Maine toata ziua manolesc, ce-as vrea sa castig ceva si o maslina sa fie doar sa fie castigata![]()
Maine toata ziua manolesc, ce-as vrea sa castig ceva si o maslina sa fie doar sa fie castigata![]()
Nici nu poate fi vorba de cheating. La cat de mult s-a jucat Manole la birou de luni incoace (chiar si pana la 5 dimineata) i-am fi sarit toti in cap. Scorul il depaseste pe al lui mariuck la cativa metri.
Trebuia sa fi fost aici sa le vezi fetele cand au vazut "scorul" trisat.Unii mai aveau putin si plangeau ca nu se poate asa ceva.
MonkY, daca tot se face tragere la sorti la sectiunile Videos/News/Reviews propun sa se faca in functie de numarul de post-uri. De exemplu, daca Max are 5 stiri si Bobby 7 stiri, se dau trage la sorti din 12 optiuni si la random pica cel mai bun![]()
concursul s-a cam terminat. felicitari Uziwood pentru Manole, mi-a dat dureri de cap jocu ala![]()
O sa aflii maine, doar nu vrei sa strice surpriza.
P.S. De ce n-ai postat si aici ca vinzi MGS Essential, iti dadeam si 120 ron pe colectie numai sa mi-o trimiti/
Eu va arat cum sa spargeti fundul la o sticla de bere doar cu niste apa. Si nu ma refer la jet cu presiune imensa. Desigur, pentru a va arata aceasta tehnica care va va fi foarte utila in viata astept 30 de virgine "legale" (cam greu nu? ) si desigur, cliseul tuturor pacturilor cu persoane ciudate, sufletul vostru.
Bookmarks