Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 69

Thread: Activision vrea sa renunte la PS3

1. #21 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    PS3: 14.8 million - with incomplete data predicted 16.5 million total
    360: 29.6 million - with incomplete data predicted 31 million total

Cifrele arata clar ca este mai profitabil sa lucreze pentru Microsoft. Dar, arata la fel de clar ca scot bani si din portari, chiar daca de cele mai multe ori sunt sub calitatea jocului de pe xbox 360. Si asta in conditiile in care toate forumurile gem de mesaje gen: framerate mai bun pe 360, iarba e mai verde, DLC-exclusiv, and so on. Se lupta destul de mult Sony sa vinda jocurile, asta este clar. Manevra este ca Sony sa scada pretul la PS3, consola sa se vanda mai bine si implicit si produsele Activision se vor vinde mai bine. Probabil Activision spera sa genereze un val de reactii similare...ramane de vazut.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Adevarul e ca Sony ar trebui sa inceapa sa mai lucreze la preturi... A se vedea pretul nesimtit la PSP-Go si faptul ca a trecut cam mult timp de cand n-au mai facut reduceri la PS3... Pai daca e criza, e la toti nene, nu doar la muritori. Sa lase PS3-ul pe la acelasi pret cu X360 si probabil ca vom vedea o mica balansare in cifrele de mai sus. Asa, zici ca e un produs de lux, unde e nevoie de developeri de lux

3. #23 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Bobby Kotick a declarat acum ceva vreme ca Activision nu va sprijini jocuri care "don’t have the potential to be exploited every year on every platform with clear sequel potential and have the potential to become $100 million dollar franchises. …"

Nu ca ar fi un model de piata prost, dar e clar ca pentru tipul asta banii sunt totul.

4. #24 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Nu ca ar fi un model de piata prost, dar e clar ca pentru tipul asta banii sunt totul.
    Asta se aplica pentru toti.

5. #25 SP
    Member televizor's Avatar
    din cand in cand nu stiu ce CEO scapa o remarca retarda ca asta. dupa cum a zis cineva mai sus, poate asta e atitudinea lui Kotick, nu si a intregii companii. Activision si-a tras destui bani din jocurile de pe PS3, poate mai putini decat de pe Xbox dar asta nu inseamna ca n-o sa mai colaboreze. Oricum PS3-ul a inceput sa se vanda si el mai bine si presupun ca o sa fie un price cut anul asta, n-o sa stea Activision pe margine sa vada dup-aia ocazii ratate (Activision care mulg francizele pana le seaca).

6. #26 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by BigG View Post
    Sincer mi-ar placea sa cada PS3 definitiv. Ce lovitura ar fi daca toti producatorii de jocuri s-ar opri sa mai faca ptr PS3? Imaginati-va!
    De ce ti-ar placea sa cada PS3 defintiv pentru ca urasti consola si esti 360 fanboy?

cum spunea si dogdan sony si activision au nevoie una de cealalta

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quik: lasa-l man in pace. Probabil ca e nabab si si-ar dori sa cada PS3 si Wii... si sa cumpere jocuri de X360 cu 100-150 EUR, consola cu 500-1000 EUR

Se cheama piata concurentiala... daca dispare concurenta, se duc naibii preturile pe consola ta favorita... se duce naibii developmentul (ca nu-i mai grabeste nimeni, doar au exclusivitate - uita-te la Windows)... si se ajunge la ceea ce Microsoft si-a dorit dintotdeauna: Monopol.

Din fericire, nu se va intampla niciodata asa ceva... ba din contra, pentru generatia urmatoare, ma astept si la alte nume pe piata consolelor (cine stie, poate nVidia ? poate Apple ?).

8. #28 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Asa e, fara concurenta suntem la mana lipitorilor. Eu vreau sa revina SEGA cu o consola

9. #29 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Diin cate stiu eu PS3 este singura consola care nu se modeaza nu ? Iar la preturi sunt de acord cu voi ar trebui sa scada cu 20-30% , nu prea ai vad eu bine cu PSP-Go care va costa in jur de 250 $ mai bine iti cumperi un Xbox 360 Arcade .

10. #30 SP
    Junior Member Kenny's Avatar
    Parerea mea este ca asta e un fel de warn ca sa sporeasca vanzarea de PS3-uri, un fel de psihologie inversa.

