Nu inteleg, ce e asa de greu sa pui damage cel putin cosmetic daca nu chiar simulator?
Nu inteleg, ce e asa de greu sa pui damage cel putin cosmetic daca nu chiar simulator?
Nu prea ma pricep eu la chestiile astea cu licentele sau orice altceva dintre producatorii jocurilor si producatorii masinilor.... Dar Forza 3 de ce poate avea damage simulator?
Nici in Forza nu o sa vezi roti zburand pe traseu sau motoru pe circuit cum e in GRID de exemplu. Banuiesc insa ca si in GT5 daca te izbesti intr-un zid la 200 km/h nu o sa mearga masina la fel ca la inceput.
Mie nu mi se pare o tragedie, ar deveni extrem de stresant dacă prin absurd l-ar mai am�na �ncă o dată! �n vacanța de iarnă toată lumea va fi conectată in lumea GT5 ... probabil este vorba și de o strategie de marketing.
Ce asteptati atat jocul asta , in afara de grafica nu are nimic interesant , prefer sa joc grid , care da clasa si shiftului si la forza 3 , cel putin mi sa par prea simulatoare aceste jocuri si nu mai sunt deloc dinamice si distractive doar stresante , cum sa ai la forza sute de curse fiecare de peste 15 minute , pai stau 1 an sa le termin jocul lor de rahat , gran turismo am jucat varianta de psp si e absolut jalnica , stiu ca nu o sa fie asa si cel de ps3 dar si in clipurile cu gameplay de pe youtube pare praf. doar grafica e buna. Prefer dirt2 si grid care m-au facut sa le rejoc si a 2-ua oara nu shift si forza care nici nu am avut rabdare sa le termin.
man iti dau un sfat, nu mai posta... te faci de ras.
"cel putin mi sa par prea simulatoare aceste jocuri" sincer, m-a dat pe spate. e ceva de genul "mie nu-mi place Killzone, parca implica prea multe arme si impuscaturi. vreau si eu sa stau linitit, sa ma relaxez in timp ce explorez universul din Killzone, dar nuuu trebuie neaparat un helghast sa-mi apara in fata si sa traga in mine. "
GT5 si Forza 3 SUNT simulatoare de racing!!! mai multe nu-ti zic, iti las placerea sa le descoperi singur...
Oh ****...m-ai lovit pe mine cu asta. Unii useri stiu de ce
Revenind la GT5, Prologue a fost reusit, chiar nu inteleg nici eu de ce tot amana atata GT5-ul. Engine-ul grafic e demult gata (inteleg ca fac niste tweak-uri, dar cat pot lua alea), modele de masini au din belsug, le mai optimizeaza un pic, trasee au si sa faca mai multe nu cred ca ia chiar asa mult...
Eu cred ca asta cu amanarea din motive tehnice e o minciuna, ei vor sa mai traga de timp ca sa-l lanseze fix de sarbatori (cand se vand cel mai bine jocurile).
man ai inteles prost postul meu. eu ma referam la altceva. userul de mai sus sustine ca GT5 si Forza sunt niste jocuri proaste si ca in afara de grafica nu au nimic, pentru ca duc spre simulator. dar asta e si ideea, producatorii si-au dorit ca cele 2 jocuri sa fie simulatoare de racing si implicit nivelul de dificultate este foarte crescut. multa lume nu intelege ca Dirt 2 si Forza 3 sunt 2 genuri de jocuri, diferite, nu fac parte din aceasi categorie, e ca si cum te-ai plange ca Killzone sau Halo sunt FPS (exagerez).
Eu doar mi-am exprimat parerea , ca doar e un forum liber , in mare jocurile fac parte din aceeasi categorie (racing) , dar ma refeream ca forza si celelalte s-au bazat prea mult pe simulare si nu mai au acel ceva ce te face sa rejoci jocul si dupa ce l-ai terminat , ba chiar nici sa-l termini.
asta crezi tu
Ai ramane surprins catecurse am facut eu numai pe suzuka in gt5 prologue. E un joc unde trebuie sa exersezi excesiv de mult daca vrei sa fi in frunte.
Ca tie nu iti intra sub piele, asta nu inseamna ca nu e un joc bun.
Incearca street fighter 4 si vei zice aceleasi chestie probabil, dar culmea e ca acolo nu e nimic "simulation" ci totul tine de dexteritatea si inteligenta ta(cam asa sta treaba si cu gt5). Asta este, sunt jocuri mai grele care nu prind la toata lumea; but hey! ai de unde alege in ziua de azi! Daca vrei ceva mai fun, nu te opreste nimeni![]()
Norocul celor din echipa GT5 e ca nu vor sta in vanzarile din Romania. Nici nu cred ca noi existam pentru ei. Daca nu ma credeti, aruncati o privire pe stirea aceasta: GT5 US Collector’s Edition Sold Out at Amazon, GameStop. Chiar daca au aflat ca se amana jocul, americanii au continuat sa faca preorder la GT5 Collector's Edition pana a ajuns la... SOLD OUT ! Astia da fanboys![]()
Pai la cati sunt ei (americanii)... si la cat castiga. Come on... 100 dolari, aia e un pic peste 300 lei, s-ar putea ca la noi in magazine atata sa coste jocul normal
Si conteaza si cate bucati s-au facut din editia de colectie, daca e un nr limitat (normal pt ceva "de colectie") nu trebuie sa ne mire ca s-au dat toate.
Gandindu-ne ca un american are un salariu mediu de 200$ pe an, un joc de genul merita din plin 100$, dar la noi situatia se pune "un pic" altfel.
Sub 250 lei nu cred ca se va gasi GT5 in Romania la lansare.
De cate ori a fost anuntat o data de lansare oficial si de cate ori a fost amanat?
Pe de alta parte, merg si ei pe acelasi principiu ca si Starcraft 2, nimic nou![]()
Bookmarks