Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: Games Convention 08 - Leipzig

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie imi place la nebunie tastatura pt. PS3. Sunt curios cat de ergonomica va fi cu gamepadul, mai ales ca din poza pare ca se prinde in partea de sus, unde nu prea ajungi cu degetele, asa cum se intampla la kitul pt. Xbox 360...

2. #22 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Intr-adevar vine pozitionat in partea de sus. Desi arata extrem de bine tin sa cred ca va fi destul de incomod nu doar sa folosesti tastatura cat si sa folosesti triggerele si bumperele care si-asa pentru mine erau foarte greu de utilizat din cauza dimensiunii mici.
    Attached Images Attached Images ps3-keypad-1.jpg

3. #23 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

TNA Impact

Pentru toti fanii wrestling-ului,un nou trailer care sa demonstreze inca odata ca se pot face si jocuri cu grafica cat mai realista si un gameplay pe masura.Enjoy!
    Gametrailers.com - TNA: iMPACT! - GC 2008: Realism Trailer HD@@AMEPARAM@@http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=38670@@AMEPARAM@@38670

4. #24 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    muhhaaaa ... e superba insa pozitionare cred ca necesita inca o pereche de maini

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul chiar nu inteleg de ce trebuie sa se reinventeze roata de fiecare data. Ce era oare in neregula cu setupul de la Messenger Kit, nu inteleg...
    Attached Images Attached Images ps3_keypad_vs_xbox360_messenger_kit.jpg

6. #26 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Pentru toti fanii wrestling-ului,un nou trailer care sa demonstreze inca odata ca se pot face si jocuri cu grafica cat mai realista si un gameplay pe masura.Enjoy!
    Gametrailers.com - TNA: iMPACT! - GC 2008: Realism Trailer HD
    La un asemenea joc pentru mine e necesar sa aiba grafica cat mai realista. Nu prea mi-au placut Smackdown vs Raw-urile din cauza asta.

@Tastatura PS3: Cum ajungi la triggere? Mai ales la L1 si R1.

7. #27 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Arata bine Heavy Rain si Pure...

8. #28 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    @Tastatura PS3: Cum ajungi la triggere? Mai ales la L1 si R1.
    Dupa cum se observa din poza tastatura nu pare a se aseza peste triggere, probabil o sa fie incomod dar cred ca le poti actiona.

9. #29 SP

Poze noi din Fable 2

Avem cateva poze noi prezentate la LGC.Enjoy!
    Attached Images Attached Images fable1.jpg fable2.jpg fable3.jpg fable4.jpg fable5.jpg fable6.jpg fable7.jpg fable8.jpg fable9.jpg fable10.jpg

10. #30 SP

Mortal Kombat vs DC Universe

Un nou gameplay,de aceasta data cu personajul Joker.Here it is :
    Gametrailers.com - Mortal Kombat vs. DC Universe - GC 2008: World Exclusive Joker Fatality Walkthrough (Cam) HD@@AMEPARAM@@http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=38956@@AMEPARAM@@38956
    Chiar imi place cum prezinta jocul,sper ca si voi ati ramas cu aceasta impresie

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Arata mai bine decat ma asteptam. Dar nu stiu, parca ii lipseste ceva. Iar la loviturile de picior, cel putin la Superman, parca are o durere acuta si-l tine rau

12. #32 SP
    Am vazut si eu dar doar la Supermen...si mi se pare si normal la cat de dotat e sa fie un pic mai "chietros",cam asa il si stiam de prin desene si alte chestii,deci e binisor realizat.Imi place in special ca se misca si fluent.Are jocul si parti foarte bune,de exemplu am vazut acu cateva saptamani un filmulet din joc unde era o arena cu mai multe ringuri supraetajate si in caz ca pica unu din ring te bateai cu ala prin aer pe acolo,foarte interesanta treaba .Pana la urma nu e asa rea combinatia DC cu Mortal Kombat,cum credeau multi ca va fi

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avem si pret pt. tastatura addon de PS3: 49.99 USD pe amazon.
    Detalii aici: Amazon.com: Playstation 3 Wireless keypad: Video Games

14. #34 SP
    Bunicel pretul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2