Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 73

Thread: Serviciul Live se extinde

1. #41 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by wolverine View Post
    mi se pare normal ca nu ne baga nimeni in seama.ma gandesc ca in afara sunt un fel de arcade cluburi unde poti sa te strangi cu prietenii si joci frumos la consola ceva in retea.aici nu am auzit decat de constanta ca ar avea ceva de genul asta.am intrebat daca sunt si in bucuresti si nu mi-a raspuns nimeni,deci banuiesc ca nu exista nici acolo.in bacau de unde sunt nici nu visez la asa ceva .plus ca hai sa fim seriosi,probabil jumate din consolele xbox sunt modate asa ca nu se intra pe live cu ele daca nu ma insel.acum daca se modeaza si ps3 si probabil nici acolo nu se va mai intra asa de mult pe psn.cum zicea cineva mai sus,cred ca m$ si sony stiu mai bine ca noi de ce suntem in stare si de ce nu.si,se pare ca nu suntem in stare.mai asteptam.sa zicem saru'mana ca nu se apuca vreun coptil atomic sa impuste oameni pe strada ca asa a vazut el in lef4dead sau god of war ca apoi ne-am lins pe bot de jocuri de genul asta! (adik cum e in australia,ei nu au voi sa joace jocuri cu violenta)

In Constanta sunt cel putin 4 sali de console functionale , poti sa te joci in retea cu cine si cat vrei.E ditamai afisul langa Tomis Mall , nu stiu cum de nu ai observat pana acuma.
    O sala langa Tomis Mall , una la Big , una la Trocadero si una pe la Delfinariu.

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil ca daca nu venea criza asta, aveam mai multe sanse la servicii gen Xbox Live si PlayStation Store. Asa, cand suntem in coada tuturor topurilor (de la salarii pana la buget)... si vedem ca singura exceptie sunt topurile de piraterie (unde suntem printre primii)... e cam greu. Dar nu-i nimic, suntem romani si bucurosi le-om duce toate... La urma urmei, ne "simtem bine" ca avem toti cei cu Xbox 360 cate o casa si in UK, nu ?

3. #43 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Si cati si-ar schimba GT/PSN id cu zeci/mii de trofee doar ca sa aiba la tara Romania?

4. #44 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu este nevoie sa modifici nimic. Macar ca localizare sa avem Romania si as fi fericit ca aparem pe acolo. Noi ne plangem ca nu avem aceste servicii, dar pe de alta parte ma intreb: Exista vreo lege in aceasta tara, vis-a-vis de jocuri?

@RonanN1: Nu te ajuta cu nimic daca Ungaria primeste serivicul oficial. Rutele tale, tot prin Germania vor iesi.

5. #45 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    ... Noi ne plangem ca nu avem aceste servicii, dar pe de alta parte ma intreb: Exista vreo lege in aceasta tara, vis-a-vis de jocuri?
    Exista o lege vizavi de software, dar din pacate legea e gindita in stilul specific guvernarilor din Romania, are un text ambiguu ce poate fi interpretat, problema ce ridica multe semne de intrebare pentru dezvoltatorii din industria software. De fapt legea e atit de prost conceputa ca face mai mult referire catre produsele OEM Microsoft si raporteaza toate celelalte produse soft la acestea.

6. #46 SP
    Banned hayabusa's Avatar
    columbia are cocaina si de aia

7. #47 SP
    Member wolverine's Avatar
    Quote Originally Posted by Geonebun View Post
    In Constanta sunt cel putin 4 sali de console functionale , poti sa te joci in retea cu cine si cat vrei.E ditamai afisul langa Tomis Mall , nu stiu cum de nu ai observat pana acuma.
    O sala langa Tomis Mall , una la Big , una la Trocadero si una pe la Delfinariu.
    cum am mai spus,nu sunt din constanta.n-am mai fost de cel putin 10 ani pe acolo.am auzit de salile astea de la un coleg de fac care s-a transferat de acolo in iasi.mai auzisem de genul asta de sali de la colegii straini dar ei spuneau de tara lor adik grecia,emiratele arabe etc.acum eram curios daca in bucuresti exista asa ceva ca n-am auzit pe nimeni sa vorbeasca de ele.am mai intrebat o data pe site dar am rams cu intrebarea. sincer sa fiu,sunt mai mult curios cat de bine merg genul asta de sali.adik stiu ca cei care vin din afara se joaca acolo,dar romanii?chiar sunt asa multi romani care joaca pe console?pt ca daca stai sa analizezi putin iti dai seama ca ca daca pe noi ca romani nu ne pasioneaza acest gen de distractie atunci de ce ar veni marile companii de jocuri sa investeasca timp si bani in tara noastra?ok suntem 100 de mii pe acest site.dar cati isi cumpara jocuri macar o data la luna?cati nu au consola modata?cati suntem din acelasi oras?cati au xbox?cati au ps3?sau wii?sau toate 3?cati cumpara din magazine?(apropo un joc nou in magazin e 300 de roni nu 250.vezi media galaxy,altex si altele.)

8. #48 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    nu ma surprinde cu nimic. romanica romanica.

9. #49 SP
    Member miami's Avatar
    In Rm. Valcea a fost deschisa o sala , nu foarte mare, avand doar 2 ps3 , 2 xbox360 si un Wii .Pretul era 8 Ron/h "la simpu" si 10 Ron/h "la dublu" , si la 3 ore consecutive a patra era gratis.Nu stiu daca era un pret mare sau mic, insa numai dupa cateva luni raportul incasarilor era mai mic decat cel al cheltuielilor (numai chiria pt. spatiu era undeva la 1300-1400 ron), ajungandu-se la inchiderea salii.Sa zicem ca eram un client fidel, dar n-a fost de ajuns.

10. #50 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    In Rm. Valcea a fost deschisa o sala , nu foarte mare, avand doar 2 ps3 , 2 xbox360 si un Wii .Pretul era 8 Ron/h "la simpu" si 10 Ron/h "la dublu" , si la 3 ore consecutive a patra era gratis.Nu stiu daca era un pret mare sau mic, insa numai dupa cateva luni raportul incasarilor era mai mic decat cel al cheltuielilor (numai chiria pt. spatiu era undeva la 1300-1400 ron), ajungandu-se la inchiderea salii.Sa zicem ca eram un client fidel, dar n-a fost de ajuns.
    Deja o dam catre offtopic, ce legatura are sala aia cu serviciul Live ?
    Dar hai sa te lamuresc si cu aia. Cand deschizi asa o sala trebuie sa-ti calculezi afacerea pe termen LUNG, pe termen scurt o sa iesi pe pierdere uriasa. Asta e o mare problema la majoritatea "afaceristilor" romani, toti ar vrea sa-si scoata banii si profit in 2 luni. Nu se poate asa ceva, aia nu e afacere, e "tun".

Zici ca sala avea 5 console si era 8 lei/ora, plus ceva bonusuri si reduceri. La asa echipament n-ai cum sa iesi pe profit decat pe termen foarte, foarte lung. Normal ca inchizi sala daca tu bagi toti banii in 5 console si tv-uri si apoi te astepti sa curga cu bani. Trebuie sa bagi bani in continuare si sa reinvestesti tot ce castigi, altfel n-ai sanse. Si sa diversifici oferta, doar cu 5 console nu faci nimic, trebuie sa mai vinzi ceva (servicii de preferinta) : sa vinzi acolo cafele, sucuri, sa inchiriezi filme, jocuri, sa faci diverse concursuri cu premii, etc, etc.

11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In primul rand ca romanul ar trebuie sa inteleaga ca nu poate face bani cu sala de console... pentru ca este ILEGAL ! Romanul nici macar coperta unui joc nu vrea sau nu stie sa o citeasca se pare... Nu imi dau seama care parte a "Not for copying, public performance, rental, pay for play..." nu o intelege... Oricum nu inteleg nici eu care parte a serviciului Live are legatura cu salile de jocuri

12. #52 SP
    Member wolverine's Avatar
    eu am adus vorba asa ca imi cer scuze,chiar ca am dat-o in offtopic.mai zic ceva si gata:nu cred ca este ilegal atata timp cat ai aprobare,nu?adik e acelasi lucru ca la inchirieri dvd-uri sau la cinema cu filmele.

si ontopic: cred ca ar trebui sa fim deja obisnuiti sa ne ocoleasca anumite servicii,nu?adik la noi cel mai bine o duc covrigariile,bodegile de cartier si weedshopurile,si nu cred ca m$are vreun interes sa investeasca in ele. vorba romanului:speranta moare ultima.poate la anul o sa fim si noi pe harta marilor firme.

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    wolverine: de la cine sa ai aprobare man, cand Xbox 360 nu exista in Romania ? Deci de la Microsoft nu ai cum. Iar de la Sony nu ai ce aprobare sa iei... ei nu au pt. sali decat Arcade-uri... Nici in afara nu exista asa ceva. Da, exista cluburi in care te poti juca pe console... dar acolo nu-ti ia nimeni bani pe ora de jucat pe console, ci platesti un abonament la club pentru toate serviciile oferite. E cu totul altceva.

Iar ontopic, ne ocolesc acele servicii exact in aceeasi masura in care ne ocolesc investitorii straini. Oricat am zice, nu suntem o piata buna. Si daca acum nu suntem, dupa atatia ani de "propavaduit" originalele... ia gandeste-te, ce sa fi cautat Microsoft si Sony acum 5 ani in Romania, cand aveam pirateria la peste 90% ?

14. #54 SP
    Member kane86's Avatar
    Pana nu se hotaraste o companie mare gen Asesoft-Emag-Flamingo-Flanco sa aduca jocurile in Romania direct de la producator nu avem nici o sansa la serviciile de gaming (si nu numai), dupa cum am spus intr-un post anterior. Noi teoretic nu existam in statistici pentru producatori, chiar daca gameshop face "lansari oficiale" cu jocurile aduse de la tot felul de intermediari din alte tari...(nu am nimic cu ei, chiar ii admir ca se straduiesc sa aiba preturi comparabile cu cele din afara).

15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    kane86: poate nu stiai, dar Asesoft (care detine eMag & Co) aduce Xbox 360 in Romania. Insa mi-e si frica sa ma gandesc prin ce metode face acest lucru... avand in vedere ca am incercat un parteneriat cu ei... si directorii au zis "Ssshhht ! Ca nu e oficial". Cum Dzeu se poate asa ceva in Romania, numai ei stiu... Cu PlayStation lucrurile stau mai bine, insa atata timp cat sefii pe regiune sunt in Bulgaria... credeti ca mai ajunge ce trebuie si prin tarisoara noastra draga ?!? PR-ul PlayStation din Romania n-a fost in stare sa ne trimita si noua Move pt. review. Au avut un pachet pe care l-au dat din mana in mana pe la "pile"... Asta e tara. Meritam cu varf si indesat ce se intampla...

16. #56 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Au avut un pachet pe care l-au dat din mana in mana pe la "pile"...
    Asta cred ca spune absolut tot despre interesul pe care Sony si nu numai il au fata de piata romaneasca.

17. #57 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Asta cred ca spune absolut tot despre interesul pe care Sony si nu numai il au fata de piata romaneasca.
    Aici nu cred ca are vreo vina Sony... ci PR-ul pentru Romania. Care din nefericire e cam acelasi pt. Asesoft... So, you get the point, right ?

Eu unul am ajuns la concluzia ca pentru cei care se ocupa de Sony, Microsoft si Nintendo in Romania este un fel de afacere... de familie... La urma urmei, prefer sa ramanem independenti si sa ne cumparam singuri jocurile... decat sa stam sa ne ploconim pentru un amarat de review copy. Lucru pentru care in afara este exact invers... nu mai stiu cum sa se roage publisherii sa-si vada un review online bine facut. C'est la vie !

18. #58 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Hai man ce d-zeu..si eu lucrez tot in mediu "corporate", si se fac N verificari pt. orice "rahat" de afara..m-as mira ca in cazul in care Sony/MS ar fi intradevar interesati sa nu se sesizeze ca exista 1 singura bucata pt. un produs hot care se da catre review-eri. Chiar citeam ca bugetul Sony pt. Move in UK a fost de 750 k lire, chiar sa se rezume la 50 lire pentru Romania daca ar fi vreun interes ?

19. #59 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post

Asa ca degeaba faceti comparatii si calcule. Pana nu aducem jocurile direct de la producator la noi in tara nu avem nici o sansa.
    Deci tu de fapt ce faci ? Ma contrazici spunand exact acelasi lucru spus si de mine ?

Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Pana nu se hotaraste o companie mare gen Asesoft-Emag-Flamingo-Flanco sa aduca jocurile in Romania direct de la producator nu avem nici o sansa la serviciile de gaming (si nu numai), dupa cum am spus intr-un post anterior. Noi teoretic nu existam in statistici pentru producatori, chiar daca gameshop face "lansari oficiale" cu jocurile aduse de la tot felul de intermediari din alte tari...(nu am nimic cu ei, chiar ii admir ca se straduiesc sa aiba preturi comparabile cu cele din afara).
    Asa imi place despre voi cand se intampla lucruri de genul. Bine ca ai spus-o tu, ca altfel cine stie ? Ai de...

20. #60 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    kane86: poate nu stiai, dar Asesoft (care detine eMag & Co) aduce Xbox 360 in Romania. Insa mi-e si frica sa ma gandesc prin ce metode face acest lucru... avand in vedere ca am incercat un parteneriat cu ei... si directorii au zis "Ssshhht ! Ca nu e oficial". Cum Dzeu se poate asa ceva in Romania, numai ei stiu... Cu PlayStation lucrurile stau mai bine, insa atata timp cat sefii pe regiune sunt in Bulgaria... credeti ca mai ajunge ce trebuie si prin tarisoara noastra draga ?!? PR-ul PlayStation din Romania n-a fost in stare sa ne trimita si noua Move pt. review. Au avut un pachet pe care l-au dat din mana in mana pe la "pile"... Asta e tara. Meritam cu varf si indesat ce se intampla...
    Da stiam de Asesoft ca probabil ia tot pe la vreun depozit. Ma uitam zilele astea prin lista lor si au o consola si jocurile de acum 2 ani in oferta (Xbox360 arcade cu Banjo si jocuri gen Halo 3, Fable 2 etc)....Emag ia oricum console si de la Best.

@ Atrium Nu stiu daca esti copil sau nu, dar legat de primul comentariu tu spuneai ca gameshop face si drege, iar eu am explicat ca nu au ei nici o treaba, pentru ca nu importa de la sursa. Al doilea comentariu nu l-am inteles...

PS Chiar nu m-am gandit sa te contrazic pe tine personal...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast