Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 99

Thread: PlayStation 4 nu va fi disponibil oficial in Romania in 2013

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu vad ca dupa atatea zile atat emag cat si altex inca spun ca va fi disponibil incepand cu 29 Noiembrie 2013:
    Consola PlayStation 4 | ALTEX
    eMag - Consola PS4

2. #42 SP
    Member Buyk's Avatar
    Pai normal , avand in vedere ca emag si altex concureaza , nu cred ca unul din ele 2 ar amana precomenzile , unde tot ei au venit pentru prima oara in tara cu PS4 la precomanda ! Nu ar da bine la imagine , daca vor face rost pe cale oficiala sau neoficiala de consola pe 29 , atat timp cat e garantie 2 ani sau cat o fi .... nimic nu mai conteaza !

3. #43 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    La altex prin magazine deja au apărut cutii goale de ps4 si cu mesaj precomanda!

4. #44 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Le-o aduce Altexu de undeva pe sub mana.

5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma gandesc ca poate au contracte cu magazine de-afara. Sa zicem cu MediaMarkt... prin care Altex se obliga sa cumpere 1000 de bucati. In felul asta isi permit sa tina si pretul jos, si chiar daca le aduc ne-oficial, ei nu fac nimic "pe sub mana". Ei cumpara en-gros dintr-un alt magazin din UE si revand. Nu vad nimic in neregula cu asta, atata timp cat se tin de cuvant, isi onoreaza precomenzile si mentin pretul.

6. #46 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu le-ar cumpara direct, sa zicem, de la un importator din UE? De ce sa le cumpere de la un alt magazin din UE?

LE: consolele de XBOX 360 cred ca sunt vandute ilegal in Romania. Am avut un Jasper, luat de la un magazin din Romania, pe cutia caruia scria tarile din Europa in care se poate vinde sau folosi, Romania nefiind printre ele. Corectati-ma daca gresesc si pe cutiile de XBOX 360 slim se mentioneaza ca se poate folosi sau vinde in Romania.

7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Nu le-ar cumpara direct, sa zicem, de la un importator din UE? De ce sa le cumpere de la un alt magazin din UE?
    Pentru ca un importator/distribuitor trebuie sa respecte regulile de import/distributie. Cu alte cuvinte, nu va trimite in Romania. Pe cand un magazin (sau lant de magazine) nu are niciun drept sa intrebe cumparatorul daca e din alta tara sau nu.

8. #48 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    SWTFU, m-as mira sa scrie pe cutiile de X360 slim ca se poate folosi in RO din moment ce nu exista LIVE pentru noi. as vrea sa vad si eu o poza cu chestia asta.

cat priveste lansarea PS4, nu m-as mira daca retailerii nostri vor amana anuntul pana in ultimul moment, in speranta ca vor gasi pe undeva o sursa ca sa acopere macare pre-orderele (care oricum nu cred ca sunt foarte mari).

9. #49 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pentru ca un importator/distribuitor trebuie sa respecte regulile de import/distributie. Cu alte cuvinte, nu va trimite in Romania. Pe cand un magazin (sau lant de magazine) nu are niciun drept sa intrebe cumparatorul daca e din alta tara sau nu.
    Pai Romania e in UE, un importator cu sediul in UE probabil are voie sa trimita produse in orice tara din UE.

---------- Post added 28-08-2013 at 15:40 ----------

Quote Originally Posted by h0stile View Post
    SWTFU, m-as mira sa scrie pe cutiile de X360 slim ca se poate folosi in RO din moment ce nu exista LIVE pentru noi. as vrea sa vad si eu o poza cu chestia asta.

cat priveste lansarea PS4, nu m-as mira daca retailerii nostri vor amana anuntul pana in ultimul moment, in speranta ca vor gasi pe undeva o sursa ca sa acopere macare pre-orderele (care oricum nu cred ca sunt foarte mari).
    Bon, atunci Altex, Domo etc. vand cam ilegal consolele XBOX 360 in Romania.

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai Romania e in UE, un importator cu sediul in UE probabil are voie sa trimita produse in orice tara din UE. Nici nu trebuie ca importatorul sa le trimita in Romania, ci Altexu sa se duca, sa zicem in UK, si sa cumpere direct de la importator.
    Eu cred ca tu chiar nu vrei sa intelegi... Ai vazut tu cumva Sony spunand "lansam in UE"? Au spus clar "lansam oficial in 23 de tari. X, Y, Z...". Canalele de distributie nu vor trimite oficial decat in acele 23 de tari si atat. Tu crezi ca la un distribuitor vine oricine din Zimbabwe si spune "vreau si eu 1000 de bucati?". O sa-i raspunda frumos ca nu se afla in lista sa de distributie si sa apeleze la distribuitorul autorizat pt. Zimbabwe. Easy as that!
    Bon, atunci Altex, Domo etc. vand cam ilegal consolele XBOX 360 in Romania.
    Atata timp cat nu sunt interzise prin lege... ce este ilegal? Ah, ca nu ofera Microsoft suport (oficial) si ca nu ai Live (serviciu pentru Xbox 360)... asta e altceva. Dar ilegal, ma indoiesc.

11. #51 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai citeste art. 12 pct. a din HG 88/2003.

12. #52 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar

Daca ar fi asa, nu am mai vedea mai mult de jumatate din electronicele de pe piata.
    Un lucru, bun, mai citim, jucam sah, nu mai ies banii din tara...

13. #53 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    De asemenea, conform aceleasi legislatii mai sus mentionate (HG 88/2003) nu poti sa vinzi sau sa pui in functiune echipamente wireless fara marcaj CE aplicat pe ele. Nu stiu daca consolele sau controllerele aduse din US au marcajul CE pe ele.

14. #54 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai citeste art. 12 pct. a din HG 88/2003.
    Sa fim seriosi. Asta scrie acolo:
    Art. 12
    În cazul echipamentului radio, pentru îndeplinirea prevederilor art. 11 lit. a), ambalajul şi instrucţiunile de utilizare ale acestuia trebuie:
    a)să conţină o indicaţie că echipamentul este destinat să fie utilizat în România;
    Nu cred ca am cumparat ceva (nici macar frigider/aragaz) pe care sa scrie ca echipamentul este destinat sa fie utilizat in Romania. In cazul asta, este ilegal cam 99% din ce se vinde pe piata.
    De asemenea, conform aceleasi legislatii mai sus mentionate (HG 88/2003) nu poti sa vinzi sau sa pui in functiune echipamente wireless fara marcaj CE aplicat pe ele. Nu stiu daca consolele sau controllerele aduse din US au marcajul CE pe ele.
    De curiozitate... puteai sa te uiti pe un gamepad de Xbox 360 sau o consola... ai fi vazut ca au si marcaj CE si FCC (deci sunt si US si UE)

Altceva, mai ai?

15. #55 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe 29 noiembrie consola o sa fie disponibila in Romania (Domo, Flanco, Altex, Emag). Restul e cancan...
    PS cu ceva timp in urmă a mai spus un user de n ori ca pretul jocurilor next gen o sa fie unul prohibitiv, desi i-am tot explicat "pe surse" ca preţul max. pt o versiune normala nu va depasi 60€

16. #56 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Numele tau ar trebui sa fie STFU.

17. #57 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^

On Deşi nici Ungaria nu apare pe lista, consola va fi disponibila si la ei prin intermediul MediaMarkt

18. #58 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Numele tau ar trebui sa fie STFU.

Mie mi-a spus acum ceva vreme ca ma aresteaza militia daca folosesc controller fake la PS3. Beware all!!!

19. #59 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

20. #60 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Vad ca unii ma luati la sto, eu v-am precizat ce zice legea.

@Monky: aragazul/frigiderul nu intra in aria de acoperire a HG 88/2003, deoarece echipament radio inseamna echipament wireless.
    Frigiderul/aragazul intra pe HG 982/2007, unde nu se precizeaza ca trebuie mentionata utilizarea destinata.

Nu m-am uitat pe un gamepad sau pe o consola de XBOX360 facute pentru piata din US, ca sa stiu daca ar avea marcaj CE. Eu iti pot spune ca am un PS3 super slim si 3 controllere dualshock 3 si au NUMAI marcajul CE, marcajul FCC nefiind aplicat.

Si la consola PS3 mai scrie pe spate la alimentare 220-240 V. In US parca este 125 V sau ceva de genul. Daca ia cineva o consola din US si o baga la 220 V probabil o prajeste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast