Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Destiny devine GOLD si jocul cu cele mai multe precomenzi

1. #21 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Si tu compari Trion Worlds cu Bungie? Sa fim seriosi.
    Lol, da ce au calculatoare mai puternice?

2. #22 SP
    Member Hansel31's Avatar
    nu stiu ce sa zic despre voi dar mie unul mi-a placut foarte mult varianta Beta destiny , mie care personal nu prea imi plac shooterele pe consola. Dar destiny are acel ceva de te tine captiv in fata ps-ului. Multi va aruncati cu pareri negative dupa un beta, si inafara de asta nu cred ca e vrajeala cu precomenzile, ca sunt uriase.. ca sa atraga defapt si mai multi jucatori.. mare abureala.. cine naiba sta sa caute in primul rand astfel de subiecte pe net ca sa cumpere un joc? eu am jucat Beta mi-a placut si am si lansat si precomanda.. chestie pe care nu as fi facut-o pentru nici un alt joc lansat pana la ora actuala..Orice MMO atrange multi jucatori.. asta e regula! Sa nu mai vorbim de unul de calitate si bine definit.
    cu care am vorbit pana acum (prieteni ma refer) toti au lansat precomanda.. nu doar sa faca rost de beta key si dupa aia sa o anuleze.

3. #23 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Lol, da ce au calculatoare mai puternice?
    Pai... da. Si echipa mai mare. Oameni mai multi. Mai experimentati. Mie niciodata nu mi-a placut Halo, dar nu poti sa zici ca n-a fost un succes. De ce n-ar fi si Destiny la fel?

4. #24 SP
    Member Kupy's Avatar
    Destiny o sa fie un succes, clar. Nu o sa placa la toți, dar milioanele care îl vor juca o sa fie fericite. Și dacă băieții bungie se țin de treabă și o sa ne asculte părerile, o sa fiu și eu unul din milioanele acelea
    Și sper sa ne vedem în joc, colegi. 9/9

5. #25 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Sunt singurul care a adorat alpha-ul si beta-ul si am dat preorder si I cannot f*cking wait for it?
    Nu ești singurul man, eu am jucat cu drag Alpha si Beta, sincer înainte chiar nu aveam de gand sa il iau, eram foarte sceptic insa mi-am schimbat radical părerea o dată cu versiunea alpha de beta nici nu mai zic.
    Mie mi se pare un joc interactiv cu multe de făcut, intri in el si uiți sa mai ieși, atatea locuri de explorat,raid raiduri, caves si tot felul de iteme la care inca nu am avut acces desi erau in store.
    Sunt adeptul SF-ului, farming, level si posibilitatea de a evolua într-un joc probabil cei care nu au răbdare si vor ceva mai real clar nu se încadrează in acest tipar.

Cheers abea astept sa facem un raid.

6. #26 SP
    Member Plavs's Avatar
    eu unul deabia astept jocul mi-a placut foarte mult iar co-op e chiar misto mai ales dupa o vara fara nimic de facut online noroc cu familia, chiar par oameni de treaba mai ales copilul e dea dreptul fantastic.
    Oricum astept jocul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2