Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 99

Thread: PlayStation 4 nu va fi disponibil oficial in Romania in 2013

1. #61 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by zyx1141 View Post
    // Ii bun daca are 2 ani, desi nu am gasit pe site.
    Nu trebuie sa fie pe site, legal orice firma e obligata sa ofere min. 2 ani la electronice.

Pentru mine toata chestia asta cu lansatul "oficial" in Romania e un alt prilej sa vad cat de mare e criza in Romania, non stop aud ca au scazut enorm vanzarile de electronice, ei bine acum sa vad daca se lamenteaza pe bune sau sunt niste romani adevarati si astia de la Altex (aduca se lamenteaza ca e greu, dar nu fac nimic ca sa remedieze asta... sau de fapt nu e greu deloc - adica vand bine).

Daca e chiar greu si nu vand atunci o sa faca pe dracu-n patru si o sa aduca PS4 in Romania cand se lanseaza "global" pentru ca e o sursa importanta de venit. Daca sunt niste plangaciosi penibili n-o s-o aduca si se vor plange in continuare ca e criza si ca romanul nu cumpara electronice.

2. #62 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pe 29 noiembrie consola o sa fie disponibila in Romania (Domo, Flanco, Altex, Emag). Restul e cancan...
    PS cu ceva timp in urmă a mai spus un user de n ori ca pretul jocurilor next gen o sa fie unul prohibitiv, desi i-am tot explicat "pe surse" ca preţul max. pt o versiune normala nu va depasi 60€
    Dant3, nu ma lua peste picior. Deja intreci masura. Hai sa-ti arat ceva.

Uite ce am scris aici pe 13.06.2013.

Uite pretul unui joc first-party pentru PS3 (in UK).

Uite pretul unui joc first-party pentru PS4 (tot in UK).

In concluzie, am zis ca 50GBP va fi pragul maxim? AM ZIS. Now gimme a frakkin' break.

PS cat priveste disponibilitatea consolelor prin retailerii locali, am si spus ca e posibil ca acestia sa recurga la alte canale. pe cele oficiale NU vor putea sa le acceseze pana atunci pentru ca pur si simplu nu suntem pe lista asa cum am spus si eu si MonkY.

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    @Monky: aragazul/frigiderul nu intra in aria de acoperire a HG 88/2003, deoarece echipament radio inseamna echipament wireless.
    Frigiderul/aragazul intra pe HG 982/2007, unde nu se precizeaza ca trebuie mentionata utilizarea destinata.
    Eu ti-am dat tocmai niste exemple ca sa vezi cat de comica e situatia pe care ai expus-o. Dar daca vrei iti dau si unele mai serioase: routerul din casa, iPhone-ul, iPad-ul, TV-ul, receiverul, BluRay player-ul, laptop-ul, etc... toate astea poti sa le incadrezi la ce HG vrei tu. Au WiFi si totusi nici dracu' nu mi-a scris pe undeva ca sunt destinate pentru a fi utilizate in Romania. Nici nu cred ca scrie pe undeva cuvantul Romania (ah, mint... pe iPhone 5 scria Vodafone Romania desi e unlocked deci pot sa-l folosesc oriunde vreau ).
    Si la consola PS3 mai scrie pe spate la alimentare 220-240 V. In US parca este 125 V sau ceva de genul. Daca ia cineva o consola din US si o baga la 220 V probabil o prajeste.
    Am avut mai bine de 10 ani produse pe 110V. Se poate folosi un traf, stiai asta presupun/sper? Faptul ca le-am cumparat din US la 110V nu le face produse ilegale cum spui tu. Mai ales atunci cand exista produsul importat in codul vamal si platesti taxe pentru asta.

In alta ordine de idei vad ca sunt cate unii care mai ca nu fac dansul victoriei pentru ca nu avem consolele next-gen oficial... iar altii si-ar dori daca se poate sa dispara si Xbox360-ul si Wii-urile. Eventual orice altceva ce nu e suportat oficial (de exp. Nexus 7? sau laptop-urile facute pentru Germania care ajung la noi la pret de dumping?).

Damn, si eu care credeam ca treburile astea au disparut pe vremea lui Ceasca (apucaturile ma refer)...

4. #64 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Dant3, nu ma lua peste picior. Deja intreci masura. Hai sa-ti arat ceva.

Uite ce am scris aici pe 13.06.2013.

Uite pretul unui joc first-party pentru PS3 (in UK).

Uite pretul unui joc first-party pentru PS4 (tot in UK).

In concluzie, am zis ca 50GBP va fi pragul maxim? AM ZIS. Now gimme a frakkin' break.

