Wow ! Multumesc CG si Media Galaxy !![]()
Woooooohhhuuuuuu joy, joy, joy!!! Multumesc CG & Media Galaxy - astept jocul cu nerabdare.
Am trimis datele voastre catre Media Galaxy... sa ma anuntati cand le primiti. Din pacate nu am niciun ETA, dar astept detalii. Momentan am inteles ca e nebunie cu livrarile...
Felicitari castgatorilor ; Dupa parerea mea trebuiau date exemplare free si pentru toti adminii site-ului & conducerea CG ,pentru munca depusa in ultimul timp .
Din cate am inteles de la MG, jocurile de PS4 si Xbox 360 au plecat deja spre castigatori. Ramane PS3. Sorry pt. delay... but it's not upto me!
@Monky: ai vreun info de la MG? Crezi ca ajung si variantele pentru PS3 pana la sfarsitul saptamanii? Multumesc!
- e diferență între bundle copy și promoțional copy. (poți spune că seamănă felul în care sunt prezentate, in sensul că nu există artwork pe disc, nu sunt destinate revânzării, cele pentru Playstation nu vin în carcasă standard etc.)
- în general copiile promoționale se oferă înainte de lansarea oficială celor care se ocupă de review-uri, pe când o copie bundle o primești în general când cumperi o consolă. (jocul fiind oferit ca un bonus, în general jocurile aflate sub Microsoft) În ziua de azi, în marea majoritatea a cazurilor (excepție făcând Microsoft, din ce am văzut se oferă copii standard ale jocurilor când cumperi un bundle cu o consolă)
- uneori mai primesc și magazinele specializate pe gaming astfel de copii promoționale.
Eu cred ca lumea se astepta ca jocurile oferite sa fie de provenienta Media Galaxy, nu publisherul jocului, el fiind cel care distribuie jocurile in formatul asta. Magazinul nu comercializeaza in formatul asta.
In cele din urma, bine ca s-a putut face atat si pe viitor la cat mai multe ocazii de genul asta.
dragosdmx: au spus "in cursul saptamanii acesteia". O sa-i mai bat la cap...
Imi pare rau, daca stiam ca vor trimite promo copy si va merge atat de greu... nu m-as mai fi agitat.
Rahat, man stai linistit noi astia mici apreciem ce ai facut pt. noi, site, everyone.... Ideea din spatele MediaGalaxy era ca nu ne asteptam sa ajunga sa dea premii Promo CopyPana mea... e ditamai magazinul, dar se pare ca au reusit sa-si faca reclama fara sa scoata bani din buzunar. Asta era idea. Si inca ceva e ciudat ca anumite jocuri premii nu le-au trimis pentru ca LOR nu le-au ajuns Promo Copy in depozite!!! La un magazin...sa ajunga jocuri Not For Resale
---------- Post added 05-06-2014 at 19:40 ----------
Asta era la baza idea : Consolegames.ro very cool....MediaGalaxy not so cool
---------- Post added 05-06-2014 at 19:41 ----------
Oh and BTW : buy a Mercedes-Benz, at least you, because I can"t afford one![]()
@Monky: multam pt efort...promo, nepromo sper sa vina cat mai repede...cert e ca odata ce s-au vazut cu boii la caruta si-au facut de cap
Bookmarks