Pai stirea spune ca deja s-a inceput developmentul pe PS3 cel putin la cele 3 jocuri: AC3 Brotherhood, Ghost Recon 4 si Driver San Francisco.
Jocul de care am spus eu e unul din cele 3.
Pai stirea spune ca deja s-a inceput developmentul pe PS3 cel putin la cele 3 jocuri: AC3 Brotherhood, Ghost Recon 4 si Driver San Francisco.
Jocul de care am spus eu e unul din cele 3.
AC 3 este la testare in Romania si nu este pe PS3. Ghost Recon Future Soldier, la fel. De Driver nu stiu nimic.
Era de asteptat o astfel de rabufnire din partea lor. Au realizat ca au facut o prostioara cu Conviction, facandu-l exclusiv 360. Vanzarile au fost jalnice. Cauze? Schimbarea radicala a jocului, foarte multi fani renuntand sa il mai cumpere si nu in ultimul rand pirateria. Nu spun acum ca ar fi vandut pe PS3 enorm, dar ar fi vandut.
Man, chill, schema economica e muuuuuuuuuult mai complexa decat crezi tu sau eu au noi toti. Ai calculat banii pe care Sony i-a impins in Ubisoft ca sa isi schimbe platforma principala de dezvoltare a unor viitoare jocuri? Da, pana la urma e o strategie de marketing pentru a atrage probabil si alti developeri de partea "japoneza". Si in aceste (posibile) conditii afirmatia mea cu cateva posturi mai sus ramene valabila:
E usor sa dezaprobi cu "vrejeala", greu este sa incerci sa intelegi ce se intampla dupa cortina -> nu puteam decat sa ghicim...Ubisoft si-a dat seama ca, cel putin pentru ei, (y) < (b)
Deci sa inteleg ca Sony a pompat niste bani la Ubisoft ca PS3 sa fie platorma principala pentru cele 3 jocuri amintite DAR Ubisoft foloseste in continuare Xbox-ul ca platforma principala pentru ele? Pai la ce a mai dat banii atunci?
Afirmatia ta nu are cum sa fie valabila, renunta sa o sustii.
Faptul ca Ubisoft va folosi exclusiv PlayStation 3 ca platforma pentru Beta testing public nu inseamna decat ca se foloseste de comunitatea PS3 pentru a mai reduce din costurile portarii (deh, comunitatea gaseste bugurile) dar asta nu inseamna ca schimba platforma de dezvoltare. Castigul iese din urma faptului ca lumea e super incantata de sesiunile de Beta Testing (nu am inteles niciodata de ce) si va alege platforma Sony pentru a se "bucura" de testat jocul.
Faptul ca Ubisoft a facut un contract cu Sony pentru a oferi content exclusiv, si Ubisoft gandeste jocul ca si cum partile exclusive ar fi parte integrata din el, urmand sa taie 1-2 nivele de la celelalte platforme din el nu inseamna ca dezvoltarea se va face pe PlayStation 3 urmand ca in procesul de portare sa se taie acele nivele.
Portarea se va face tot de la Xbox la PS3 urmand sa se adauge acele nivele ulterior pe platforma Sony.
In concluzie, Ubisoft a ales cele doua optiuni pe care vi le-am spus insa declaratia a venit explicata foarte vag. Si asta cu singurul scop de a intra in inimile consolistilor de pe PS3 pentru ca dupa cum a spus si Mo cu cateva posturi mai sus, aveau nevoie de asta pentru a se revigora pe piata.
Man, nu am incercat sa imi impun parerea, nu stiu de ce te ataci. E doar o teorie. Nu trebuie sa intelegi nimic, consumatorii de rand nu am cum sa inteleaga ce sa intampla si ce intelegeri se fac la acel nivel. Tu zici ca afirmatia mea nu are cum sa fa fie valabila...pari foarte sigur, esti cumva vecin de scara cu Yves Guillemot sau Kazuo Hira?
Da, marketing, moving on...
(scuze de sarcasm, am sa ma abtin de la alte posturi pe acest topic)
uite linkul sursei: E3: Ubisoft Now Leads On PS3 | NowGamer, eu nu dispun de mai multe optiuni, decat internetul si anumite site-uri, daca tu stii mai bine situatia, probabil e cum zici tu. nu am cum sa te contrazic.
Eu ma bazez pe faptul ca angajatii Ubisoft Romania care testeaza cele 3 jocuri folosesc Xbox 360 si nu PlayStation 3.
Sa vina teoreticianul gugu cum sa ne explice ca dezvoltarea se face pe PS3 si testarea pe Xbox 360 pentru ca a bagat Sony multi multi bani.
De ce este asa importanta problema asta? Din perspectiva mea, jocurile pot fi create pe Nintendo DS (sa traim sa o vedem si pe asta!), apoi portate. Singura certitudine care ramine este ca orice decizie luata, o sa fie una capitalista! Poate nu stim calculele intrinseci ale unor asemenea procese, dar finalitatea este aceeasi: more money for them! In ce priveste bonusurile, sa fim seriosi! Un level in plus sau minus - absolut irelevant, atat timp cit story-ul si gameplay-ul sunt identice. In ceea ce priveste grafica, eu nu observ diferente mari. De cele mai multe ori sunt nesemnificative. Recunosc, cu anumite exceptii: Bayonetta. Noi sa fim sanatosi!
Bookmarks