must have
Mama, chiar nu m-am gandit la asta. Ar fi genial, vedeti la topicul dedicat Call of Duty Black Ops, ca am postat o analiza. Ar fi bine sa ne mutam cu discutia acolo...
cum sa fie un esec modern warfare 2 a avut incasari de un miliard jumate e cel mai jucat joc online pe 2 bad company sursa gamespot pt xbox vorbesc,a avut note excelente din partea rewiurilor majoritatea peste 9 sursa gamestas nu sunt fan COD dar nici nu imi displace prefer bad company dar sa spui ca a fost un esec e prea mult spus
Actiunea o sa se desfasoare in Vietnam ,nu ? Nu multe jocuri au abordat tema razboiului din Vietnam ,era si timpul pentru o schimbare ,eu unul cel putin ma saturasem de WW2 .(schimbare din partea treyarch ce a folosit WW2 ca poveste,IW avand propriile povesti )
Si mie mi-ar placea sa vina cu ceva diferit ( inafara de WW2 ). Cred ca cel mai mult conteaza grafica, gameplay-ul si multiplayer-ul ( si binenteles singleplayer-ul sa nu fie scurt ).
MW2 nu mi se pare un esec, insa consider ca se mai putea lucra la el (imo).
Pai de ce joaca toti Bbc2?
1.Pentru grafica;
2.Multiplayer-ul;
3.Gameplay-ul. ---> ascestea sunt motivele pe care le vad eu.
Ziceam de singleplayer sa nu fie scurt deoarece nu e foarte interesant story de 5-6 ore... Deci automat daca singleplayer-ul este ceva mai lung (sa zicem 10-11 ore) , si story-ul va fi mai dezvoltat si cu evenimente mai multe.
Despre SinglePlayer ai dreptate,sper sa fie cat de lung posibil...MultiPlayer-ul nu ma intereseaza,nu prea joc pe MP orice joc,insa grafica da...conteaza.
Bookmarks