Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 58

Thread: Gran Turismo amanat iarasi

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Gran Turismo amanat iarasi

Toata aceasta telenovela cu lansarea unuia dintre cele mai anticiapte jocuri din istoria industriei, Gran Turismo 5, se aseamana din ce in ce mai mult cu o comedia neagra clasica englezeasca jucata de niste actori mediocri. Dupa ce data de lansare a fost anuntata cu surle si trambite acum Kazunori Yamauchi, producatorul jocului, un perfectionist convins pe care numai Dumnezeu il intrece, ne loveste iarasi unde ne doare mai tare, jocul a fost amanat a ... am pierdut sirul. Insa am si o veste buna, sa vedem si partea plina a paharului, daca exista, SCEE si-a cerut scuze tuturor fanilor si au promis ca jocul se va gasi pe rafturile magazinelor de specialitate inainte ca Mos Craciun sa ne viziteze. Lasati un comment cu parerile voastre mai jos, chiar sunt curios cum membrii ConsoleGames.ro au primit aceasta veste "surprinzatoare".

We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.
    Attached Images Attached Images gran-turismo-5-delay.jpg

2. #2 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Excelent! Am timp sa strang bani... lol .

PS: This is bullsh*t.

3. #3 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Hai sa lasa-m si un comentariu. Ma asteptam. O fi descoperit ca trece degetul prin volan.

4. #4 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Reminds me of Duke Nukem

5. #5 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Nimic nu ma mai surprinde. De Craciun auzim '' ne cerem scuze, dar veti avea sigur jocul inainte de Paste'' si asa mai departe. Astia vor sa intreaca Duke Nukem.

6. #6 SP
    Junior Member mirceoi0101's Avatar
    o fi zis sa nu l faca asa realist ca dupa aia nu mai e asa aglomeratie prin buc

7. #7 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ne loveste iarasi unde ne doare mai tare, jocul a fost amanat a ... am pierdut sirul.
    Jocul din cate stiu a amanat pana acum doar odata.

8. #8 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Jocul din cate stiu a amanat pana acum doar odata.
    nu stii bine ...GT 5 cred ca o sa stabileasca in curand un record guiness avand in vedere de cate ori a fost amanat (mmmda , duke nukem inca e campion la categoria asta ) .

Nu stiu ce sa spun ...nu ma omor dupa seria GT da prietenii mei s-ar fi distrat sa dam cateva curse ocazional . Singura chestie ce am de zis : ar face bine sa fie perfect jocul asta si sa nu dezamageasca fanii . Avand in vedere cat s-a muncit la el , 9,5 ar fi nota mica

9. #9 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    that's why Forza is beter

10. #10 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Mai da rai mai sunteti.Auzi la el sa treaca degetul prin volan.Nu e asta. Tocmai am inchis telefonul cu baietii de la Kazunori Yamauchi,mi-au spus ca au uitat sa implementeze iarba.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample cand o sa realizeze ca au uitat de greierii care in mod normal se plimba prin iarba.Dar gata ,sa tacem ca le dam idei

11. #11 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvanL View Post
    that's why Forza is beter
    A aparut cumva GT 5 si deja iti dai cu parerea ?

12. #12 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    mama ce drama...
    and again... iarasi ?! care to explain ?

13. #13 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    mama ce drama...
    and again... iarasi ?! care to explain ?
    citeste titlurile articolelor...
    1. Gran Turismo 5 delayed again PlayStation 3 News - Page 1 | Eurogamer.net
    2. Shocker! Gran Turismo 5 delayed, again, again — Autoblog
    3. Gran Turismo 5 delayed, again
    4. Gran Turismo 5 Delayed... Again - PlayStation 3 News at IGN
    5. Gran Turismo 5 delayed again - PlayStation 3 News at GameSpot
    6. Gran Turismo 5 delayed again | bit-tech.net
    7. Gran Turismo 5 Delayed Again but Still Promised for "This Holiday Season" - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads
    8. Gran Turismo 5 delayed…again | Gamer Limit

de ajuns? daca nu, atunci imi cer scuze in mod public si promit ca de acum inainte voi scrie doar stiri plastice de genul: "studioul x a anuntat ca jocul y a fost amanat. trebuia sa fie lansat pe data de z a lunii q. jocul este exlcusiv PS3. si un quote cu declaratia oficiala".

PS: daca IGN si Gamespot care sunt cele mai importante siteuri de news din industria jocurilor si-au permis sa puna in titlu "again" si din cate stiu eu, din ce am invatat din cei 12 ani de engleza, acest cuvant inseamna iar (iarasi)/din nou, m-am gandit ca e OK daca pun si ei un astfel de titlu. dramatic? maybe. de ce? pentru ca ne tine pe toti cu sufletul la gura inca de la inceputul lui 2010, cand a declarat: "We've actually reached a point where we can probably release [GT5] anytime, except that you can also keep working as long as you want to as well, it's just a matter of timing.".

bafta!

14. #14 SP
    Junior Member Landa13's Avatar
    Nu este perfect pe 3 nov dar este pe 20 dec? Ei nici nu au o data oficiala de lansare nici ptr luna decembrie. asa ca ne-am intors la clasicul status TBA 2010... Daca ar fi toti developerii precum nenea Yamauchi asta ar insemna ca o consola ar avea 5 jocuri pe toata durata existentei ei. Eu pun pariu ca va mai exista un delay...pentru primavara. E bine ca avem toti precomanda la joc..inghiteati in sec pana in nov? well..it just got worse.

Ar fi frumos sa vedem si un delay pentru forza 3 special edition (cea cu top gear test track and all) din moment ce era adus pe piata pentru a concura cu GT5. Sa bage si ei un motiv gen...trebuie sa mai perfectionam DLC-ul cu casca lui Stig; sau status: "delayed untill GT5 comes out"

Jenibil

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intre 3 Nov si 20 Dec muuulte se pot intampla. Din pacate au cam ales aiurea rau data... o sa fie nebunie in perioada aceea cu livrarile...

16. #16 SP
    Member Mircea's Avatar
    deci nu pot sa cred cate amanari...disper deja

17. #17 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nice, apare inainte de Craciun, probabil ca nu va ajunge prin Romania inainte de Craciun => Joc GT5 de Craciun... in 2011.

18. #18 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Este cea mai proasta perioada pentru Romania. Cel putin daca vrei sa iti ajunga ceva cu posta, il poti astepta pe la inceputul lui ianuarie. Asta in cazul in care nu se pierde si o iei cu resend/refund. Doar curierul poate aduce la timp, curier care costa destul de mult.

19. #19 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce ma deranjeaza si mai tare e ca l-au amanat dar nu au fost in stare sa zica o data fixa cand se va lansa si de ce l-au amanat.Eu nu-i mai inteleg pe oamenii astia,un patch ceva nu puteau lansa dupa ce jocul a fost deja iesit ca sa repare nu stiu ce buguri au mai gasit,trebuiau neaparat sa-l amane mai ales cand stiu cat de mult e asteptat de catre fani! I give up,nu ma mai intereseaza cand iasa,o sa-mi iau NFS HP cand apare si ma joc linistit la ala pana se hotarasc japonezii asta sa-si lanseze odata jocul ala afurisit.

20. #20 SP
    Junior Member Landa13's Avatar
    , macar sa ne mai amuzam un pic. Am inteles ca se rade copios de GT5 pe forumurile Forza 3

Macar va mai face si sony 3 dolari daca il lanseaza in periaoda de craciun (speram ca a anului 2010). Se va mai crea un bundle cu ps3 violet in dungi cu HDD de 325GB (provided MS scot si ei HDD de 320 GB).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast