Apple ofera garantie 1 an, dar firmele romanesti sunt obligate sa ofere garantie 2 ani. iPhone 4-ul meu, luat in ianuarie 2011, beneficiaza de garantie 24 luni.
Apple ofera garantie 1 an, dar firmele romanesti sunt obligate sa ofere garantie 2 ani. iPhone 4-ul meu, luat in ianuarie 2011, beneficiaza de garantie 24 luni.
Din cate am citit orice produs Apple luat din UE are automat 1 an garantie. Eu l-am luat Neverlocked din UK prin urmare am un an. Esti sigur ca din Romania ai garantie 2 ani garantata? Chiar daca Apple zice ca ofera 1 an de zile.
Cum e service-ul de la orange/vodafone ? In sensul ca schimba telefonul automat daca are probleme intr-un timp rapid ori stau cu lupa sa analizeze daca nu l-ai scapat pe jos sau daca 1 ml de apa a intrat in contact cu telefonul ? Ca am auzit ca service-ul de la operatori a ramas cum era si acum cativa ani....timiti telefonul in service, ti-l tine vreo 3 saptamani ca sa vina inapoi exact la fel si sa zica ca e vina ta ca l-ai dat de pamant.
Ma tenteaza sa cumpar un iPad 2 de pe ocazii si stim bine ca nimeni nu ti-l vinde cu factura/chitanta. Din cate am mai citit cei de la iStyle iti cer documentatie/chitanta. E adevarat ? Stiam ca politica Apple e sa-ti schimbe produsul daca e in garantie dupa S/N. Cei de la Noumax momentan nu cer nicio dovada a achizitiei si sper sa nu se schimbe asta.
Practic garantia ar fi singurul motiv pt care s-ar merita sa cumperi din magazinele din RO si sa platesti pretul "umflat", dar daca service-urile autorizate apple se ocupa de asta nu vad ce motiv ar avea cineva sa plateasca in plus taxele romanesti.
daca e luat din RO, sigur ai 2 ani garantie (scrie si pe certificatul de garantie). Eu cand am mai avut probleme cu iPhone-ul (cu butonul home) in 5 zile am avut altul (nu stiu daca nou sau refurbished). Oricum, sunt obligati ca in maxim 15 zile lucratoare sa-l primesti inapoi (in aceste 15 zile intra si zilele pierdute cu transportul).
iStyle este Noumax. Noumax este denumirea service-ului iStyle si nu ai nevoie de nici o dovada de cumparare, produsul se verifica dupa SN.
Eu am preferat sa iau telefonul de la "noi" din mai multe motive. L-am luat blocat in reteaua pe care oricum o folosesc de multi ani (desi la cosmote sunt Neverlocked), dupa ce expira cei 2 ani de contract, dau 8.4 euro pentru a-l face neverlocked, l-am luat mai ieftin, intrucat l-am luat la abonament si am beneficiat si de 2 ani garantie. Daca nu aveam aceasta garantie de 2 ani, eram cam praf acum, ca primul an mi-a expirat pe 28 ianuarie.
dupa tentativele nereusite sa vizionez un film mkv 720p pe iphone 4 cu ace player si good player datorita sacadarilor, am citit undeva ca ar merge cu xbmc. l-am instalat din cydia, dar nu stiu cum sa pun un fisier mkv pe iphone. in itunes nu apare xbmc la aplications ca sa folosesc metoda clasica de copiere. ma ajuta cineva?
Spike, cel mai simplu e sa faci share pe PC, si sa adaugi in XBMC calea catre acel Share. In felul asta nu te mai chinui sa copiezi nimic... Nu stiu exact ce ai tu (ipad sau iphone... daca e ipad 1 sau 2, iphone 4 sau 4s), dar pe iPad2 ruleaza mkv 1080p fluent via WiFi, cu subtitrari si toate cele.
Au aparut noi aplicatii gen freemyapps unde downloadezi alte aplicatii ca sa strangi credite si sa primesti apoi itunes gift cards putand cumpara aplicatii cu acei bani.
Da-ti add la codul meu daca vreti pt a ma ajuta cu puncte. Cod: XX442624
Links:
App Store - JunoWallet GiftCards
App Store - Bamboo Wallet
Mda. Speram sa fie ceva mai international. Decat sa imi pierd timpul sa imi fac un cont .us, mai bine dau 0.79 pe aplicatie ca pana acum...
Am vazut acum o aplicatie Pano Camera 360 care vad ca e gratis pt un timp limitat. Vad ca e pusa ieri
Dermandar nu include ultima poza din panorama si nu poate fi exportata poza panoramica? Adica e vizibila doar in program? Asa am citit
Nu stiu daca e cel mai bun loc de a intreba,dar as vrea o parere de la cineva. Am pus niste bani deoparte si imi permit un iPhone 4S,dar nu stiu daca sa imi iau acum 4S sau sa astept pana apare 5. Recunosc ca la mine nu exista varianta "ca amandoua",nu ma dau banii afara din casa. E 4S sau 5. Ce imi recomandati ?![]()
5-u apare prin octombrie. Poti sa mai astepti atat ? Poti sa iei 4S si atunci sa-l vinzi si mai pui o diferenta si-ti iei 5. Dar cel mai devreme, vei putea sa-l iei prin decembrie, la noi, la un pret mai accesibil.
Bookmarks