PS cat priveste disponibilitatea consolelor prin retailerii locali, am si spus ca e posibil ca acestia sa recurga la alte canale. pe cele oficiale NU vor putea sa le acceseze pana atunci pentru ca pur si simplu nu suntem pe lista asa cum am spus si eu si MonkY.
    Amice, pastreaza tonul asta pt celălalt forum. Nu te-am luat peste picior si poate nu despre tine vorbeam. Deocamdată eu incerc sa pastrez un ton calm, te rog sa incerci si tu la fel. Seara buna

LE citeste post #2061 si ai sa intelegi, dar deh...e mai usor sa sari la jugulara

5. #65 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @Monky: pe scurt, orice echipament wireless sau orice aparat electric si electronic care nu e wireless poate fi vandut si utilizat legal in UE, deci si la noi, daca si numai daca are marcaj CE aplicat pe produs. Poti sa aduci din US produse, dar daca nu sunt facute pentru piata UE, neavand marcaj CE, nu le poti vinde sau utiliza in mod legal in UE, poti numai sa le tii undeva pentru tine cu butonul pe off.

Si crede-ma ca stiu in acest caz despre ce vorbesc. Daca nu ma crezi, citeste pe indelete cele doua HG-uri mentionate de mine anterior.

Vama nu are jurisdictie pe cele 2 HG-uri.

6. #66 SP
    Dant3, la vremea respectiva mi-a sarit mie lumea la jugulara si m-am purtat frumos. Am strans din dinti si am trecut mai departe. Iti dai seama ca imi sare si mie mustarul cand vad ca acum imi sariti din nou la jugulara pe acelasi subiect, iar atat timp cat ai postat pe topicul asta (inceput de mine), atat timp cat nu ai mentionat userul si atat timp cat eu stiu ca mi-am luat-o la vremea respectiva pentru afirmatiile alea, lasa-ma sa presupun ca despre mine vorbeai. Nu e asa? Nu stiu. Din moment ce nu ai fost clar de la inceput, orice spui acum este la fel de interpretabil ca atunci.

Daca nu vrei sa fie asa, atunci te rog ca data viitoare sa fii mai exact ca sa te inteleaga clar si ceilalti. Cat priveste tonul, nu cred ca am sarit nici prea sus, nici prea departe. Am fost doar putin raspicat cand am spus sa nu ma iei peste picior. E ceva rau in asta? Nu mai am voie sa ma apar? Eu tin foarte mult la afirmatiile mele, le verific cum pot (ca am si eu sursele mele), le cantaresc destul de bine cand le fac si in plus de asta nu imi place sa las loc de interpretare. Frumos ar fi sa urmati modelul (care btw nu e al meu pentru ca si eu l-am invatat undeva). Cand si daca vei face asta, nu vom mai avea situatiile astea jenante. Daca intr-adevar vorbeai de altcineva (ceea ce oricum nu pot sa verific), atunci imi cer scuze pentru ton, dar nu si pentru demonstratie.

7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    SWTFU: adevarul e ca toti cei care au facut cele cateva miliardele de importuri din US din ultimele zeci de ani, sunt niste tampiti si stau cu produsele "cu butonul pe off". Noroc ca ai venit tu sa-i lamuresti pe toti. Eu ma retrag din discutie pentru ca n-are sens.

P.S. Vezi ca sunt niste panouri publicitare electronice IMENSE aduse din US (care se controleaza prin WiFi). Sunt cel putin 4 montate la Unirii si Universitate. Mergi repede si pune "butonul pe off", te rog! Sa nu care cumva sa incalce vreun HG. Pfft...

8. #68 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca nu vrei sa intelegi si nici macar nu ai puterea sa recunoşti ca te-ai suparat degeaba. Ti-am scris mai sus in later edit ceva. Daca intelegi ok daca nu, nu mai e vina mea

9. #69 SP
    Member Snake's Avatar
    Vad ca threadul asta a deschis multe rani, unele chiar mult mai vechi. Mai bine il inchideti pana aflu ca n-am voie sa mai folosesc TV-ul sau consola conform HG 46 per art.12 alineat 16 per 1977. Multumesc!

10. #70 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @Monky: eu nu m-am referit la ce exista pe piata sau in functiune in Romania, ci doar la niste aspecte de legislatie. Pot fi aduse produse din US care ai aiba marcajul CE (e legal). Eu am spus ca sunt ilegale cele care nu au marcaj CE, care pot fi aduse, pe langa US, si din China, Taiwan etc.

Stii vorba aia, hotul neprins e negustor cinstit.

In legatura cu cazul expus de tine cu acele panouri poti sa faci reclamatie/sesizare la ANCOM. Si eu ma opresc aici.

11. #71 SP
    Mi-au mai spus unii recent, dupa ce au aruncat un fitil asemanator, ca m-am suparat degeaba, ca sa aflu apoi ca de fapt au ceva cu cei cu care eu colaborez si ca m-au atacat pe mine ca sa faca de fapt misto de ei. Imi pare rau, dar nu ma intereseaza explicatiile ulterioare. Vrei sa te cred? Fii clar de la inceput in tot ceea ce afirmi si nu se va mai indoi nimeni de afirmatiile tale. Case closed.

