Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27

Thread: Sony anunta un nou model: PSP 3000

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    PS : Nu inteleg de ce vrea toata lumea 2 x stick-uri analoage.....am tot citit , am tot citit...
    Cum de ce se vor 2 stick-uri analogice ? Ia imagineaza-ti tu ca la PS2, PS3, Xbox 360, iti ia cineva un analogic. O sa ramai socat de cate ti s-au taiat din start. Sa nu mai zic ca pt. shootere e vorba de axe, iar cu un singur analog e criminal. Cu inca un stick, s-ar putea juca orice, fara metode ingenioase de a mapa pe digital diverse...

2. #22 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Da , dar la PSP ar fi "incomod" sa mai puna un stick , parerea mea.
    In plus , jocurile se "creeaza" si adapteaza dupa consola si nu invers.

Am i wrong? How wrong ?

PS : Avand in vedere cat m-am jucat eu pe PSP....as fi putut posta orice
    Dar de aceea este acest forum , sa discutam , sa cautam pareri , sa descoperim etc.

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eeh, mie imi place si asa. Si ma bucur ca macar aduc imbunatatiri cei de la Sony, chiar daca ne dau asa cate un pic cate un pic. Poate daca ar fi fost mai multe titluri mari, ar fi fost "the only portable console worth buying"...

4. #24 SP
    Manager paul's Avatar
    Sony PSP-3000 Hands-On - Features at GameSpot

In a doua poza se vede clar ca e mult mai bun noul ecran.
    Attached Images Attached Images psp3000_screen002.jpg psp3000_screen003.jpg

5. #25 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Pai e normal, are mai multe culori..oricum arata bine dar se mai puteau face modificari la psp.

6. #26 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    diferenta de calitate a imagini poate fi data si, doar de contrast (sa fiu sincer eu asa o vad --> un contrast excelent) nu neaparat ca are mai multe culori ! chiar are mai multe ? ca-s curios

7. #27 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    diferenta de calitate a imagini poate fi data si, doar de contrast (sa fiu sincer eu asa o vad --> un contrast excelent) nu neaparat ca are mai multe culori ! chiar are mai multe ? ca-s curios
    sunt de acord. si mie mi se pare ca doar au acordat contrastul incat sa redea imaginea mai natural.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2