11. #31 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by darcangel View Post
    Dintre toate consolele, PS3 a avut cel mai dificil start, asta si datorita pretului mare, dar si a strategiei Sony - de neinteles pt. noi - de a nu acorda suport pt. titlurile altor companii dezvoltatoare sau publisher. Aceste companii insa, au scos jocuri pt. consola si au mentinut PS3 in atentia publicului, dar se pare ca, datorita neimplicarii Sony si a faptului ca are vanzarile cele mai mici in comparatie cu rivalii sai, unii publiseri au inceput sa puna sub semnul intrebarii dezvoltarea in continuare de jocuri pt. PS3.
    Astfel, Bobby Kotick. CEO Activision spune: „sunt ingrijorat de situatia Sony, a PS3 in particular, care pierde ocaziile si nici nu ne usureaza situatia oferindu-ne sustinerea lor. Este costisitor sa dezvolti jocuri pt. console, iar Wii si Xbox se vand mai bine, ceea ce face ca investitiile in acestea doua sa fie mai profitabile”.
    Kotick mai spune ca daca Sony ar alege macar sa micsoreze pretul consolei, ar avea vanzari sporite, ceea ce ar fi in avantajul tuturor; „Sony trebuie sa micsoreze pretul PS3 ori, noi ne vom gandi serios ca incepand cu 2010 sa nu mai sustinem aceasta consola, inclusiv PSP”.

Ce credeti, daca Activision (titluri celebre: Guitar Hero, Call of Duty) se retrage, oare vor urma si altii ? Ce este in mintea celor din conducerea Sony, ce cunosc ei, incat nu-si fac griji ?

As dori un link cu sursa informatiei.
    Multumesc.
    Mi se pare o declaratie inventata de un frustrat, nicidecum spusele unui CEO, mai ales al Activision. Doamne!!

12. #32 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    eu cred ca daca se putea moda consola aveau vanzari.

nu is pro pirate

13. #33 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Multumesc.
    Mi se pare o declaratie inventata de un frustrat, nicidecum spusele unui CEO, mai ales al Activision. Doamne!!

Sony should beware — Activision chief is not simply playing games - Times Online

14. #34 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Multumesc.
    E adevarata stirea, insa eu unul nu imi fac deloc griji ! Nu se va intampla !
    E ca si cum ai crede ca sfarsitul lumii vine in 2012

15. #35 SP
    Junior Member Kenny's Avatar
    Pai desi este criza asta mondiala ca se va termina cand va incepe sfarsitul lumii in 2012 asa cum zic toti, Activision ar pierde enorm, 15 milioane $ si astia nu sunt bani pe care poti sa ii arunci in stanga si in dreapta. Ei vor acum sa ii sperie pe cei de la Sony dar nu cred ca vor reusi sa joace teatru asa de bine, pur si simplu pare retardat sa renunti la o consola pentru ca iti aduce cu 15 milioane mai putin. Daca PS3 ar face un sistem extraordinar de interactiune sociala cum ar fi Xbox Live, Microsoft ar da faliment la capitolul gaming.

16. #36 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Daca citeai in articol ai fi vazut ca ei au platit Sony 500 milioane $ doar royalties...you do the math.

17. #37 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Kenny View Post
    Pai desi este criza asta mondiala ca se va termina cand va incepe sfarsitul lumii in 2012 asa cum zic toti, Activision ar pierde enorm, 15 milioane $ si astia nu sunt bani pe care poti sa ii arunci in stanga si in dreapta. Ei vor acum sa ii sperie pe cei de la Sony dar nu cred ca vor reusi sa joace teatru asa de bine, pur si simplu pare retardat sa renunti la o consola pentru ca iti aduce cu 15 milioane mai putin. Daca PS3 ar face un sistem extraordinar de interactiune sociala cum ar fi Xbox Live, Microsoft ar da faliment la capitolul gaming.
    15 milioane de dolari e putin...
    Productia lui Gears of War a costat 19 milioane. Eu cred ca tu te referi la numarul de bucati vandute.
    Daca Sony ar face un sistem gen Xbox Live, fii sigur ca ar cere bani pt asta

18. #38 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Daca citeai in articol ai fi vazut ca ei au platit Sony 500 milioane $ doar royalties...you do the math.
    ...incasand ~800 mil. Cam putin, in viziunea lor, pe niste chiftele de jocuri, cu exceptia Call of Duty 4. Iar pe Xbox360, vand dublu datorita numarului de console, nu ca ar scoate titluri bune. Asa ca sa ne mai lase cu prosteala si sa invete cum e cu CELL-urile.

19. #39 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Poate ca Activision nu are nici un joc exclusiv de PS3 si poate pe multi dintre noi nu cred ca ne intereseaza alte jocuri in afara de cele din seria Call of Duty si, mai nou, Modern Warfare (au creat un IP separat pt aceasta serie) insa parerea mea e ca va fi inca o lovitura destul de grea data celor de la Sony si in special PS3-ului...si mai mult decat atat, va crea un precedent. Asa ca sa nu ne miram daca in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, si alti developeri se vor gandi sa renunte la dezvoltarea jocurilor pe aceasta platforma daca Sony nu va usura munca celor care fac jocuri.

20. #40 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    ...incasand ~800 mil. Cam putin, in viziunea lor, pe niste chiftele de jocuri, cu exceptia Call of Duty 4. Iar pe Xbox360, vand dublu datorita numarului de console, nu ca ar scoate titluri bune. Asa ca sa ne mai lase cu prosteala si sa invete cum e cu CELL-urile.
    Vanzari duble pe un numar care nu-i dublu de console -> online mai atractiv (cel putin in cazul CoD4).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast