da, pune la loc ultrasn0w.
Printable View
da, pune la loc ultrasn0w.
Pentru ca primul proprietar a facut tampenia (ca altfel nu-i pot spune) de a instala bb de ipad pe un iPhone care putea fi foarte usor decodat la Orange pt totdeauna. Insa lui gigel i s-a pus pata ca vrea sa puna cartela de vodafone sau cosmote in el fara sa plateasca nimic si asta a facut. Acum, situatia oricarui iPhone ce primeste un "update" la bb de iPad e ca situatia e ireversibila (asa ramane pana crapa), a pierdut GPS-ul (la fel ireversibil) si nu se va mai putea face update de soft la el decat prin sn0wbreeze sau iFaith.
In speta, de ce nu merge fara ultrasn0w: pentru ca bb de ipad nu e bb de telefon, e bb de tableta hackuit (in cazul nostru) care fara jailbreak si ultrasn0w (partea software) nu functioneaza.
Singura parte buna de aici e ca poti activa oficial telefonul cu cartela Orange la resortarea telefonului cu orice firmware.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk!
Faceti update la iOS 5.0.1 cei care vreti jailbreak pe 4S sau iPad 2, azi-maine avem jailbreak.
Eu n-as fi asa sigur de azi-maine. Daca ar fi fost asa, Pod2G nu ar fi scos postarea de pe blog.
Mai aveti rabdare. Cel putin pana duminica.
Si oricum, daca aveti SHSH salvat macar in tinyumbrella, nu va faceti probleme. veti putea pune un custom IPSW fara probleme.
Im really excited :D
Va trebui lumea sa se miste repede, o data ce apare jailbreak-ul, in cateva zile va aparea si software update-ul si iar va incepe totul de la 0.
Sa fim seriosi, un jailbreak untethered apare destul de rar, probabil 1 / an ( / ios software generation)
Eh, nu chiar. Update la urmatorul iOS 5.1 va fi prin martie asa ca. Daca nu cumva li se trezesc ideile la Apple si scot 5.0.2 special pentru a inchide jailbreak-ul cum au mai facut in trecut insa cine stie nu face update.
Ma refeream la modul general, cat priveste SHSH pt 5.0.1 pe 4S si iPad 2 nu stiu ce sa zic. Sunt voci ce spun ca downgrade de fw la iOS 5 nu merge chiar cu SHSH. Vom vedea.
Solutia de jailbreak untethered pentru 4S si iPad 2 vine azi in cateva ore. Se va numi Absinthe si va fi implementata de Chronic DevTeam prima data, mai apoi de catre DevTeam. Mersi razvan pentru tip.
Siiii a fost lansat!
iPhone 4S and iPad 2 Untethered Jailbreak Released
Deocamdata doar versiunea de mac, asteptam si cea de windows.
\:D/
Salut baietii am un Iphone 3gs cu baseband de ipad,si as vrea sa ii fac update la ios 5 si as vrea sa stiu daca ma pot descurca singur ca am fost la un service si mi-au spus 120 ron pentru treaba asta :| WTF!!!
Se misca mai bine sau sa raman pe 4.1?
Stima!
Pune 5. Sunt mii de tutoriale pe internet. Foloseste sn0wbreeze 2.9.1 ca sa faci un custom fw la 5.0.1 obligatoriu, altfel nu iti va merge. Dupa care il pui pe iPhone.
Deci am facut update la ios 5.0.1 am instalat ultrasn0w 1.25 si nu imi recunoaste cartela....Sta mult in cautare?
Ce am omis sa instalez
Se poate face dwongrade cu asa ceva?
Downgrade iOS 5.0.1 To 4.3.3, 4.3.5 On iPhone 4, 3GS, iPad 2/1, iPod touch
=))
In cazul in care nu merge sa il decodez pot pune fw care il aveam inainte?
Daca ai iPhone 4 ai pus-o, n-o sa mai poti folosi iPhone-ul pe post de telefon decat iPod. Daca ai 3GS mai ai o sansa.
Tot mai multi apar care se arunca sa faca update fara sa intrebe ce si cum. Ghinion, trebuie sa te arzi o data ca sa te inveti minte nu? Asta e.
Din cate stiu (si e posibil sa ma insel, ca nu am facut niciodata) la downgrade se pastreaza bb-ul. So, oricum ai da-o, e cam aiurea.
Si eu m-am chinuit acum 2 saptamani pentru un prieteni, app 2h, sa-i fac update de la 4.0.2 la 5.0.1 pe un 3Gs ce avea nevoie si de decodare.
Asta chiar un e ceva ce poate face un incepator in asa ceva...
Nu se poate face downgrade la bb sub nici o forma. In momentul de fata exista o singura exceptie: 4S. Exista 2 build-uri de iOS 5.0.1 si fiecare au bb diferit, 405 si 406. Faptul ca Apple inca semneaza SHSH pt ultimul fw 5.0.1 inseamna ca semneaza SHSH pentru ambele build-uri ce au aceeasi versiune. Concluzie: se poate face downgrade de bb la 4S de la build 406 la 405.
LE. N-am citit to ce ai scris razvan, e corect ce ai scris. La orice downgrade de fw bb se pastreaza, Cu exceptia ce am scris mai sus.
Bun deci am facut downgrade la 4.3.3 comform tutotialelor de pe internet,am instalat ultrasn0w. Am introdus cartela am deblocat-o si sta vreo 5 min in cautare si apoi imi scrie nici un serviciu.
Sugestii?