Merge merge... n-ai vazut ce nebunii face bomba? Deja ne-a lovit de 3 ori!
Console Games Forum - Arcade
Play Chargeball
Bounce from paddle to paddle collecting balls. Very addictive.
hai ca am postat si eu primul meu review ever asa ca aveti mila. din pacate aveam planuri mari, voiam sa realizez un interviu, dar nu am reusit si dupa am ramas fara timp sa scriu un story interesant si bine documentat, se vede ca am PS3
![]()
Astazi in jurul orei 18:00 vor fi anuntati castigatorii la toate concursurile... o sa va rog sa postati atunci in acest thread ce joc va alegeti (cu exceptia lui Mortal Kombat pentru PS3 ales de ReNeGaDe124 si FIFA 12 PS3 ales de tudyniuz, dar care conform dorintei sale va merge la Licitatii)... iar pe PM astept adresele voastre complete, inclusiv nr. de telefon.
Multumesc tuturor pentru participare!
Ma corectez daca se poate. As vrea sa aleg FIFA 12 pentru xbox pentu ca am gasit pe cineva care e dispus sa faca schimb cu unul de ps3. Multumesc si imi cer scuze daca am incurcat in vreun fel pe cineva !
Deci Crysis 2 ar redeveni valabil, daca monky imi permite sa ma razgandesc.
Castigatorii pentru concursurile din setul "Noiembrie 2011 - Be A Pro" sunt urmatorii:
1. Inregistreaza-te si castigi!
Random: 4011
Castigator: sercanu
2. CG News Editor
Castigator: Tudoran
3. Story teller
Castigator: paunstefan
4. Reviews Master
Castigator: AndRewqp
5. Previews Master
None
6. Videos Master
Castigator: Nestea
7. Bomber Man
Castigator: ReNeGaDe124
8. Be a Pro!
None
9. CG Designer
Castigator: alexbeltechi
10. Funny Guy
Castigator: MisterJuice
Va rog sa va alegeti jocurile din imaginea de aici (tinand cont ce au ales deja ceilalti). Dupa care astept pe PM adresele voastre si voi incerca in cel mai scurt timp sa le trimit prin curier. Nu stiu daca vor lucra maine cei de la curierat, dar incerc. Inca odata, felicitari!
pt mine Red Dead Redemptions: Goty Edition. Multumesc CG si ne vedem pe aceeasi arie de stiri ca de obicei
poate alte ture o sa am timp sa scriu si alte chestii (review-uri, preview-uri, articole etc).
Am inteles ca tudyniuz a renuntat la Fifa 12 PS3 in favoarea lui MisterJuice. Ce pot sa zic? Respect!![]()
Se poate sa ne trimiti si noua sursa in Photoshop? Mercic!
---------- Post added 01-12-2011 at 06:42 PM ----------
Din pacate nu sunt 2 Crysis-uri... iar unul a fost luat deja de http://www.consolegames.ro/forum/f79...tml#post736578
Imi cer scuze, alexbeltechi si-a editat postul si vazusem doar ce era inainte. In cazul asta vreau Spiderman: Edge of Time - PS3 Promotional copy.
Bookmarks