La ora 8:00 AM a romaniei ?
Nu am luat in calcul niciunul ca o sa-l faca pe Lionel Messi in fifa14 sa arate demential
. Mai ca l-ai lua o noapte, o sa fie 100% mai multe gamer-girls(visuri - Elena Basescu citam oamenii celebri ce dracu).
Un pack cu Vita + Ps4 + Oculus rift la vreo 500-600$ ar sparge normele.
Today, Sony revealed a new PS Vita in Tokyo. It comes in new colors, too.
It's 20 percent thinner and at 219 grams, it's 15 percent lighter. The new PS Vita comes in six different colors and has a battery life that last one hour longer.There's a New PS Vita. It's Slimmer and Lighter.It will go on sale in Japan on October for 19,929 yen ($200).
vita tv si packurile de ps4 mi se par vestile tari. daca insa vita tv vine si la noi, packurile alea nu le vom vedea prea curand si in niciun caz la preturile alea. practic, la 350eur ei primesc ps4 cu camera sau ps4 cu un joc si un an in plus de garantie. si preturile pentru vita tv mi se par bune, 75eur pentru consola cheala si 115eur ptr packul cu ds3 si card.
chit ca se lanseaza ps4 la 3 luni diferenta, japonezi au in momentul asta cel mai bun deal. daca la 350eur mai pui inca un controller si un joc sau 2 jocuri atunci tot nu ajungi la 500 cat era packul cu killzone si ai si camera inclusa.
Bookmarks