Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 69 of 69

Thread: Activision vrea sa renunte la PS3

1. #61 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Tocmai pe microsoft ii acuzi de furt? Macar ei o fac subtil. Ce sa mai spunem de sony cu PS 1? Saracii SEGA au dat faliment ulterior.
    lol nu stiu de unde ai scos-o pe asta. sony trebuia sa scoata o consola cu nintendo si dupa ce s-au certat a scos ps1

2. #62 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    lol nu stiu de unde ai scos-o pe asta. sony trebuia sa scoata o consola cu nintendo si dupa ce s-au certat a scos ps1
    Razi tu razi, harab alb, dar nu este rasul tau. Documenteaza-te inainte sa postezi.

3. #63 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @Dj Mo: My google fu is not that strong today. Ma ajuti cu un link, eu n-am gasit nimic relevant pe tema asta.

4. #64 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    cum au sarit fanii Xbox cand au citit stirea asta , mai ales posturile 2,3 si 4 sunt haioase tare ... Oricum cam 70% daca nu mai mult chiar de la noi isi cumpara Xbox din doua motive foarte simple: 1. Se poate moda 2. Este mai ieftin ca PS3. ok eu inteleg nu iti permiti un Ps3 asta e dar nu dupa aia peste tot pe unde ai ocazia sari si spui ca Xbox este cel mai tare vai ce exclusivitati are si te mai si feliciti singur de alegerea facuta ...

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amandoua sunt scumpe, da-le incolo... iar Wii le intrece

P.S. Nu stiu ce ne plangem ca e scumpa o consola la 1000 RON, cand la noi jocurile inca se mai gasesc pe la 250 RON bucata. 1 console next-gen = 4 jocuri ?!?

P.P.S. Singurul mod care ne mai ofera satisfactie, este ca pe PC puteti sa gasiti placi video la peste 2000 RON, procesoare la 3000 si tot asa. Asta este, gamingul e scump. Cine nu-si permite, se duce in parc, face miscare, sport...

6. #66 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    cum au sarit fanii Xbox cand au citit stirea asta , mai ales posturile 2,3 si 4 sunt haioase tare ... Oricum cam 70% daca nu mai mult chiar de la noi isi cumpara Xbox din doua motive foarte simple: 1. Se poate moda 2. Este mai ieftin ca PS3. ok eu inteleg nu iti permiti un Ps3 asta e dar nu dupa aia peste tot pe unde ai ocazia sari si spui ca Xbox este cel mai tare vai ce exclusivitati are si te mai si feliciti singur de alegerea facuta ...
    Now I get it. PS3-ul e pentru aristocrati si X360-ul pt low-liferi. Damn.

7. #67 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Daca vrei sa stii eu chiar nu is fan Xbox . Am ps2 si psp , ps3u mi se pare mult mai bun decat xboxu (desi nu se poate moda ) , exclusivurile de la sony mi se par de 10 ori mai bune decat cele Microsoft , asa ca daca ar fi sa fiu un Fan boy as fi cu siguranta unu Sony (desi nu is ) . Chiar am spus ca nu vreau sa ii paraseasca cei de la Activision , dar daca o sa fie cazu tot c am zis e ca vor scadea vanzarile celor de la Sony si poate vor urma exemplul lor si alte firme renumite . Asa ca eu sustin in continuare Sony , orice ar fi si vom afla ce se va intampla cam prin 2010 . Time will do the rest

8. #68 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Mika, pe el pot sa-l inteleg ca e nou dar de la tine aveam pretentii. imho, stirile astea ar trebui inchise din momentul in care se posteaza.

9. #69 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Now I get it. PS3-ul e pentru aristocrati si X360-ul pt low-liferi. Damn.
    Asta inseamna ca eu sunt un aristocrat low-lifer

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4