12. #72 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Vad ca threadul asta a deschis multe rani, unele chiar mult mai vechi. Mai bine il inchideti pana aflu ca n-am voie sa mai folosesc TV-ul sau consola conform HG 46 per art.12 alineat 16 per 1977. Multumesc!
    Asta exprima mentalitatea din Romania?

13. #73 SP
    Snake, asta e entertainment de calitate uite, ultima oara cand ai mai vazut mii de views pe aria asta a fost acum 2 luni

14. #74 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu ti-e somn? Am ras cat am ras, dar ai inceput sa ma plictisesti.

Te intereseaza pe tine ce legi incalca compania X sau persoana Y atat timp cat ai consola in brate in ziua lansarii? Sa faci pliante si sa le imparti oamenilor in fata la eMAG& co; in asa fel sa stie lumea in ce tara traim si ce articol au avut curajul sa incalce (wireless sau direct).

Ai trecut vreodata neregulamentar strada?

LE: Ce te-as mai gadila cu un banut. Poate se indura un moderator de noi, va rugam!

15. #75 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai razi ca nu stii legile tarii in care traiesti. Apropo, daca nu stii legislatia tarii in care traiesti nu esti absolvit de nimic.

16. #76 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Mi-au mai spus unii recent, dupa ce au aruncat un fitil asemanator, ca m-am suparat degeaba, ca sa aflu apoi ca de fapt au ceva cu cei cu care eu colaborez si ca m-au atacat pe mine ca sa faca de fapt misto de ei. Imi pare rau, dar nu ma intereseaza explicatiile ulterioare. Vrei sa te cred? Fii clar de la inceput in tot ceea ce afirmi si nu se va mai indoi nimeni de afirmatiile tale. Case closed.
    Ai o problema destul de grava, mania persecuţiei. Eu iti explic frumos, iti spun ce sa citesti, dar tu nu...

17. #77 SP
    Member Snake's Avatar
    Nu, asta inseamna ca esti habarnist si nu intelegi multe lucruri. Ai gasit si tu o hotarare de guvern si crezi ca gata ai inteles cum functioneaza sistemul. Te asigur ca nu este asa. Orice echipament radio adus de oriunde, atata timp cat nu produce deteriorarea unei retele, nu are interferente prejudiciable sau nu afecteaza o anumita retea functionala, poate fi folosit in scop personal. In scop comercial echipamentul respectiv trebuie omologat. Si oricum esti off-topic pentru ca aici hotararea respectiva de guvern se refera la echipamentele de telecomunicatii (radio emitatoare, terminale radio, aparatura de emisie receptie, samd). In niciun caz nu se refera la WiFi-ul pe care-l avem noi in console, TV-uri sau mai stiu eu ce (ce folosesc standarde acceptate international).

Eu am zis sa mai destind atmosfera cu ultimul meu post, dar tu continui off-topic si fara sens asa ca te rugam sa ne lasi. Parca erai mai putin stressant cand te numeai catalineatza007.

On-topic: toate consolele care vor ajunge in Romania (cu factura ma refer) vor veni din UE. Prin urmare toate vor fi conforme CE. Ilegal e doar in mintea unora care au ramas cu mentalitate comunista. De parca am cumpara o consola ca sa lansam rachete in capul unora precum Domnul de mai sus. Amen!

18. #78 SP
    mi se pare mie sau ala in negru seamana putin cu un PS4? ce pacat ca pe halatele alea albe nu scrie 2, respectiv 9... ca ar fi fost in ton cu subiectul.

19. #79 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ala in negru era userul din post #2061. Vorba olteanului, hai ba vere ca facuram numai offtopic

On: oficial sau nu, peste un an ma gandesc la next gen

20. #80 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @Snake: consolele care se conecteaza wireless la net sunt echipamente radio, deoarece au un modul sau o componenta wireless integrata in consola. Din 2003 nu se mai omologheaza in UE, deci si in Romania, echipamentele radio. Acel type-approval a disparut o data cu aparitia HG 88/2003. Asa de curiozitate, uita-te in documentatia unei console de PS3 si spune-mi daca se face referire la Directiva 1999/5/EC (R&TTE). In SUA se omologheaza echipamentele radio, intreaba-l pe Monky, ca cei de la SONY tocmai au omologat PS4 in vara asta la FCC.

Eu ma refeream la consolele care sunt cumparate din US si care nu ar avea marcaj CE.

Pentru cultura ta generala, Wi-Fi inseamna transmisie radio in banda de frecvente de 2,4 GHz (2400-2483,5 MHz) ori 5 GHz. PS3 are banda de 2,4 GHz.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast