Pai.. nu, din moment ce am licitat deja instant-ul e al meu.
Sa inteleg ca vrei sa-mi furi Prototype-ul?![]()
Pai.. nu, din moment ce am licitat deja instant-ul e al meu.
Sa inteleg ca vrei sa-mi furi Prototype-ul?![]()
Nope, am avut pre-order la ala
.
Banuiam eu ca trebuie sa fie ceva de genul asta, dar m-am gandit sa-ntreb totusi.
teoretic licitatie cu pret instant = vinzare pentru ca se considera ca la pretul respectiv se efectueaza tranzactia automat. odata efectuata promisiunea de plata la pretul instant, se considera ca ia nastere un precontract, astfel incit, numai in cazul in care cel ce a oferit pretul blitz se retrage, tu poti oferi acelasi pret blitz (sau mai mult) si ii iei locul. daca primul ofertant nu se retrage, in momentul efectuarii platii/livrarii produsului tranzactia se considera incheiata. cam asta ar fi regimul...asa ca tu poti sa oferi si un pret triplu pentru ca primul ofertant (daca nu se retrage) are tot dreptul de a intra in posesia produsului (dupa ce plateste) legally blonde
Da, pretul instant nu avem cum sa-l "intrecem". Pretul instant este pentru cei care vor foarte repede jocul si nu mai vor sa astepte toata perioada licitatiei (mai ales in cazul unui joc foarte nou). Acum, daca tot cel care a licitat instant doreste sa continue, nu putem fi impotriva![]()
propun sa nu se mai puna console legendare la pret de incepere a licitatie de genul 10-20-30 ron... e putin..si e pacat de ele si de banii ce ar putea sa fie stransi . daca cineva o vrea da mai mult decat se liciteaza pe-aici..si tot iei mai mult dintr-un singur licitator decat daca liciteaza 4-5 la pret mic
Suntem de acord man... dar ce sa facem ? Unii profita, altii sar sa ajute... e si criza asta nenorocita. Fiecare cum poate si cum doreste. Nu putem forta (si nu o vom face niciodata) pe nimeni. We luv you all though![]()
imi mai trebuie foaia de varsamant dupa ce ai confirmat plata?..sau pot sa-i dau foc?
http://www.consolegames.ro/forum/f76...x-360-sigilat/ am bagat azi suma de 130 ron in cont,astept confirmarea,donely poti pune controlerul maine te rog daca poti.
Cred ca ar trebui ca thread-ul sa ramana sticky si sectiunea asta sa se mentina si dupa strangerea sumei pentru hosting-ul de anul asta. Se poate licita pe tot parcursul anului viitor pentru a se strange banii pentru hosting si, in plus, presiunea ar fi mai mica (ar fi timp un an intreg pentru a face rost de bani, fata de doua luni...).
Same goes for the donations.
Ma rog, parerea mea.
da, sa apara alt progress bar, cu suma pentru anul viitor. hostingul + sa acoperim licenta de vbulletin.
Subscriu la cele spuse de SublimingSun si de Cloud,sa se mentina ideea de strangere de fonduri(licitatii+donatii),pentru ca acest sistem s-a dovedit viabil,inclusiv sistemul de a vira banii prin contul de la Raiffeisen sa se mentina, in ideea ca este foarte usor de lucrat cu el (pentru cei care folosesc acest sistem).Felicitari pentru strangere sumei necesare.Mult succes si mai departe si la multi ani CG.
--Monky , jocul care trebuia eu sa il trimit lui Aquadan nu l-am mai trimis deoarece cand a platit i-am zis ca nu pot sa il trimit ca plec ca in vacanta si o sa il trimit peste 9 zile cand ma intorc a zis ca e totul ok dupa ce am venit din vacanta acuma 1 luna i-am trimis pm si nu a raspuns cred ca i-am trimis vreo 3 pm-uri . deci ce sa fac ? ore sa intamplat ceva cu el ( doamne fereste ).Am scris astea deoarece cand aparea sa nu faca crize si sa zica ca sunt neserios
sa nu uit...ii rog pe Mika si Khan sa mi le trimita prin posta daca le este facil..daca nu...astept mesaj cu data cand le trimit sa stiu cand sa am bani la mine
Bookmarks