Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 LastLast
Results 241 to 260 of 282

Thread: E3 2009: Conferinta Sony

1. #241 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    A fost ok prezentarea,3 exclusivitati bestiale:Unscharted 2,GT5,GOW3+un multiplatform AC3 la fel de fain.In rest prea multa vorbaraie,parca mi-a placut mai mult conferinta de la Microsoft.
    AC3 ?

2. #242 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    AC3 ?
    kobayashi a vazut E3 2011

3. #243 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    dildo ala dupa cum a spus nenea inginerul este prototip de testare nicidecum nu va arata asa (nu ca as lua asa ceva anyway)

surpriza chiar a fost footage-ul la FF14 online... in rest ce se stia. god of war e la final, o imitatie de LBP acel car track whateva..ma asteptam la mai multe noutati si aici asteptam gameplay mai exact. in fine who the heck am i to judge

penibil totusi atatea cifre puse de fiecare data fie ca era vorba de ps3 sau de psp, fie de ps2 sau un titlu de joc.

GAME ON
    Total de acord, deja erau extrem de plictisitori cand incepusera sa se laude cu vanzarile si sa spune ca ei sunt cei mai buni,cut the crap get to the point and show us the games!!

4. #244 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    cred ca au iesit cam egale ambele console, ambele au jocuri exceptionale pe toate genurile si chestii inovatoare, xbox ia o bulina in plus ptr facebook/tweeter si radio, desi nu am xbox si nici nu asi folosi facebook/tweeter pe ele, sunt chestii foarte utilizate inafara si sunt un mare plus!

winnter of E3? NOI - clientii!!
    facebook? twitter? are si ps3 de la lansare. se cheama BROWSER.

hai ca recunosc primul. m-am udat la GT5. ce sound...ce motion...nu drift-uri nfs style. referitor la motion, de orice fel, nu sunt in target. prefer lichide, tigari si un fotoliu comod.

btw, am auzit ceva de Lost Planet 2?

5. #245 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

iar tipul ala a spus clar ca era un engineering sample. controllerul NU va arata asa. anyway, pentru comentariile tale cu mediocritatea ti-as da report, insa oricum nu s-ar intimpla nimic aici asa ca nu ma agit.
    Vreo 3 posturi silabice cu genial legate de car game-ul ala (imi scapa numele) care nu ofera nimic nou.
    Cati oameni care au ridicat in slavi LBP inainte de lansare au facut ceva memorabil folosindu-se de toolkit-ul pus la dispozitie de Sony? N-am auzit pe nimeni sa joace un Tavitzu mod or something. Asa va fi si cu jocul asta, custom base-ul va fi o gramada de noroi in care trebuie sa sapi adanc pentru diamante.
    Bucuriile legate de Agent cand s-a vazut doar o poza cu titlul jocului (e facut de Rockstar, slabe sanse sa fie prost - dar cum sa te bucuri la doar o poza???).
    Faza cu mediocritatea era o reactie la cald asupra acelor posturi. Nu m-am referit la intreaga conferinta. Daca asa a parut, scuzele mele...

6. #246 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Khan, sorry, atunci am inteles eu gresit.

St Mael, nu am spus ca e MUSAI sa inlocuiasca ci ca il POATE inlocui pentru cei care doresc asa ceva. e important sa poti alege. poate vreau sa joc MAG cu controlleru clasic si Uncharted 2 cu motion controlleru. ce e rau in asta? OK, e posibil. raspunsul asta vreau sa-l aud de la Sony. vreau sa am optiuni, sa traiesc entertainmentul asa cum vreau eu.

din punctul meu de vedere Natal este limitat cind vine vorba de jocuri mai hardcore. da, poate un chainsaw fight in gears ar merge fff frumos, insa nu ma vad jucand fara sa tin nimic in mina. apoi mai e o problema. se numeste feedback. creierul nostru are nevoie de asa ceva. daca nu ar avea, atunci un boxer de ex nu s-ar mai antrena pe un sac, un practicant de wing chun nu s-ar mai antrena la manechin iar unul de taichi nu ar mai lucra cu partener. avem nevoie de feedback. una e sa lovesti cu pumnul in aer si alta e sa lovesti un sac (care eventual se misca sau un partener). la fel e si aici. poate ca smecheria respectiva va avea vibratii, poate ca lucrind cu 2 in acelasi timp ele pot sa-si dea seama de pozitia unuia fata de celalalt si in functie de asta sa se comporte sau sa interpreteze gestul tau intr-un anumit fel (de fapt asta se si intimpla in exercitiul cu arcul). last but not least, mi s-au parut extrem de precise. Natal poate detecta daca tii palma in jos sau in sus? ma indoiesc.... anyway, din punctul asta de vedere e clar ca Nintendo e pe primul loc. ei chiar vor avea asa ceva din IULIE 2009. pina una alta si Natal si Sony motion controller sunt in faza de proiect sau cel putin asa imi aduc aminte de ieri de la conferinta MS. nu e ca si cum Natal apare in toamna. so, la capitolul asta, doi se bat si al treilea cistiga.

7. #247 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sa fiu sincer, psp a iesit cel mai bine din E3 din acest an. cate jocuri bune vor aparea(MGS, GT, RE, LBP, AC etc)

8. #248 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    facebook? twitter? are si ps3 de la lansare. se cheama BROWSER.
    WIN Chiar nu inteleg, de ce naiba nu baga un browser pe xbox?
    Conferinta a fost mai mult decat ma asteptam, chiar si prezentatorul vorbea cu multa pasiune. Despre heavy rain as mai fi vrut informatii, cam atat

9. #249 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    WIN Chiar nu inteleg, de ce naiba nu baga un browser pe xbox?
    Conferinta a fost mai mult decat ma asteptam, chiar si prezentatorul vorbea cu multa pasiune. Despre heavy rain as mai fi vrut informatii, cam atat
    cred si eu ca vb cu pasiune...doar e president si CEO la sony

"8 mil units...22 mil units...xxx mil units last year.." BINGO

10. #250 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    kobayashi a vazut E3 2011
    my bad,sory,AC2

11. #251 SP
    Member Dromoter's Avatar
    De acel joc cu masini / karturi cu cartoonish graphics ce parere aveti despre el ? Parca seamana cu mario kart .

12. #252 SP
    Member cobain's Avatar
    Din punctul meu de vedere conferintele Microsoft si Sony au fost un succes. Cei de la Nintendo m-au cam plictisit si am avut impresia ca sunt in urma cu cativa ani, dar asta este doar parerea mea.

Atat Natal (sau Nadal pentru unii) cat si "chestia" de la Sony, ca nu stiu cum se numeste, sunt un mare pas inainte si eforturile celor doi trebuie salutate indiferent de forma sau culoare. Ambele firme au spus clar ca sunt concepute in principal pentru jucatorii casual si nu pentru cei care rup controllerul in doua. Nici nu cred ca as putea sa renunt la controller pentru a da din maini de nebun prin casa sau daca joc skate sa ii daram lustra vecinului.

S-au anuntat multe jocuri interesante. Microsoft a incercat sa recupereze terenul pe partea de multimedia introducand last.fm si 1080p movies incercand astfel sa acopere lipsa Blue-ray-ului.

Una peste alta, nota 10 pentru cele 2 conferinte.

13. #253 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by cobain View Post
    .....
    Atat Natal (sau Nadal pentru unii) ....
    Sa inteleg ca tu nu gresesti niciodata?

14. #254 SP
    Member St Mael's Avatar
    h0stile, dar nu ti se pare ca esti cam increzator in felul in care se va comparta jucaria in acele jocuri hardcore? Adica nu au demonstrat nimic despre cat de bine se descurca in jocurile concepute din start pentru un gamepad normal, iar eu cred ca sunt toate sansele sa fie un fiasco in comparatie cu un controller normal. Asa ca degeaba ai sansa de a alege daca oricine cu mintea la locul ei ar alege controllerul.

Cat despre problema feedbackului pe care tot insisti, a zis ceva Khan mai inainte. Poti foarte bine sa tii o coada de matura in mana si ai o sabia mult mai buna decat poate imita wiimote-ul lui Sony. Acum bineinteles ca e spus mai mult in spiritul umorului, producatorii care chiar ar vrea sa se foloseasca de asa ceva probabil ca vor include replici serioase de sabii, scuturi etc.. La fel poti tine o racheta de tenis in mana si atunci ai toate precizia de care ai nevoie in jocuri care s-ar folosi de asta, deci faptul ca palma e sus sau in jos nu ar trebui sa reprezinte o problema.

P.S. Bine ca nu ai dat quote fiindca post-ul meu anterior era plin de greseli din cauza ca m-am grabit sa raspund, am mai apucat apoi sa corectez din el .

15. #255 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    asta e, hai k ma intorc la IGN ca prezinta Halo ODST (se comenteaza demoul mai pe larg) si apoi probabil Reach (Forza 3 de fapt), NFS Shift, Tekken 6, Dead Rights, Army of Two, BC2, Ratchet so va recomand cu caldura sa ii urmariti (iar pentru miine si poimiine chiar au mai multe goodies ca AC2, God of War and so on). probabil ca se vor prezenta pe larg demourile. cine nu are cont de insider, va recomand. sunt 8 dolari ffff bine cheltuiti. merita sa vedeti demourile in HD si prezentate pe larg (una sa vezi demoul in 5 minute si alta e sa il vezi in jumatate de ora or so).

PS acum se discuta Forza 3

16. #256 SP
    Member cobain's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Sa inteleg ca tu nu gresesti niciodata?
    Sincer si eu i-am zis de vreo 5 ori Nadal azi... nu stiu dc. Imi vine mai repde sa scriu Nadal decat Natal . Am spun "Nadal pentru unii" pentru ca m-am gandit ca sunt persoane care l-au adoptat sub acest nume.. atata tot

17. #257 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    De acel joc cu masini / karturi cu cartoonish graphics ce parere aveti despre el ? Parca seamana cu mario kart .
    Extrem de simpatic sandbox-ul a fost genial xD

18. #258 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    jocurile prezentate la conferinta Sony
    Multiplatform:

* Assassin's Creed 2
    * Final Fantasy XIII

PlayStation 3 Exclusives:

* Uncharted 2: Among Thieves
    * MAG
    * Agent
    * Final Fantasy XIV Online
    * Motion Controller
    * ModNation Racers
    * The Last Guardian
    * Gran Turismo 5
    * God of War III

PSP:

* Gran Turismo
    * Metal Gear Solid: Peace Walker
    * Resident Evil: Portable
    * Assassin's Creed: Bloodlines

PSN:

* Final Fantasy VII

19. #259 SP
    Senior Member huber's Avatar
    nu se referea la asta, sunt de acord cu cobain , E3 2009 a fost un succes.

20. #260 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Chiar asteptam extrem de mult noul PSP care pt mine e o mare dezamagire. Daca l-ar fi facut telefon ar fi fost cea mai tare chestie inventata ever! As fi facut si pre-order numa sa-l am...
    In rest .... toate bune...astept jocurile de pe ambele console!

May the fanboys die or get smarter!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 LastLast