Gata am facut precomanda pt 2 bucati prin linku' de pe prima pagina... Abia astept sa-mi ajunga acasa...
Gata am facut precomanda pt 2 bucati prin linku' de pe prima pagina... Abia astept sa-mi ajunga acasa...
In caz ca va ajuta, pot sa va spun ca emag imi arata 374 clickuri pe acel link. Asta nu inseamna ca sunt 374 de comenzi... si repet, nu am habar daca la precomenzi este valabil acest lucru... sau daca nu cumva intre timp nu se mai ia in calcul profitshare-ul. Vom trai si vom vedea![]()
Eu as zice sa asteptati precomenzi disponibile si la alte magazine din RO, pentru ca probabil vor fi preturi mai mici ca le eMAG.
Pot recomanda un baiat din Bucuresti care are preturi mai mici ca la Altex. (deocamdata nu are precomenzi disponibile la console)
Multumim de recomandare dar poti sa o pastrezi sanatos. Trebuie sa fii de-a dreptul tampit sa preferi "un baiat" decat o firma serioasa care ofera 2 ani garantie si precomanda fara bani in avans. Si sa fiu sincer nici macar emag nu cred ca va reusi sa-si onoreze toate comenzile din prima. Pana si amazon a anuntat acest lucru.
Si cei de la Sony au declarat ca nu se asteptau sa primeasca atatea comenzi inainte de lansare (i-au ajutat cei de la MS in mod indirect) si au spus ca sunt aproape siguri ca nu vor avea destule console la inceput (nu imi vine nici un sinonim in romana pentru "shortage"). Deci de data asta intr-adevar e ceva gen: "Get them while they're hot!"
Daca esti pus pe ciordeles,iti sugerez sa incerci pe forumul vecin,am observat ca acolo numarul de persoane cu un coeficient redus prevaleaza,poate-ti iese si tie de un cd cu guta.
ON:Am contemplat asupra acestui subiect si cred ca voi renunta la precomanda.Unul dintre factorii care m-a determinat sa iau decizia asta,este pretul ridicat al jocurilor(ceea ce era de asteptat),dar momentan nu dispun de foarte multi bani si nu sunt nici dispus sa aloc sume mari jocurilor.
Da prietene ca doar noi vanam sobolani cu arcul,de-acuma sa zicem mersi ca avem aer si putem respira.![]()
Catalineatza prea te bagi ca musca in c@#@t. Ai vazut tu pe aria de Bazar sa se ocupe cineva de preordere la console PS4? Pentru ca noi despre asta vorbeam aici si nu despre ce 'baiat de cartier' cunoaste unul si altul care lucreaza la Altex, Domo si mai pleaca acasa cu cate o consola ascunsa in nadragi.
Maro o fi culoarea care se poarta anul asta... mai stii?
Referitor la "baieti" care au mai ieftin de la Altex... astia ar trebui dati pe mana politiei, nu facut reclama pe forumuri... De-aia am ajuns tara de mana a treia, ca se lauda unii si altii cu furaciunile... Si mai ne miram ca nu se lanseaza ceva oficial in Romania. Pai, s-ar fura de la lansare...
cred ca totusi nu se refera la un baiat "oarecare"..mai ales ca a zis ca ia jocuri si accesori de la el de 3-4 ani incoace....cred ca este si user VIP
...si cred ca doar le primeste de la vreun prieten din strainatate(care la randul lui comanda pe un site cu pret bun)...
Daca era vorba de Webpredator, RobertDinu, iPaul sau altii... putea sa o spuna linistit. Insa ma tem ca vorbim de genul de persoana de care m-am lovit si eu. Mai exact, cand a inceput sa dea rateuri consola luata de la GameShop... l-am intrebat pe RvsS cam cat ar dura... si cand am auzit ca in jur de o luna, m-au apucat pandaliile si am cautat si eu solutii alternative. Si uite asa mi-a recomandat cineva sa apelez la un "baiat" d-asta care lucra la MediaGalaxy si facea rost de chestii "mai ieftine decat din magazin". Am refuzat categoric... din pacate, am ramas cu aceeasi consola care se tot blocheaza aleator. C'est la vie! Macar ma simt impacat cu mine insumi...
Acum insa on-topic, sa-mi spuna si mie cineva daca acel "baiat" poate sa-mi dea factura si garantie... si mai ales, perioada de 30 de zile de retur?!? Daca da, atunci e super tare si ma abonez si eu!
Omu nu a zis ca iti vinde ceva ciordeles sau nu stiu cum. A zis doar ca cunoaste pe cineva care face si drege. Puteai sa ceri info +++ si dupa aceea sa fi tras concluziile negative despre acea persoana.
Omu a zis exact asa si voi i-ati sarit in cap:
"Eu as zice sa asteptati precomenzi disponibile si la alte magazine din RO, pentru ca probabil vor fi preturi mai mici ca le eMAG.
Pot recomanda un baiat din Bucuresti care are preturi mai mici ca la Altex. (deocamdata nu are precomenzi disponibile la console) "
De aici eu inteleg asa: ca respectivul poate are magazin in Romanica, dar deocamdata nu are precomenzi disponibile. Voi i-ati sarit in cap ca aduce marfa ciordeles sau nu stiu de care.
Si Altex are preturi mult mai mici la console si jocuri decat Domo si Flanco. De aici sa inteleg ca Altex aduce marfa ciordeles?
Observatia mea e facuta si pentru userul @iPaul.
Bookmarks