2

15. #15 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    baieti....dar titlul jocului....nu va duce cu gandul la un joc mai stealth???.....ar fi o schimbare destul de mare fata de celelalte jocuri ale seriei...dar....orice e posibil nu?

16. #16 SP
    Cum spuneam, mai este mult pana atunci si orice este posibil... In MW2 mi-au placut foarte mult door entry-urile cu slow motion....

17. #17 SP
    Member Vami's Avatar
    maybe va fi ceva gen rambow six cine stie

18. #18 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    ce ma enerveaza la "teaser-uri" in general este ca app jumate din filmulet sunt reclame la cine l-a facut...

din ce se vede, este acelasi motor grafic. nu stiu daca e bine sau ra. ne vom satura de el pana la urma...

[url]Call Of Duty: Black Ops Video Game, Exclusive Debut Tease Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

19. #19 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Pilot de supersonice am vazut la un moment dat, am vazut vreo doua modele de sniper si multe, multe elicoptere. La un moment dat a mai intrat si o barcute p-acolo.

20. #20 SP
    naz
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    ce ma enerveaza la "teaser-uri" in general este ca app jumate din filmulet sunt reclame la cine l-a facut...

din ce se vede, este acelasi motor grafic. nu stiu daca e bine sau ra. ne vom satura de el pana la urma...

[url]Call Of Duty: Black Ops Video Game, Exclusive Debut Tease Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
    Arata bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast