O noua consola sper sa apara cel repede prin 2013,de ce? deoarece vreau sa storc ps3 cat mai mult,o noua consola ar genera costuri noi destul de mari pentru mine,ps3 inca poate...sa te tina prins ore in sir:d
O noua consola sper sa apara cel repede prin 2013,de ce? deoarece vreau sa storc ps3 cat mai mult,o noua consola ar genera costuri noi destul de mari pentru mine,ps3 inca poate...sa te tina prins ore in sir:d
Eu inca mai ma joc pe PS2... acum cateva zile m-am distrat pe Gamecube. Nu are nici-o legatura faptul ca am alaturi PS4, PS9, Xbox 9000 sau mai stiu eu ce. Nu ma deranjeaza inca o optiune (decat la buzunar)... Din punctul meu de vedere, bring it on! Niciodata nu e prea devreme pt. next-gen. Si am asa un feeling ca odata ce vor fi lansate noile console, o sa mai ia o mare lovitura PC-ul![]()
Ce lovitura sa ia PC-ul MonkY,Pc-ul este mult mai 'dezvoltat' decat o consola,pc-ul ramane si dupa lansarea noii generati de console numarul 1 in gaming.
Marele dezavantaj al pc-ului este ca producatori de jocuri nu prea il mai iau in serios din cauza pirateriei...
Si mai este un dezavantaj pretul componentelor hardware de exemplu o placa video de ultima generatie costa cat o consola numai zic de procesoare![]()
2, 3 si...ha, ha, ha
Dar in alta ordine de hahait, pentru a juca ultimile jocuri la detalii high nu e nevoie de ultima placa video aparuta.
Si ca tot veni vorba, comparartia asta intre PC si consola e cumva nepotrivita. Fiecare cu p... masi. De aceea eu nici nu inteleg uneori inversunarea cand se discuta in termeni de vs.
PC-ul, totusi, nu e o platforma de jocuri. Nu in principal, ea e transformata in asa ceva de cei, sa ma scuzati, care nu-si permit si o consola de ultima generatie... si entuziastii de benchmark.
Ca atare ele vor coexista, dar evident, daca imi permiteti, consola va triumfa ca si o adevarata platforma de gaming.![]()
mastakilla: de ce esti rautacios? Nu toti ne permitem repede o consola noua (mai ales dupa ce moare actuala consola in mod subit si garantia s-a dus naibii)... Eu in locul tau mi-as cere scuze. As vrea sa fie mai multi ca AndRewqp, care macar nu a dat bir cu fugitii cum s-a trezit cu beleaua pe cap si a ramas fara consola. La urma urmei, aici nu suntem in clubul consolelor... ci o comunitate de consolisti. Ce, daca m-am jucat 10 ani pe PS2 si acum nu mai am consola respectiva, se cheama ca nu as mai avea dreptul la o opinie? Sunt consolist pana la moarte... chiar daca voi ramane sarac lipit si nu voi mai avea nici urma de consola prin casa... daca o sa mai am o casa![]()
Consola este menita pentru jocuri,iar jocurile sunt menite pentru consola,eu ma joc si pe consola si pe pc dar parca e altul sentimentul cand stai pe canapea cu berea langa tine,iar altul este sentimentul cand stai ca un 'zombie' in fata monitorului.
Asta e o mare tampenie. Da, consolele conduc piata acum, dar poti sta pe canapea cu berea langa tine si prin prisma unui PC conectat la TV prin cablu HDMI, si nu-mi spune "da dar cum te joci pe maus si tastatura de pe canapea ?", cand exista suport pentru controller-ul de 360 pe PC si de asemenea, un soft care iti configureaza windows-ul astfel incat sa-ti recunoasca DualShock 3 ca un gamepad de Xbox, avand posibilitatea de a te juca ce vrei tu de pe controller asa cum fac eu in fiecare zi.![]()
Guillemot: PS3-360 �transition� to PS4-next Xbox is �coming soon� | VG247
Ubisoft CEO Yves Guillemot has said that the move from PlayStation 3 and Xbox 360 to PlayStation 4 and the next-gen Xbox is happening a lot sooner than expected.
In an interview with Gama, Guillemot said that the unveil of Wii U at E3 has seen Sony and Microsoft getting ready quicker than expected.
�I think it�s sending the message that the new transition is going to happen � and we�re going to have new machines coming soon,� he said.
�We�re going to continue to take this approach,� he said. �We feel this console is coming with very innovative features that will change the video game industry and we want to be a part of that.�
Merdiso: sa nu incepeti un nou Console vs PC, ca va avea sfarsit tragic. Nu de alta, dar atata timp cat am console de 11 ani care merg bine merci, in timp ce la PC fac upgrade la 6-12 luni.... atata timp cat consola nu-mi cere update de drivere, nu-mi da erori si ecrane albastre... chiar nu are rost. La consola ma joc, la PC lucrez. End of story!![]()
Joaca-te tu pe PC-ul tau conectat prin HDMI si cu controllere de 360 si PS3 urmatoarele jocuri:
Gran Turismo, Forza, Gears of War, Uncharted, Killzone, Halo, etc.
Precum a spus MonkY, fara flame-uri PC vs Console pentru ca nu isi au si nu si-au avut niciodata rostul pe acest forum.
Noile experiente vizuale oferite de noua consola evident ca sunt asteptate cu mare interes de catre multi gameri dar urmatorul Xbox nu va oferi numai asta.
Se vorbeste, de exemplu, si de noile capabilitati ale fizicii și AI-ului pe care le va avea urmatorul Xbox. Acestea vor fi mult inbunatatite si va participa din plin la noile experiente de gaming, pe langa de acum celebra 'grafica'.![]()
Eu pot sa sustin ca sunt "gamer" indiferent de platforma. Ma joc si BrickBreaker pe BlackBerry de fiecare data cand am ocazia (nu ma duc niciodata la baie fara telefon). Cand aveam iPhone ma jucam in prostie Luxor pe el.
Ideea e ca nu tin neaparat la un tip de "consola", ma joc pe orice, chiar si pe tetris din ala vechi daca pun mana pe unul.
Insa in momentul de fata, mi se pare ca au ramas cam in urma consolele. Nu ma gandesc in nici un caz sa renunt la PS3 (am precomanda si de-abia astept sa-mi ajunga Dark Souls) dar ma uit cu din ce in ce mai mult jind si pe partea cealalta a gardului.
Ce m-a suparat pe mine, si am mai spus asta, a fost declaratia lui DICE cu privire la 24 vs 64 de jucatori pe console. Aparent nu pot suporta atatia jucatori consolele.
Nu-mi place sa fiu pus in pozitia in care mi se spune ca nu primesc anumite feature-uri ale jocului pentru ca e invechita consola mea.
dar de asta ce spuneti?Future Xbox Graphics to Rival Avatar? - Xbox360 News at IGN
The future is born.
Eu am spus ca te poti juca si pe PC pe canapea cu berea langa tine, nu si ce jocuri te poti juca. Asta e cu totul alta discute.
Nu stiu ce upgrade faci tu, dar eu am un PC din 2006 (e drept, am scos ceva bani atunci, in jurul a 2500 RON) cu placa schimbata prin 2008 pe care am platit vreo 400 si inca n-am probleme mari cu niciun joc la setari medii pe o rezolutie destul de inalta. Ca n-ai jocuri intr-adevar, e o problema serioasa.
Ideea e ca in ultimii 5 ani s-a cam fumat faptul ca PC-ul trebuie upgradat anual, asta se facea prin 2000 cand diferenta tehnica de la un an la altul crestea mult mai mult decat se intampla azi. E drept, atuncea dadeai un ban dar aveai si cele mai bune jocuri disponibile si pe batranul calculator, acum cam stai si te uiti la el si ii astepti pe Blizzard sa te mai salveze cu un Diablo 3 / StarCraft 2, sau pe Activision care isi lanseaza update-ul anual pentru Modern Warfare 1 (2007).
Cat despre erorile "albastre", in mare parte sunt de acord, aici ai dreptate, cu toate ca n-am mai primit erori de genul de ceva vreme.
P.S. Scuze de off-topic, am terminat !
Pe asta n-o cred pana n-o vad. Poate daca o sa coste de la 600$ in sus, altfel baietii de la Microsoft trebuie sa vina cu niste tehnici impresionante sa poata ajunge la un astfel de nivel fara ca procesul de fabricatie sa nu atinga cote maricele daca vor sa scoata o consola de calibrul asta in chiar anii urmatori. Desi n-ar fi rau ca urmatoarea generatie sa vina in curand, nu cred ca e asa tragic ca vom mai avea ceva de asteptat pana atunci, atat timp cat nu sunt suficiente jocuri care sa stoarca tot ce poate generatia actuala, si nu ma refer ca nu s-a exploatat puterea tehnica, ci ca nu sunt destule jocuri facute dupa tehnologii inovative. De ce nu exista decat un Heavy Rain, de exemplu ? Se puteau face jocuri care sa foloseasca aceasta tehnica superba, bazate pe multe subiecte.
Merdiso, daca tu aveai i7 in 2006 si DDR3, atunci esti prea meserias pentru mine. Daca nu ai asa ceva, acela nu este un PC, este o piesa de muzeu. Acum 3 zile am aruncat la gunoi 3 calculatoare de prin 2007... prea vechi ca sa mai merite upgrade-ul. Pana si cei carora le dadeam la donatii mi-au zis ca sorry, nu mai primesc nimic sub P4 la 2.4Ghz![]()
Bookmarks