Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 261 to 280 of 282

Thread: E3 2009: Conferinta Sony

1. #261 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Gata, acum toti suntem fericiti si fara hard feelings nu?

In fond conteaza ca vom avea destule titluri bune pe oricare dintre platforme si faptul ca nu va mai fi o avalansa de jocuri la sfarsit de an in perioada sarbatorilor (un lucru bun pentru buzunarele noastre).

P.S. Cobain am crezut ca ai spus-o in mod tendentios, dar este ok acum

P.P.S. Blizzcon va fi cu mult peste absolut tot E3-ul, SAC!

2. #262 SP
    Member cobain's Avatar
    Ceea ce mi-a placut la PSP Go este ca are niste dimeniuni ceva mai reduse. Dar pentru a-l face asa micutz au trebuit sa faca ciudatenia aia de slide care nu stiu cat o sa tina la o utilizare zilnica, plus ca nu stiu sigur cat de safe e in momentul in care il scapi din mana.

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:57 PM ----------

Quote Originally Posted by DeathWings View Post

P.P.S. Blizzcon va fi cu mult peste absolut tot E3-ul, SAC!
    Mda. si eu astept cu mare interes Blizzconul, dar am impresia ca va trebui sa schimb pc-ul ca sa tin pasu cu ei. De WoW m-am lasat dupa 4 ani de jucat almost hardcore, astept cu interes sa devin dependent de Diablo II si StarCraft II

3. #263 SP
    Banned Josh's Avatar
    Vad ca nimeni nu vb de Uncharted 2 aici..ce parere aveti de el? since ma asteptam la mai mult din partea celor de la Sony....mai trebuiau sa prezinte Mafia 2, La Noire , Tekken 6,Red Dead Redemption...Agent nu cred ca o sa fie exclusiv PS3....daca ne luam dupa Rockstar toate titlurile care au aparut sau trebuie sa apara erau exclusive PS3...GTa 4, La Noire , Red Dead Redemption...si multe altele.

4. #264 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Nu cred ca Mafia 2 va fi exclusive PS3
    .

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

Quote Originally Posted by cobain View Post
    Ceea ce mi-a placut la PSP Go este ca are niste dimeniuni ceva mai reduse. Dar pentru a-l face asa micutz au trebuit sa faca ciudatenia aia de slide care nu stiu cat o sa tina la o utilizare zilnica, plus ca nu stiu sigur cat de safe e in momentul in care il scapi din mana.

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:57 PM ----------

Mda. si eu astept cu mare interes Blizzconul, dar am impresia ca va trebui sa schimb pc-ul ca sa tin pasu cu ei. De WoW m-am lasat dupa 4 ani de jucat almost hardcore, astept cu interes sa devin dependent de Diablo II si StarCraft II
    Cand e Blizzcon-ul? Ca mor dupa SC2 si D3.....

5. #265 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @ St Mael: parerea mea este ca nu multi producatori de jocuri or sa se ingramadeasca sa bage bani in jocuri care vor provita de natal, din motivul ca foarte putini or sa il achizitioneze. Si lumea nu o sa-l achizitioneze pentru ca nu exista jocuri pentru el.
    Prin faptul ca Sony a introdus un controller care poate sa-l inlocuiasca pe cel normal rupe acest cerc vicios si are o sansa in plus de reusita.

just my 2c

6. #266 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    Cand e Blizzcon-ul? Ca mor dupa SC2 si D3.....
    21 - 22 August.

7. #267 SP
    Banned Josh's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    Nu cred ca Mafia 2 va fi exclusive PS3
    Nici Assassin's Creed 2 nu va fi exclusiv Ps3 si s-a vorbit despre el.Totusi ma asteptam sa zica ceva despre Heavy Rain

8. #268 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Eu te-as contrazice Witchalok, avand in vedere succesul pe care il are WII pentru categoria de piata careia ii este adresata consola...eu cred ca vor fi mari eforturi facute pentru a rupe targul WII.
    Natal/ Motion Sense PS3 controller sunt facute special pentru a castiga din cota de piata a celor de la Nintendo.

Parerea mea...

9. #269 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @ St Mael: parerea mea este ca nu multi producatori de jocuri or sa se ingramadeasca sa bage bani in jocuri care vor provita de natal, din motivul ca foarte putini or sa il achizitioneze. Si lumea nu o sa-l achizitioneze pentru ca nu exista jocuri pentru el.
    Prin faptul ca Sony a introdus un controller care poate sa-l inlocuiasca pe cel normal rupe acest cerc vicios si are o sansa in plus de reusita.

just my 2c
    Nu va inlocui controller-ul original. Nu inteleg de unde v-a venit ideea asta.
    Consideri ca e mai natural sa joci GT cu 2 bete in mana decat sa misti mainile in jurul unui capac de WC (sau orice alt obiect rotund iti trece prin cap)?

10. #270 SP
    Banned Josh's Avatar
    Ce lipsa de respect din partea lui Kojima pt Sony.Aseara la conferinta celor de la Microsoft a vorbit in engleza iar la conferinta celor de la Sony si-a adus translatorul dupa el si a vb in japoneza

11. #271 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    IGN: E3 2009: Final Fantasy XIV Online Coming to PS3 and PC

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

FINAL FANTASY XIV

FF14 orignally named "Rapture" will have fees. Maybe even monthly fees.
    In the information section of the official site.
    Square-Enix confirms the platforms it will be released on and also reveals that there will infact be a fee.

12. #272 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    in jurul unui capac de WC?
    daca este nefolosit si din lemn de cires, m-ar tenta. limousine style... acum serios, pentru "real driving simulator" games, iti cumperi volan.

13. #273 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ai dreptate, insa daca e sa raspundem tendintelor casual, intre 2 bete si-un capac de WC, aleg oricand forma rotunda.

14. #274 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Destul de buna conferinta. PSPul a iesit foarte bine, destule jocuri exclusive pentru el in acest an. PS3ul a primit cateva exclusivitati importante The Last Guardian, Final Fantasy XIV si Agent. Au fost prezentari ale unor jocuri importante( Uncharted 2, MAG, GOW 3, AC2). Eu ma declar multumit de ce a facut Sony in acest an.

15. #275 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Damn, si am plecat din oras ieri. Pe langa faptul ca m-a prins furtuna pe DN1 am pierdut si conferinta SONY

16. #276 SP
    Member cobain's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post

just my 2c
    Da-mi voie sa te contrazic. Eu unu o sa il cumpar imediat ce o sa apara. Si deja vreo 4 prieteni care nu detin o consola si care dupa ce au vazut prezentarile pentru Natal mi-au spus ca or sa isi cumpere si ei in momentul in care o sa fie lansat oficial.
    Inca 1 prieten care detine Wii a ramas cu gura cascata si se gandea serios daca sa isi schimbe consola.

Eu cred ca ambele controllere or sa fie un succes si vor lua o mare parte din targetul Wii.

17. #277 SP
    Member Witchalok's Avatar
    De-abia azi am vazut si eu ce-i drept demo-ul la controllerul lui Sony. Ideea ca poate inlocui pe cel traditional am citit-o pe thread-ul asta cu ceva pagini in urma, imi cer scuze de eroare.

Ideea e ca nintendo a avut succes pentru ca acel controller a fost lansat o data cu consola. De regula perifericele lansate dupa nu au succes la fel de mare. Eu cred ca lumea va ezita sa bage bani in aceste periferice la atata timp dupa lansare.

In ceea ce priveste natal vs controllerul lui Sony.... nu vreau sa fin fanboy (si precizez ca sunt posesor de ps3) dar e o diferenta mare intre ce a prezentat sony si ce a prezentat microsoft.
    Sony a prezentat un tech demo, microsoft a prezentat un concept....

18. #278 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Vorbind strict de camera care va inregistra miscariile, Natal mi se pare superior fiind gandit special pentru acest lucru. Faptul ca au atasta un "remote" la PlayStation care este intr-un contact permanent cu "eye"-ul ii ofera controller-ului un control mai precis si mult mai usor sau cel putin usable in jocuri din diferite genuri precum shootere, RTS-uri, etc.

Nu cred ca le-ar fi incredibil de greu celor de la Microsoft (pana in toamna) sa realizeze si ceva palpabil asemanator remote-ului pentru a satisface si nevoile jucatorilor mai hardcore. Fara acest "add-on", Natal este impresionant, dar nu are foarte multe aplicatii concrete in jocuri, dar in schimb in Media este foarte practic.

LE: Exact despre ce vorbeam: http://www.joystiq.com/2009/06/03/xb...project-natal/. La sfarsit spune ca s-ar putea ca acel controller sa fie folosit in combinatie cu Natal. Acum depinde doar cat de precis e acel controller pentru a putea fi folosit in jocuri. Personal cred ca daca ar scoate un controller de calitate, tot ansamblul ar fi peste cel de la Microsoft datorita camerei superioare.

19. #279 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Jack Sparrow Sac-Boy! restul nu contează!

20. #280 SP
    Manager paul's Avatar
    Sackboy in orice e costumat ii sta bine. Totusi vreau sa il vad imbracat ca Cinderella, asa tin minte ca a zis Tretton in lista aceea cu personaje Disney.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast