...unde-mi pot vedea istoricul applicatiilor cumparate? Sau nu exista asa ceva.
Printable View
...unde-mi pot vedea istoricul applicatiilor cumparate? Sau nu exista asa ceva.
Este, in AppStore Purchases.
Of mai RonanN1, ti-a zis mark mai devreme. Intri in AppStore... dai pe Updates si ai acolo un submeniu numit Purchased :)
Vad ca nu prea-ti place iFonu' :D
Destul de dezorientat ronan cu iPhone-u asta :)
:))
...eu v-am zis ca mi-am cumparat telefonul pentru un singur joc :), restul fiind optional (pt. mine) :P - dar nu strica sa stiu si alte lucruri :)
MOR!
De ce nu se mai pot copia mp3-uri pe iOS5? (sau e de vina iTunes?). Deci efectiv nu mai merge drag n' drop...
...inainte, pe 4.x.x mergea fara probleme (am copiat o tona de piese...<3 Lady Gaga), acum...imi da eroare frate...
Chiar asa? Si la asta sa am probleme...
Pe youtube nu zice nimic, de bifat am bifat ca la inceput (cum aveam inainte setat) si nimic...
...el nu gaseste fisierul.
Eu chiar azi mi-am pus muzica pe el si nu am avut nici o problema...
Cu drag and drop. Nu am folosit niciodata add folder. Dupa ce dau drag and drop, dau click dreapta pe mel si dau add to playlist (care vreau yo) si sync (cu cablu sau wi-fi) si merge fara probleme
...mie nu-mi mai merge. Doar daca dau add folder. Oribil! :( - ...mai si a mers in 4.x.x...
Am un 3GS cu JB si vreau sa scap de JB si sa fac ultimul update la vers 5.0 . Problema este ca telefonul este softunlocked si doresc sa il fac sa mearga din nou dupa update in reteaua dorita. Unde pot gasi un ghid bun pentru asa ceva?
Pentru un i4 cu jailbreak 4.3.3 cum recomandati sa fac update la iOS 5? update simplu si direct sau restore si dupa set as new?
P.S: Poate suna aiurea dar nu vreau sa dau de diverse erori dupa update.
In cel mai rau caz, iti da erori in timpul update-ului. Dupa update nu vei vedea nici o eroare. Eu personal am luat fw de aici si l-am pus simplu, cu shift + restore din itunes, dupa care am dat sa-mi puna setarile din back up. Merge perfect.
Cam cu cat se vinde un iPhone 3G (simplu) second-hand? Vrea un coleg sa'mi cumpere telefonul si nu stiu cat sa cer. Vreau sa'l dau la un pret corect deoarece imi este prieten bun. :D
P.S: Telefonul este in stare foarte buna :)
LE: Thx Andrew.
400-450 ron imo.