Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 99

Thread: PlayStation 4 nu va fi disponibil oficial in Romania in 2013

1. #21 SP
    Member LeventeV's Avatar
    Cei de la Sony au anuntat la gamescom ca ps4 va lansa in 32 (sau 35, nu mai aduc aminte) de state in acest an iar aici au fost mentinute doar 20, 21 impreuna cu Sua. Eu zic ca o sa primim si noi consola poate chiar in noiembrie, dar pana la 24 decembrie sigur.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Lasa ca e mai bine asa, intai vedem proba pe cobaii din aceste tari si dupa aceea cumparam si noi, intai vedem daca consola are sau nu probleme.
    Asta o vedeai oricum, avand in vedere ca americanii vor avea consola cu aproape 2 saptamani inainte

---------- Post added 26-08-2013 at 11:43 ----------

Quote Originally Posted by LeventeV View Post
    Cei de la Sony au anuntat la gamescom ca ps4 va lansa in 32 (sau 35, nu mai aduc aminte) de state in acest an iar aici au fost mentinute doar 20, 21 impreuna cu Sua. Eu zic ca o sa primim si noi consola poate chiar in noiembrie, dar pana la 24 decembrie sigur.
    Sunt exact 32 de tari, printre care noi lipsim cu desavarsire:
    1. United States
    2. Canada
    3. Australia
    4. Austria
    5. Belgium
    6. Denmark
    7. Finland
    8. France
    9. Germany
    10. Ireland
    11. Italy
    12. Luxembourg
    13. Netherlands
    14. New Zealand
    15. Norway
    16. Poland
    17. Portugal
    18. Russia
    19. Spain
    20. Sweden
    21. Switzerland
    22. United Kingdom
    23. Argentina
    24. Brazil
    25. Chile
    26. Colombia
    27. Costa Rica
    28. El Salvador
    29. Guatemala
    30. Mexico
    31. Panama
    32. Peru

3. #23 SP
    Member Florix09's Avatar
    Sa mi spuna si mie cineva de ce naiba Romania nu se afla pe harta Sony.. ?!
    Eu zic ca noi romanii facem destula vanzare pt. Sony.. si totusi :/ nici nu ne baga in seama..

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Sa mi spuna si mie cineva de ce naiba Romania nu se afla pe harta Sony.. ?!
    Eu zic ca noi romanii facem destula vanzare pt. Sony.. si totusi :/ nici nu ne baga in seama..
    Nu stiu daca ai observat... dar nu se afla acolo Ungaria, Cehia, etc...

5. #25 SP
    Manager paul's Avatar
    Oare pentru ca nu pot produce atatea console ? Au zis ca din cauza asta lansarea in SUA si EU e la diferenta de doua saptamani.

6. #26 SP
    Member palflo's Avatar
    eu am si achitat consola la altex .am vorbit cu ei si nu stiu nimic despre aceasta problema si spuneau ca o au pe stoc prin decembrie 2013 nu i-a informat nimeni de modificare

7. #27 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    bineinteles ca va fi disponibila si la noi; pe cine credeti ca intereseaza daca e oficial sau nu lansata in Romania. Exista o multitudine de funizori din regiuni in care se lanseaza de la care sa o cumperi.
    Doar ca pretul o va lua iar in sus cum ne sta noua bine.

8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Pai cred ca SONY are treaba cu vanzarea de console si din cate stiu eu sef la SONY pe Romania, Bulgaria si Rep. Moldova este un roman (Lucian Radulescu).

O fi ala seful SONY Romania, dar de PLAYSTATION pe Bulgaria si Romania se ocupa un bulgar, nu un roman.

Tot neoficial pot sa va spun ca motivul pentru care SONY nu iese la rampa cu numarul de unitati vandute la noi (si la vecini) este tocmai motivul ca numarul e "mic". Amu', ce inseamna numar mic pentru ei, doar al' de sus stie. Probabil ca e mic fata de target, ca altfel nu imi explic.

9. #29 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    eu am si achitat consola la altex .am vorbit cu ei si nu stiu nimic despre aceasta problema si spuneau ca o au pe stoc prin decembrie 2013 nu i-a informat nimeni de modificare
    Sa stii ca pe jumate au dreptate, luna e corecta.

10. #30 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    O fi ala seful SONY Romania, dar de PLAYSTATION pe Bulgaria si Romania se ocupa un bulgar, nu un roman.

Tot neoficial pot sa va spun ca motivul pentru care SONY nu iese la rampa cu numarul de unitati vandute la noi (si la vecini) este tocmai motivul ca numarul e "mic". Amu', ce inseamna numar mic pentru ei, doar al' de sus stie. Probabil ca e mic fata de target, ca altfel nu imi explic.
    Asta stiu, eu ziceam ca de vanzarea consolelor s-ar ocupa SONY, ci nu Playstation.

11. #31 SP
    Member ccheep84's Avatar
    genial,tocmai ce mi-am vandut ps3-ul in speranta ca in noiembrie fac trecerea la urmatorul level.Acum voi saliva uitandu-ma la altii cum se joaca noile aparitii ale sfarsitului de an.Plus ca imi voi pierde si din indemanare,in concluzie cand voi pune mana pe controller(peste muuuulte luni)nici nu voi stii ce m-a lovit . Dar vaai,ce se vede in buzunar.Vaaai,este telefonul mobil,sunt salvat..acum pot sa joc table 3d,uuaaaauuuu,mult mai tare decat fifa 14.Androidul m-a salvat,nu mai am nevoie de consola.Sunt acrii strugurii

12. #32 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by ccheep84 View Post
    genial,tocmai ce mi-am vandut ps3-ul in speranta ca in noiembrie fac trecerea la urmatorul level.Acum voi saliva uitandu-ma la altii cum se joaca noile aparitii ale sfarsitului de an.Plus ca imi voi pierde si din indemanare,in concluzie cand voi pune mana pe controller(peste muuuulte luni)nici nu voi stii ce m-a lovit . Dar vaai,ce se vede in buzunar.Vaaai,este telefonul mobil,sunt salvat..acum pot sa joc table 3d,uuaaaauuuu,mult mai tare decat fifa 14.Androidul m-a salvat,nu mai am nevoie de consola.Sunt acrii strugurii
    nu-ti face atate griji o vom avea anul asta prin decembrie cel putin asa au zis cei de la altex

13. #33 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    nu-ti face atate griji o vom avea anul asta prin decembrie cel putin asa au zis cei de la altex
    in prima faza cei de la altex au anuntat noua consola ca fiind disponibila pe la jumatatea lunii noiembrie.De ce nu m-ar mira sa amane pana in 2014...

14. #34 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Nu m.ar mira ca lista respectiva sa nu fie tocmai oficiala, insa ramane de vazut ...

15. #35 SP
    Member palflo's Avatar
    eu deja am platito la altex integral si mi-au zis ca au auzit de comunicatul de la sony dar nu au nimic oficial si au zis ca pe 2 - 3 decembrie mi-o trimit

16. #36 SP
    Member Mechatronick's Avatar
    Quote Originally Posted by ccheep84 View Post
    in prima faza cei de la altex au anuntat noua consola ca fiind disponibila pe la jumatatea lunii noiembrie.De ce nu m-ar mira sa amane pana in 2014...
    Au anuntat consola disponibila in prima jumatate a lunii noiembrie cand data de lansare a acesteia nu era confirmata. Cum ai vrea sa vanda consola daca ea se lanseaza pe 29.

Din cate stiu, atat PS3 cat si Ps Vita (90% sunt sigur) au fost lansate oficial in tara noastra. Spre deosebire de consolele celor de la nintendo si microsoft.

17. #37 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Ar trebui sa se tina cont de dezvoltarea economica a unei tari comparativ cu puterea de cumparare.
    Asa, probabil se asteapta ca sa aiba vanzari ca in occident.
    Oricum, poate fi comandata de pe amazon.o.uk..dar ajunge cu ~ 1 mil mai scump ca la altex...

18. #38 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by zyx1141 View Post
    Ar trebui sa se tina cont de dezvoltarea economica a unei tari comparativ cu puterea de cumparare.
    Asa, probabil se asteapta ca sa aiba vanzari ca in occident.
    Oricum, poate fi comandata de pe amazon.o.uk..dar ajunge cu ~ 1 mil mai scump ca la altex...
    Si doar cu 1 an garantie.

19. #39 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Cred ca si garantia extinsa costa....sau se negociaza la cantitatea vanduta de magazin....
    La Altex e 3 ani?

// Ii bun daca are 2 ani, desi nu am gasit pe site.

20. #40 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    La Altex e 2 ani garantia normala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast