E cumva 1 aprilie si nu stiu eu?![]()
Bull****.Prefer Online Pass-ul oricand in loc de freemium(Real Racing 3 de exemplu e un joc superb dar l-au stricat cu sistemul lor de "minitranzactii"
Foarte bine!
- EA Games renunta la Online Pass
Cat despre microtransactions...heh (am mai zis asta - si o zis de cate ori am ocazia), eu cand vorbeam de microtransactions cei de la EA (si ceilalti) "se jucau cu puta-n nisip"- ma jucam Final Fight 3 (SNES) prin 1997 (aveam vreo 9 sau 10 ani) si tot strigam in gura mare ca "ce fain ar fi daca am baga o hartie de o mie de lei in spate la consola si sa se deblocheze miscari noi, stagii noi, etc." apoi am tot avansat ideea asta si la alte jocuri pe sistemul "te dai mare ca ai vieti nelimitate? Da ce zici sa dai 1000 de lei pt. fiecare viata pierduta, sa vedem atunci mai termini jocul?" si exemple sunt o tona! Deci EA (si restul) s-o lase mai moale cu microtransactions si inovatiile lor
ca-i vai de ei...
Si zic asta la modul cel mai serios (pacat ca n-am cum sa dovedesc asta ca deh, cine naiba a crezut ca se va ajunge aici (eram un pusti mucos cu idei traznite) - poate Strike105X mai tine minte ce idei am avut la Tekken 3 cand am zis (tot in gura mare) ce smecheri is astia ca au ei Tekken 3 GOLD, cu toate personajele deblocate, ca eu nu le-as da nimic (eram ciudos ca eu aveam doar Tekken 3). Le-as pune taxa pe fiecare jucator in plus - si dupa XX ani uite unde s-a ajuns la Street Fighter x Tekken)dar nici nu-mi pasa daca ma crede cineva
eu stiu ce stiu...
Pe scurt "microtransaction(s)" a fost ideea MEA (buna/rea) asta e| mie-mi place, cat timp nu strica experienta jocului.
Cred ca titlul thread-ului este incomplet.. dupa cum ne-a obisnuit EA, ar fi good-bye Online Pass, hello Micro Transaction or whatever brilliant idea they might come up with.
Este bine ca dispare acel online pass hulit inca de la aparitie, dar imi vine greu sa cred ca EA nu a gasit deja alta metoda prin care sa mai scoata ceva bani.
EA confirms it's eliminating Online Pass from all its existing titles - News - Eurogamer.net
EA has told Eurogamer it is in the process of eliminating Online Pass from all its existing titles.
"As we discontinue Online Pass for our new EA titles, we are also in the process of eliminating it from all our existing EA titles as well," a spokesperson said. "We heard the feedback from players and decided to do away with Online Pass altogether.
"Players will see it first with some EA Sports titles, where a prompt to enter an Online Pass code will no longer appear in-game; with other titles we are simply making Online Passes available free of charge online.
"These are rolling updates that are taking effect over the next several weeks. We hope players continue to enjoy our games and online services for a long time to come."
Si acum putem juca online de pe cont de Romania.
Pentru jocurile din partea a doua suntem in acelasi loc..."Players will see it first with some EA Sports titles, where a prompt to enter an Online Pass code will no longer appear in-game; with other titles we are simply making Online Passes available free of charge online.
Ideea este ca la jocurile second-hand nu mai trebuie sa platesti online pass suplimentar pentru a putea juca online.
La XBOX360 nu poti juca pe alte conturi decat pe cel pe care a fost inregistrat online pass-ul.![]()
De cand incep sa dea drumul la free online pass ? Ca la Hot Pursuit vad ca tot imi zice sa-l cumpar/reedem.
@djleo666, la mine tot cu plata arata, 7,99lire. Daca ii dau reedem imi zice sa bag codul.
Vad ca ai zis 0$, deci pe US e free, in EU poate mai tarziu.
Posibil, eu luni seara am bagat dupa mai multe luni de nejucat Need for Speed : The run, mi-a cerut pt. multiplayer Online Pass, am dat sa cumpar si mi-a aratat ca e free. Da, contul il am de US, ma avantajeaza mai mult. In mod normal au renuntat la toate jocurile lor la PAss, dar cine stie... Ai incercat sa cumperi pass-ul de joc de pe xbox.com ?
Sau daca te avantajeaza mai mult iti poti schimba regiunea Gamertag-ului de pe UK pe US>
In cazul asta nu recomand mutarea de pe o zona pe alta. cum dreq sa iti pierzi content-ul de pe marketplace ? Astia sunt idioti sau Ronan a avut vreo eroare de LIVE ?
Da, descarci online pass-ul gratis.
Lista completa: EA Online Pass Content Now Free - IGN
Bookmarks