Da exista.Se cheama iTools.
iTools Da click pe English![]()
Da exista.Se cheama iTools.
iTools Da click pe English![]()
Lot of 40 X New ***Apple iPhone 4S 64GB*** - Black/White/Unlocked/Warranty !! (0885909537990) | eBay
sunt sanse sa fie teapa? vad ca tipul are numai calificative ok
Nu cred ca e teapa dar ca sa cumperi trebuie sa fi pe pre-approved list. Cum ar veni vinde "la cunostinte". E asa mare combinatie la 350 lire + transport? Si vad ca e valabil doar pentru UK
Pot face downgrade de la ios 5.1 la ios 5.0.1 pentru a putea beneficia de de jailbreak Untethered?
Scoate iFaith, fa dump la shsh apoi custom fw 5.0.1 cu shsh daca il gaseste. Apoi faci restore la acel custom fw. Atat.
Salutare.Intampina cineva probleme cu App Store inafara de mine? Nu pot sa downloadez/update-ez,nu nimic.Pe PC merge,pe iPad 2 nu![]()
Am facut JB pe ios 5.1 si in cydia nu imi apare ca am salvate shsh-urile,in schimb im scrie asa : "This device is in the pending TSS queue.""
Ce trebuie sa fac?
Chiar interesant:
http://www.consolegames.ro/forum/f81...tml#post809774
uitati asta NEW IN BOX Apple iPHONE 4 S 64 GB HD WHITE or/ BLACK FACTORY UNLOCKED | eBay
64 de gb 22 de milioane? si la location ce scrie? surpriza, Romania
Mie imi miroase a mare teapa
In mod normal maxim 1 zi. Intra si vezi daca s-a modificat mesajul. Alte ori poate dura si 1 saptamana.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Am intrat astazi si inca nimic,e bun ca JB pe 5.1 e semitether.
Am incercat cu tinyumbrella si mi-a gasit doar 1 singur shsh si acel pentru ios 5.1,iar cand incerc sa fac clean restore imi da eroarea 3194.
Cred ca am sa mai astept putin sa vad ce zice in Cydia si apoi mai incerc.
Thx mate!
Daca doar 5.1 iti arata atunci cel mai probabil ca nu ai alte shsh-uri sau bifeaza in tiny umbrella sa scoata shsh de pe serveru Cydia si s-ar putea sa iti arate si 5.0.1. De ce nu ai ramas la 5.0.1 daca ai vrut jb?
Nu o sa apara asa repede, inca mai e de lucru. Cred ca iasa iOS 6 in iunie pana ce vedem jb la 5.1.
Asta e mai așteptăm sa vedem ce se �nt�mplă. Dar ce apare iOS 6?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks