si pe cand putem achizitiona tricouri personalizate cu noile logo-uri ?
Felicitari castigatorilor !
p.s. ce se intampla cu jocurile "ramase" ? intra cumva la licitatii ?
si pe cand putem achizitiona tricouri personalizate cu noile logo-uri ?
Felicitari castigatorilor !
p.s. ce se intampla cu jocurile "ramase" ? intra cumva la licitatii ?
Sa fiu sincer... ati iesit la egalitate... si am decis sa castigati fiecare o categorie. N-ar fi fost fair sa tragem la sorti acolo... pt. ca ar fi putut castiga doar unul dintre voi. Oricum cele 2 categorii mai toti au fost indecisi si au votat drik/graft. Asa ca, splitul mi se pare foarte corect. Sper sa imi trimiteti si un link, sau sa urcati direct .psd-urile sau sursele... poate chiar combinam ambele idei![]()
MonkY, trebuia sa puneti sa vedem si cu ce a castigat fiecare. De exemplu la melodii nu cred ca sta nimeni sa caute printre zeci de posturi. lol Sau la logo. Care din multitudinea de designuri au fost pana la urma alese ?![]()
Luigi, nu numai ca mi-am pierdut un prieten azi... dar pe langa atata munca, e si o nebunie maxima in a ma tine de cuvant. Nu ai observat ca am pus poza cu 2 minute mai tarziu si deja trebuia sa ma simt vinovat... Asta este, unora nu le este suficient indiferent cat de mult te agiti...
In alta ordine de idei, revin in numele juriului cu o scuza. Se pare ca a fost introdusa in lista si review-ul lui DeathWings... Cum nu suntem genul care oferim premii si rectificam si le luam inapoi... am decis ca DeathWings sa ramana cu premiul, si sa se re-voteze cum trebuie. Iar castigatorul a iesit Honord. Prin urmare, inca un extra castigator. Sper ca e ok asa. Astept si de la ei jocul ales.
P.S. As vrea sincer sa am cate un premiu pentru toti participantii... chiar daca imi place ideea de "It's not about the prize... it's all about the competition !".
P.P.S. Acum spuneti-mi sincer, in lumea consolelor din Romania, mai exista cineva care sa ofere atat de multe premii, aproape lunar ? Au fost perioade in care aproape am ajuns la niste sume fantastice (pentru noi, ca o echipa non-profit) in premii pt. consolisti. Mai mult de atat, momentan nu putem face. Si cu aceasta ocazie doresc sa le multumesc si celor de la Gameshop, celor care se ocupa de PlayStation Romania, lui RobertDinu, Webpredator, barbavali.... si echipei CG de milioane ! Thx !
25 de premii (boxed)
17 castigatori.
Monky - daca nu pot primi o editie boxed cu ce am vrut initial, pot primi si un alt titlu? (oricum nu imi pasa care ,ca si asa nu am pe ce sa joc nimic deacolo) PS3 cucu , 360 = RROD , Wii nema.
Macar sa dea bine in biblioteca.
Felicitari Zozcoop!![]()
Bookmarks