Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Primele Screenshot-uri din Max Payne 3

1. #21 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hei, hei, ia tineti testosteronul ala de fraie sa nu o ia la sanatoasa pe aici printre thread-uri
    Sunteti un pic slab informati, Remedy Entertainment (developer) si 3D Realms (producer) au fost creatorii jocurilor Max Payne si Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Pentru PC publisherul primului joc a fost Gathering of Developers iar pentru cel de-al doilea titlu Rockstar Games. Porturile celor doua jocuri pentru Xbox si PS2 au fost publicate de catre Rockstar Games.

Cat despre Max Payne 3 am anumite retineri, nu prea imi place ce vad. Stilul grafic e departe de seria originala.

2. #22 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Te rog frumos sa nu ma iei p mine cu tati si cu chestii dastea ca nu am pazit porcii impreuna ca sa ma exprim mai "colorat" si sa stii ca mam documentat inainte sa scriu si daca te crezi asa de documentat ia lumineazama si pe mine un biet prost din popor ce engine foloseste jocul asta ca doar esti documentat....

tati, verifica cui ii dadusem quote inainte sa te bagi in seama.Eu nu am pazit porci , deci in mod cert nu aveam cum sa facem asta impreuna.
    repet,cel caruia ii dadusem quote a mentionat ''[...]in nici un caz Rockstar[...]''

Si ca sa te lamuresc, MP3 foloseste CryEngine 3

3. #23 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Wrong. RAGE cu Euphoria.

4. #24 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    corect,am confundat,jocul se foloseste de engine-ul pe care l-au folosit si pt GTA4,doar ca probabil cu cateva imbunatatiri...
    oricum ar fi, sper sa nu transforme din max payne in joc open world..

5. #25 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Nu inteleg dc au trebuit sa ii schimbe aspectul aproape identic cu al agentului din splinter cell double agent, eu sincer cel mai mult mi-a placut la max payne 1 and 2 the story , asta m-a atras cel mai mult pe locu 2 gameplay asta este parerea mea! Si legat de max payne 3 sunt 90 % convins ca va fi o dezamagire ! Pentru un fan max payne este foarte greu de suportat dar asta este viatza merge inainte ! God bless Romania !

6. #26 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    yah rite.. "dezamagire"

Si cand apare jocul daca-i dau nota 8 something, iar imi sare lumea in cap ca e evolutie si cum mi-am permis sa dau nota mica la asa un joc doar pentru ca nu mai seamana cu seria.

Vorba lui alalalt: Resident Evil 5 all over again

7. #27 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Nu cred ca e aceeasi persoana O.o daca ar fii..atunci a cam facut burtica de la bere

8. #28 SP
    Member Payutzu's Avatar
    seaman cun nene care sta la parter pe scara mea

9. #29 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Si o sa aduc iar in discutie "cazul Resident Evil 5". Producatorii inca se folosesc de succesul unor serii mai vechi si nu sunt singurii. Vezi Prince of Persia sau Resident Evil 5. Ambele jocuri au fost bune, dar nu sunt demne de a purta titlul de RE5 sau Pop, la fel cum nci i MP3 nu are nimic in comun cu partile anterioare. Posibil sa ne inselam toti, dar dupa startul dat de Uncharted 2, o sa avem o gramada de titluri "blockbuster like"

10. #30 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Imi pare sincer rau de directia in care a luat-o jocul. Acel stil intunecat, cu monologurile acelea absolut geniale ale lui Max. Doamne ce joc! Sunt 99% sigur ca MP3 nu o sa se ridice la inaltimea primelor 2 jocuri.

11. #31 SP
    Member drik's Avatar
    Stilul "intunecat", monologurile si comic panel`urile faceau MP ce a fost adica un joc noir, destul de rar in peisajul gameristic. Monologurile in stilul filmelor noir cu detectivi particulari si felul in care se folosea de lumina si umbra, precum si lipsa culorilor aprinse toate picau extrem de bine cu atmosfera generala a jocului. Primul avea feelingul ala de inghet si izolare, din cauza zapezii ce bloca orasul, tin minte ca imi placea mult cum au asezat lucrurile. Imi aducea mereu aminte de filme ca The Naked City sau Chinatown, nu mai zic de filme cu Bogart si desi asemanat mereu cu Matrix din cauza bullet timeului mereu ma ducea cu gandul la Hard Boiled pe mine. Max Payne era o combinatie fericita intre Bogart si Dirty Harry, si vocea din capul lui inspirata clar de nararile lui Marlowe... Inspiratia trasa evident din comic books ca cele realizate de Frank Miller ajutau de asemenea...

Noir, Matrix, Bogart, John Woo acolo... Din ce vad aici, primesc un vibe de Die Hard, probabil din cauza maioului si a personajului imbatranit a la Die Hard 4, iar daca vroiau neaparat un personaj in stilul lui Bruce Willis, batran si daramat dar inca luptand, in ton cu primele doua jocuri, puteau sa il ia ca model pe Hartigan din Sin City... I`m just saying... poate nu o sa fie un joc prost, am incredere ca Rockstar nu vor scoate un esec, dar la cat de insorit e totul parca au fugit prea departe de stilul original...

Poate nu vroiau sa scoata 2 jocuri noir in acelasi an... asta daca vor lansa odata intarziatul ala de L.A. Noire...

Am rantuit mult dar e filmele si jocurile de acest gen sunt un subiect pe baza caruia as vorbi ca o moara stricata ore intregi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2