Aaaa, deci d-asta nu mai am yo masina lu Michael (Audi-u ala si am o alta mizerie in schimb, de care nu pot scapa) si nicio alta masina modata
Credeam ca am facut eu ceva gresit...
Sper sa rezolve cat mai repede lucru asta.
Aaaa, deci d-asta nu mai am yo masina lu Michael (Audi-u ala si am o alta mizerie in schimb, de care nu pot scapa) si nicio alta masina modata
Credeam ca am facut eu ceva gresit...
Sper sa rezolve cat mai repede lucru asta.
Scuza-ma ... in primul rand este parerea ta ca shadow of mordor , forza horizont 2, si GTA5 sunt jocuri foarte bune , din ce stiu eu SoM este un joc singleplayer experience ( nu prea am vazut jocuri singleplayer cu probleme, 2-3 glitch-uri nu bagi de seama )
Forza Horizont 2 este exclusiva Xbox ( nu au voie sa o dea in bara, driveclub a dat-o rau si risca sa nu aibe sequel)
Iar Gta V, adica ps3 si x360 version aveau probleme (nu mergea online , profile delete ,si mp available after 2 week oficial practic 2 luni )
Degeaba imi arunci mie in fata un singleplayer experience , o exclusiva si un remasterd ... nici macar nu ai inteles la cine ma refer, eu vorbesc de Destiny cel mai asteptat joc al anului , unde toti am crezut ca va fii GOTY (in baza minciunilor spuse de bungie) , iar tu imi zici deShadow of mordor
P.s. acele error code:buffalo escuse our dust , stay tuned , sunt cuvintele lor cand ne trolleza jocul si nu merge , ...Shadow of Mordor![]()
Pai totul tine de asteptari. Eu nu am asteptat Destiny pentru ca nu este genul meu. La fel si Titanfall. Sunt jocurl pe care nu as da nici 1 euro.
Asa ca pentru mine, Destiny nu avea cum sa fie GOTY nici anu asta, nici acum 10 ani si nici peste 10 ani. E problema voastra, care ati luat jocul la lansare, ati pus botu la prostiile servite de producator si ati ramas dezamagiti de experienta.
Mie-mi plac jocurile SP, asa ca pentru mine alea conteaza cel mai mult. Si da, Shadow of Mordor este un joc foarte bun, care nu a avut probleme la lansare. Forza Horizon 2, nu conteaza ca e exclusiv si ca nu l-ai jucat tu, este un joc excelent care este exact ceea ce ne-au promis producatorii. Un joc cu masini, open world, grafica buna si control perfect pentru ceva intre simulator si arcade.
Iar GTA V, pentru ca vorbim de cel lansat ANU ASTA, este un joc excelent, fara bug-uri (deranjante care sa te faca sa te opresti din joc), fara glitch-uri, care a putut fi jucat day one fara niciun fel de problema.
Si daca ar fi sa comparam cu Destiny si alte jocuri pe care le-ati asteptat anu asta si v-au dezamagit, pot spune ca pana si Assassins Creed Unity consider ca este un concurent bun de GOTY, chiar si cu toate bug-urile pe care le-a avut si care inca nu au fost rezolvate 100%.
Pentru ca asta este PAREREA MEA. DAR mi se pare o prostie sa spui ca niciun joc de anu asta nu a avut probleme, cand te referi STRICT la 1-2 jocuri pe care le-ai asteptat TU si ai fost dezamagit.
A fost un an foarte bun pentru gaming, eu personal doar in ultimile 2 luni am bagat cel putin 1000 ron pe 6 jocuri cu adevarat bune. Si inca ar mai fi cel putin 1 pe care as vrea sa-l iau, dar nu am apucat.
E mai bun Evil Within decat Alien. Anul asta a fost dezamagitor oricum, multe jocuri care nu s-au ridicat la asteptari.
E aiurea ce zici, razvanrazy, ai cheltuit acum, in ultimele doua luni dar anul are 365 de zile. Cu siguranta putem numara pe cele doua maini cate jocuri bune au iesit anul asta. 2013 a fost un an bun din punct de vedere al jocurilor lansate, acest an a fost, in mare parte, ciorba reincalzita.
Pentru mine cel mai bun joc new gen din anul asta este Dragon Age Inquisition. Un joc care mi-a readus din nou pofta de joaca single player, foarte bine facut, arata superb si are content foarte mult. Cum imi zicea un prieten, ar fi putut sa faca din el linistit 2-3 jocuri daca ar fi fost nesimtiti producatorii, dar uite ca nu a fost asa si ca baietii de la Bioware s-au pus pe treaba si si-au spalat pacatele cu acest joc din punctul meu de vedere.
Restul jocurilor ce au iesit anul asta pt mine sunt meh..., mai putin Dark Souls 2 si Bayonetta 2, care probabil ca va castiga anul asta, la ce note a primit peste tot, imi pare rau ca nu am cum sa-l joc fiindca nu am consola Nintendo![]()
Dante3 , nu ne certam man...
Nu confound marca cu ambalajul , si suntem doi gameri diferiti. tu cauti campanie singleplayer cat de cat mai lunga( tip gta skyrim sau cu multiple endings heavy rain ) , iar eu sunt multiplayer ce cere timp (tip battlefield si destiny ) nu prea ne vom intalni la mijloc.
Eu inteleg ca GTA 5 este cea mai buna alegere ,la nivelul actual ... insa as vrea sa votez din punct de vedere next-gen . nu remastered , complete edition , sau definitive edition .
Si cum votul meu nu conteaza si feedback-urile nu sunt citite , iar jocul este votat de cei de la IGN . e clar
P.s. Dant3,sorry man alien isolation a primit 6 de la IGN nu le place
Noi suntem pe ChatBox... rezistam eroic la ore d-astea
---------- Post added 06-12-2014 at 06:51 ----------
Si cam asta a fost ce am apucat sa notez (dormind pe mine)... Pacat ca nu ati venit mai multi pe Chat. Respect lui solecon, el fiind singurul care a rezistat eroic alaturi de mine.
- Nintendo cu Mario Maker
- Metal Gear Online
- Best Performance in a game: Tray Parker
- Takoma trailer
- Dying Light trailer
- PlayStation Experience tommorrow!
- Bloodborne trailer
- Conan O'Brien
- Bungie - Destiny - 2 trophies
- Peter Moore
- Hazelight published by EA
- Adr1ft
- Best mobile game: Hearthstone
- Best sports/racing game: Mario Kart 8
- Untill Dawn
- Lara Croft & The Temple of Osiris
- Destiny trailer
- Far Cry 4, the best shooter
- The Witcher III Wild Hunt
- Valiant Hearts - 2 trophies
- No Man's Sky
- Evolve trailer
- Forza Horizon 2 trailer
- Vom avea si Godzilla game
- Ken & Roberta Williams - Sierra
- King's Quest remade
- Best indie game award: Shovel Knight
- HumanElement
- Game of the Year award: Dragon Age Inquisition
- Next Zelda game next year - Starfox before
Si mie mi-a placut. Punct. Desigur, e loc si de mai bine, dar editia de anul asta a fost exact cum trebuia sa fie - complet diferita de gunoiul din ultimii ani (mai ales de cel de anul trecut!). Nu a fost nimic extraordinar, dar a fost un show bun, de bun simt. Auzim foarte des "By gamers, for gamers", dar de data asta au avut dreptate.
Inca nu-mi vine sa cred ca a existat acel moment Sierra. Personal, nu am jucat foarte multe jocuri ale lor, in principal datorita platformei pe care sunt, dar sunt constient de importanta istorica a acelei companii si ma bucur ca a fost apreciata. Vorbind de importanta istorica, Nintendo a rupt. Desi, oricat de subiectiv as fi, Mario Kart parca nu merita Best Racing (pe de alta parte, si Inquisition i-a furat premiul de merit lui Bayonetta 2, deci s-au anulat reciproc).
Mi-au placut trailerele pentru Metal Gear Online: Tactical Team Operations (subtitlu pentru modul online al jocului = gg), Bloodborne si No Man's Sky si ma astept sa mai vedem putin din ele in seara asta, la PSX. Am fost surprins cat de putin mi-a pasat de Adrift si Human Element.
Finalul a fost, iarasi, de bun simt. Miyamoto si Aonuma facand un Let's Play pentru noul Zelda si Koji Kondo la pian?! Come on...
Felicitari lui Geoff Keighley si sa speram ca editia de anul acesta a fost doar inceputul pentru ceva mai bun.
Mi s-a parut extrem de deranjant cum publicul urla la fiecare doua cuvinte, zici ca era ceva inregistrare dintr-un sitcom, incontinu aplauze si urale. Pentru ce?
Oricum, fata de anii precedenti au fost mult mai putine momente penibile care sa te faca sa te simti prost ca esti gamer. Fac si eu parte din cei care nu prea au inteles rostul atator trailere la un eveniment care premiaza performantele din industrie din ultimul an. Au fost promovate prea multe jocuri ce urmeaza sa apara. In special Nintendo. Nu le-am vazut rostul, la Oscaruri nu vezi trailere la filme ce urmeaza sa se lanseze. Sau poate n-am mai urmarit eu de prea mult timp.
Clar e loc de mai bine in anii urmatori, dar macar s-a renuntat la americanismele de prost gust pe care le-am tot vazut in ultimii ani. A fost mult mai civilizat.
Mie mi-a placut mai mult decat ceea ce a fost anii trecuti. Premiile date au fost asa si asa, nu comentez mai mult pentru ca nu prea am jucat din jocurile nominalizate.
Show-ul in schimb chiar mi-a placut, momentul cu Sierra, cei care au cantat (Taylor Davis, Malukah, cel cu laserele, Imagine Dragons si Koji Kondo, superb). Trailerele la joculetele alea indie nu mi-au atras asa mult atentia, dar par interesante (sa vedem mai multe detalii), in schimb Kojima cu MGO a fost unul din punctele culminante pentru mine. Dar Nintendo a facut show-ul, m-au facut sa iau in considerare si un Wii U ( 'dat Zelda).
E loc de mai bine, dar suntem pe drumul cel bun. GG Keighley (desi puteai sa alegi o ora acceptabila pentru Europeni) !
Bookmarks